Şimdi Ara

DH HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ (178. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.913
Cevap
99
Favori
1.381.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın çelebiç bu kapı eşiklerinın 1 tanesimi 55 dolar yoksa 4 adeti mi yani 4 ü 220 dolarmı yapıyor getirtmesi montajı kaça mal oluyor gerçi siz bir arkadaşla 60 ar tlye taktırdınız ama ben aracı alırken bayide vardı bana koltuk koruma hediye ettiler ben koltuk koruma yarine hediye olarak bunları takın dedim abi kapı eşikleri aydınlatmalı 400 tl dediler veremeyiz dediler kazasız belasız sürüşler
  • Xenon yok! Kusura bakmayın beyler. Arkadaşın yalancısı oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hundai ix35 klübü

sayın çelebiç bu kapı eşiklerinın 1 tanesimi 55 dolar yoksa 4 adeti mi yani 4 ü 220 dolarmı yapıyor getirtmesi montajı kaça mal oluyor gerçi siz bir arkadaşla 60 ar tlye taktırdınız ama ben aracı alırken bayide vardı bana koltuk koruma hediye ettiler ben koltuk koruma yarine hediye olarak bunları takın dedim abi kapı eşikleri aydınlatmalı 400 tl dediler veremeyiz dediler kazasız belasız sürüşler

Değerli dostum bende ebay'dan sipariş verdim. Takımı ( her kapı icin birer tane ) TL karşılığı 90.TL. gönderi ücreti dahil aldık. Dediğiniz gibi 60.-TL montajı tuttu. Basta bankada fazla gibi geldi ama bir aracın montajı 2-3 saat sürüyor. Fazlada bir rakam değil aslında düşünürsek. Bana maliyeti 150.-TL oldu.
    Araçta herhangi bir delik acmaya gerek kalmadan montajını yaptırdım. Elektrikler kapı esiklerindeki fitilleri kaldırdığınızda çıkan kablolardan alındı. Herhangi bir kapı açıldığında bütün eşikler yanacak sekilde ayarlandi. Görünüş çok güzel, eger fotograf makinesi ile resimleseydim daha güzel görüntüler koyabilirdim. Siparişden önce ledlerin aydınlatma gücünden şüphe ediyordum ama öğlen günesinde bile pırıl pırıl bir aydınlık verecek sekilde parlıyor. Sizinkinin o linkte verdiğimin fiyatı takımın fiyatlidir. ( $55 ) Paypal ile ödeme yapacağınızdan siparişinizin riski yok. Selamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: gurlevuk

Led li olanları bende gördüm daha önce. Tabıkı daha guzel duruyor. Elektrıgı cekmek ıcın bı yerlerın delınmesı gerektımı?

Hocam, usta elektrikleri kapı eşinin kenarından gecen fitilleri kaldırdığınızda göreceğiniz kablolardan aldı. Delik yok. Eşiklerde siyah çekomastik ile yapıştırıldı. Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: borsa09

quote:

Orijinalden alıntı: Jemre

Aracımı nihayet dün aldım. Akşam 5-7 saatleri arasında virajlı, aydınlatmasız ve dar bir yoldan eve geldim.

Öncelikle farlar karşı tarafın gözünü alıyor, sürekli selektör yedim. Ne alakası varsa, sisleri yaktıktan sonra ikaz eden olmadı. Zamanın Renault Springlerinde vardı bu sorun. Şimdi bizim ŞANDAlarda!

Araç tahmin ettiğimden fazla savruluyor. Virajlarda arkada uyuyan çocuk sağdan sola birkaç kere uçtu. Korkmayın, biraz abarttım hem annesi vardı yanında.

"Abi araç 6yı istiyor" aracıymış bu. Hemen altıya çıkıyor ve 50km hızla yokuş çıkarken 4ten düşmüyor, bayılıyor ama ikaz vermiyor. Ben dayanamadım artık, 3e aldım. Bir de fark etmişsinizdir, 3ten 5e, 4ten 6ya çık ikazı yapabiliyor.

Motor sesi de yoğun maalesef.

Hevesim biraz kursağımda kaldı. Ancak sürdükçe alışırım diye umud ediyorum.

Test sürüşü yapmamıştım. Sizin rüzgarınıza kapıldım!

Sabah uyandığımda kar yapmıştı. Yokuş aşağı inerken yokuş desteği çalıştırdığımda fark ettim ki, kar lastiği almadan ben bu yollarda rahat gider gelirim. Bu biraz umut verdi. Ancak arabayı değiştirecek de değilim.

Merhabalar Jemre
    Hayırlı uğurlu olsun...Allah hata kaza vermesin. Motor sesi yoğun konusunda bir düşüncemi söylemek isterim. Aracımı Temmuz da teslim aldım, inanırmısınız arabanın çalıştığını hiç farkedemiyordum yolda giderken hiç motor sesi duymadım ancak bugünkü kış koşullarında ise yaz aylarındaki motor gürültüsünden bir parça yüksek olduğunu görüyorum Bu ses değişimide normal diye düşünüyorum.Merak etmeyin kullandıkça aracınıza bağlanacaksınız çünkü fiyat performansa bakıldığında bundan iyisi yok. Zaten olsaydı Burada buluşmazdık değilmi?
    Saygılarımla.

Kardeş hayırlı olsun...Gerçi aldığına inanmıyorum muhtemelen bu araba sende yok ondan bunları yazıyorsun...
    Ben 1 yıldır bu arabayı kullanıyorum ki arabalar konusunda iyi olduğumu ve tarafsız yorum yaptıgım herkes tarafından söylenir..
    ...Farların karşı tarafın gözünü aldığını söylemişsin yani diyecek bişey bulamıyorum saçma tek kelimeyle...daha önce hiç karşılaşmadım bence sen bi servise git far ayarlarına tekrar baktır.... belki de karşıdakiler sana radar var uyarısı yapmıştır :)
    ...Virajlarda savruluyor demişsin bunda haklısın benim focus canavar gibiydi ama şunu unutma yüksek araçlarda dikkat edecen fazla hızlı girmeyeceksin virajlara ama çocuk uçtu da yine işin abartısı olmuş yok yani diyorum ..
    ...Yokuşlarda ikazlara bakma kücük vitesle bas canavar gibi çıkar...
    ... En büyük eleştrim de sana motor sesi ile ilgili.. geçen arkadaş bindi arabaya makina mühendisi kendisi..yeminle 3-4 defa bana araba çalışıyor mu dedi inanmadı gaza bas dedi araba gidince inandı..

Sen ix35 i bence karalamaya sahip olamadıgın icin mındar demeye çalışıyorsun... Vazgeç bu sevdadan..

Aracın eksileri:
    Plastik aksamları berbat bence
    Tümseklerde sarsılıyor araba

• quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

quote:

Orijinalden alıntı: borsa09

quote:

Aracımı nihayet dün aldım. Akşam 5-7 saatleri arasında virajlı, aydınlatmasız ve dar bir yoldan eve geldim.

Öncelikle farlar karşı tarafın gözünü alıyor, sürekli selektör yedim. Ne alakası varsa, sisleri yaktıktan sonra ikaz eden olmadı. Zamanın Renault Springlerinde vardı bu sorun. Şimdi bizim ŞANDAlarda!

Araç tahmin ettiğimden fazla savruluyor. Virajlarda arkada uyuyan çocuk sağdan sola birkaç kere uçtu. Korkmayın, biraz abarttım hem annesi vardı yanında.

"Abi araç 6yı istiyor" aracıymış bu. Hemen altıya çıkıyor ve 50km hızla yokuş çıkarken 4ten düşmüyor, bayılıyor ama ikaz vermiyor. Ben dayanamadım artık, 3e aldım. Bir de fark etmişsinizdir, 3ten 5e, 4ten 6ya çık ikazı yapabiliyor.

Motor sesi de yoğun maalesef.

Hevesim biraz kursağımda kaldı. Ancak sürdükçe alışırım diye umud ediyorum.

Test sürüşü yapmamıştım. Sizin rüzgarınıza kapıldım!

Sabah uyandığımda kar yapmıştı. Yokuş aşağı inerken yokuş desteği çalıştırdığımda fark ettim ki, kar lastiği almadan ben bu yollarda rahat gider gelirim. Bu biraz umut verdi. Ancak arabayı değiştirecek de değilim.

Merhabalar Jemre
    Hayırlı uğurlu olsun...Allah hata kaza vermesin. Motor sesi yoğun konusunda bir düşüncemi söylemek isterim. Aracımı Temmuz da teslim aldım, inanırmısınız arabanın çalıştığını hiç farkedemiyordum yolda giderken hiç motor sesi duymadım ancak bugünkü kış koşullarında ise yaz aylarındaki motor gürültüsünden bir parça yüksek olduğunu görüyorum Bu ses değişimide normal diye düşünüyorum.Merak etmeyin kullandıkça aracınıza bağlanacaksınız çünkü fiyat performansa bakıldığında bundan iyisi yok. Zaten olsaydı Burada buluşmazdık değilmi?
    Saygılarımla.

Kardeş hayırlı olsun...Gerçi aldığına inanmıyorum muhtemelen bu araba sende yok ondan bunları yazıyorsun...
    Ben 1 yıldır bu arabayı kullanıyorum ki arabalar konusunda iyi olduğumu ve tarafsız yorum yaptıgım herkes tarafından söylenir..
    ...Farların karşı tarafın gözünü aldığını söylemişsin yani diyecek bişey bulamıyorum saçma tek kelimeyle...daha önce hiç karşılaşmadım bence sen bi servise git far ayarlarına tekrar baktır.... belki de karşıdakiler sana radar var uyarısı yapmıştır :)
    ...Virajlarda savruluyor demişsin bunda haklısın benim focus canavar gibiydi ama şunu unutma yüksek araçlarda dikkat edecen fazla hızlı girmeyeceksin virajlara ama çocuk uçtu da yine işin abartısı olmuş yok yani diyorum ..
    ...Yokuşlarda ikazlara bakma kücük vitesle bas canavar gibi çıkar...
    ... En büyük eleştrim de sana motor sesi ile ilgili.. geçen arkadaş bindi arabaya makina mühendisi kendisi..yeminle 3-4 defa bana araba çalışıyor mu dedi inanmadı gaza bas dedi araba gidince inandı..

Sen ix35 i bence karalamaya sahip olamadıgın icin mındar demeye çalışıyorsun... Vazgeç bu sevdadan..

Aracın eksileri:
    Plastik aksamları berbat bence
    Tümseklerde sarsılıyor araba

Çok ayıp ediyorsunuz.

Benim kendi aracım Opel Astra 2000di ve iş yerinde Amarok ve Toyota Hilux kullanıyorum. Benim değerlendirmelerim bu araçlara göre.
    Ayrıca ben şehirde yaşamıyorum, Doğu Anadolu'da bir ilçede çalıştığım için burada yaşıyorum. Yaptığım yorumlar da bu koşullara göre.
    Farlar için karşıdan selektör yapanlara mı inanacağım, size mi? Dün baktığımda 0daydı. Alçalttım.
    Radar mı? Yolun durumunu da yazdım size.

Tavrınızı çok tuhaf buluyorum. Neyin sevdası? Ne kadar ayıp şu yazdıklarınız.

Daha fazla uzamasını istemediğim için de başka cevap vermeyeceğim. Şasi numarası vereyim de kontrol ettirin bari!!! Pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jemre -- 14 Ocak 2012; 13:06:21 >

• sayın çelebiç sizin anlattığınıza göre bu bayiler aksasuardan bir malın 4 katı para kazanıyorlar demekki. tek bu kapı eşiklerine bana 400 tl dediler bu hesaba göre basamaktı ,navigasyondu ön, arka karlıktı vb gibi bütün aksasuarlardan acayip para kazanıyorlar. bayilerin doğru düzgün politikası olsada bu tür aksasuarları normal bir kar marjıyla satsalarda bizlerde bu aksasuarları dışarılardan getirtmeye, takacak sanayide adam aramaya , garanti bozulacakmı diye düşünmeye çalışmasak birde sizin söylediüiniz PAYPAL ödeme şekli ne oluyor . ben aracı alırken yemin ettiler evrakları gösterdiler sizin bu araçtan 580 tl para kazanıyoruz diye ben pek inanmadım ama çünkü öyle bir bayinin günlük çay kahve parası daha fazladır. o zaman satıştan çok bu tür şeylerden para kazanıyorlar. kazasız belasız sürüşler
  • Dün Hyundai Genel Müdürlük'ten gelen mail sonrası telefon görüşmeleri neticesinde İN OTO kaporayı iade edeceğini söyledi. Ekte de biraz önce gelen maili görebilirsiniz. Kapora Pzt-Salı iade edilecek.

DH  HYUNDAI ...ix35... KULÜBÜ
  • quote:

sayın çelebiç sizin anlattığınıza göre bu bayiler aksasuardan bir malın 4 katı para kazanıyorlar demekki. tek bu kapı eşiklerine bana 400 tl dediler bu hesaba göre basamaktı ,navigasyondu ön, arka karlıktı vb gibi bütün aksasuarlardan acayip para kazanıyorlar. bayilerin doğru düzgün politikası olsada bu tür aksasuarları normal bir kar marjıyla satsalarda bizlerde bu aksasuarları dışarılardan getirtmeye, takacak sanayide adam aramaya , garanti bozulacakmı diye düşünmeye çalışmasak birde sizin söylediüiniz PAYPAL ödeme şekli ne oluyor . ben aracı alırken yemin ettiler evrakları gösterdiler sizin bu araçtan 580 tl para kazanıyoruz diye ben pek inanmadım ama çünkü öyle bir bayinin günlük çay kahve parası daha fazladır. o zaman satıştan çok bu tür şeylerden para kazanıyorlar. kazasız belasız sürüşler

Değerli dostum, dediğiniz gibi söz konusu led aydınlatmalı kapı eşikleri için 400.-TL fazla bir rakam... Dediğiniz gibi bayiler ve servisleri fazla para kazanmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Basit bir örnek vereyim; ilk bakıma gitmeden bir gün önce cam suyu haznesini ağzına kadar doldurdum. Sonra ir baktım ki 1 litre cam suyu antifizi eklemişler ayrıca tezgah o kadar iyi yapılmış ki boşaltılmış 1 lt lik boş cam suyu antirizi şişesini aracın içine koymuşlar. Bakın şişeside burada demek istediler. Yersen tabii.

Neyse konuyu dağıtmayayım. Paypal ile ödeme yapmak size avantaj sağlar. Ürünün teslim edilmemesi, arızalı, bozuk yada istenilen boy/beden gibi yanlış siparişlerde size paranızın iadesi imkanını sağlar. Paypal ile ödeme yapmanız size ekstra bir maliyet getirmez. Paypal alıcı tarafında hareket eden bir ara tampon firmadır.
    Paypal'a üye olursunuz. Ödemelerinizi bu yolla yaptığınızda Paypal alışveriş tutarınızı kredi kartınızdan çeker ve satıcıya ben parayı aldım sen siparişi gönder diye bilgi verir. Sizin kredi kartınızdan tahsil ettiği meblağı sizden gelecek şikayet süresinin sonuna kadar (45 gün) satıcıya ödemez. Bu süre içinden sizden şikayet yada iade talebi gelmez ise parayı satıcıya öder. Yurt dışı alışverişlerimin tamamını bu yolla yaparım ve bu sayede kazık yemeyi bırakın çok defa kazançlı çıktım. Bunları başka bir başlıkta yazmıştım, okuyabilirsiniz. ( biraz reklam gibi oldu ama Paypal ile bir bağım veya yakınlığım yoktur, yanlış anlaşılmak istemem )

• quote:

Dün Hyundai Genel Müdürlük'ten gelen mail sonrası telefon görüşmeleri neticesinde İN OTO kaporayı iade edeceğini söyledi. Ekte de biraz önce gelen maili görebilirsiniz. Kapora Pzt-Salı iade edilecek.

Adınıza çok sevindim, geçmiş olsun...
  • quote:

sayın çelebiç sizin anlattığınıza göre bu bayiler aksasuardan bir malın 4 katı para kazanıyorlar demekki. tek bu kapı eşiklerine bana 400 tl dediler bu hesaba göre basamaktı ,navigasyondu ön, arka karlıktı vb gibi bütün aksasuarlardan acayip para kazanıyorlar. bayilerin doğru düzgün politikası olsada bu tür aksasuarları normal bir kar marjıyla satsalarda bizlerde bu aksasuarları dışarılardan getirtmeye, takacak sanayide adam aramaya , garanti bozulacakmı diye düşünmeye çalışmasak birde sizin söylediüiniz PAYPAL ödeme şekli ne oluyor . ben aracı alırken yemin ettiler evrakları gösterdiler sizin bu araçtan 580 tl para kazanıyoruz diye ben pek inanmadım ama çünkü öyle bir bayinin günlük çay kahve parası daha fazladır. o zaman satıştan çok bu tür şeylerden para kazanıyorlar. kazasız belasız sürüşler

Sizin için benim satın aldığım satıcının diğer ürünleri sayfasına baktım. ix-35 için hemn farklı aksesuarlarda var buna aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://stores.ebay.com/x3speed-Auto-Parts/Ix35-2010-Tucson-/_i.html?_fsub=1889495012&_sid=946699032&_trksid=p4634.c0.m322

• arkadaşlar üzün süredir incelediğim bir araç ve üzün süredir takip ettiğim bir konu ix35. bu başlık altında bir çok bilgi sahibi oldum, aklıma takılan soruların birçoğunun cevabını buldum ve arabaya olan sevgim dahada arttı.
    sizlere sormak istediğim soru ise bayi ile telefonla görüştüm 2012 style plus rengi gri 59 800 TL ye veririm dedi bende beyaz istediğimi belirttim ellerinde olmadığını ama istediğim takdirde fabrikadan 60 500 e getirebileceklerini söylediler. renklerde fiyat farkı olmadığını belirttiğimde evet yok ama gri olan yılbaşından önce geldi o yüzden fiyatı daha ucuz verebiliyorum dedi.yılbaşından önce Apa lı yoktu diye biliyorum yanılıyor muyum?
    bugün başka bir bayiye yüz yüze konuşmaya gideceğim birde test sürüşü yapmak istiyorum inşallah bende sizler gibi ix35 sahibi olurum. kaç liraya kadar indirmeye çalışayım fiyatı.
  • Ayrıca almayı düşündüğünüz led aydınlatmalı kapı eşiği benim alışveriş yaptığım satıcıda hemen hemen aynı fiyat. Artık siz ürün ve fiyat mukayesesini kendiniz yaparsınız...

http://www.ebay.com/itm/LED-Stainless-Scuff-Plate-Door-Sill-Plate-ix35-/320704410629?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aab78f405
    Nakliye dahil $ 55.- ( 40+15 )

• quote:

Orijinalden alıntı: sekil_a

arkadaşlar üzün süredir incelediğim bir araç ve üzün süredir takip ettiğim bir konu ix35. bu başlık altında bir çok bilgi sahibi oldum, aklıma takılan soruların birçoğunun cevabını buldum ve arabaya olan sevgim dahada arttı.
    sizlere sormak istediğim soru ise bayi ile telefonla görüştüm 2012 style plus rengi gri 59 800 TL ye veririm dedi bende beyaz istediğimi belirttim ellerinde olmadığını ama istediğim takdirde fabrikadan 60 500 e getirebileceklerini söylediler. renklerde fiyat farkı olmadığını belirttiğimde evet yok ama gri olan yılbaşından önce geldi o yüzden fiyatı daha ucuz verebiliyorum dedi.yılbaşından önce Apa lı yoktu diye biliyorum yanılıyor muyum?
    bugün başka bir bayiye yüz yüze konuşmaya gideceğim birde test sürüşü yapmak istiyorum inşallah bende sizler gibi ix35 sahibi olurum. kaç liraya kadar indirmeye çalışayım fiyatı.

Ben APAlı aracı, APA istemediğimi belirttiğim için, yan basamaklar ve kauçuk paspas dahil 61.500e aldım.
    Forumu baştan okuduğumda bayilerin eskiden MTVyi ödediklerini ve basamakları da sabit fiyaata dahil ettiklerini gördüm. Bayiden mümkün olduğunca indirim isteyebilirsiniz. Bayinin satış grafiğine göre değişiyor.
    Forumdan öğrendiğime göre de Ankara'da
    Neziroğlu çok pahalı! Müşteri hizmetleri sorunlu.
    Akbak tavsiye edilen bayi.

Erzincan benim bayim. İstediğinizi sorun.

Diğer şehirleri bilmiyorum.

Beyaz kesinlikle daha heybetli görünüyor. Ek olarak forumda tercih edilen, beyaz dış renk-siyah iç renk. Bende bej var ve bir sıkıntım yok bu konuda.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sekil_a

arkadaşlar üzün süredir incelediğim bir araç ve üzün süredir takip ettiğim bir konu ix35. bu başlık altında bir çok bilgi sahibi oldum, aklıma takılan soruların birçoğunun cevabını buldum ve arabaya olan sevgim dahada arttı.

Ben APAlı aracı, APA istemediğimi belirttiğim için, yan basamaklar ve kauçuk paspas dahil 61.500e aldım.
    Forumu baştan okuduğumda bayilerin eskiden MTVyi ödediklerini ve basamakları da sabit fiyaata dahil ettiklerini gördüm. Bayiden mümkün olduğunca indirim isteyebilirsiniz. Bayinin satış grafiğine göre değişiyor.
    Forumdan öğrendiğime göre de Ankara'da
    Neziroğlu çok pahalı! Müşteri hizmetleri sorunlu.
    Akbak tavsiye edilen bayi.

Erzincan benim bayim. İstediğinizi sorun.

Diğer şehirleri bilmiyorum.

Beyaz kesinlikle daha heybetli görünüyor. Ek olarak forumda tercih edilen, beyaz dış renk-siyah iç renk. Bende bej var ve bir sıkıntım yok bu konuda.

bende beyazın daha heybetli ve güzel göründüğünü düşünüyorum. telefonla görüştüğüm bayi Kütahya, şimdi gideceğim ise Afyon bayisi . Anladığım kadarıyla verdikleri fiyatlar uygun şimdi gidip buradaki bayiyle bir konuşayım umarım fiyatı kabul ettiririm. çok teşekkür ederim.

• Beyaz renkli araclar hangi marka ve model oldugu fark etmez, Aynı marka ve modeldeki farklı renkteki araçlara göre büyük görünürler... Bu nedenle genelde bir çok marka veya modelde beyaz renk tercih sebebi olabiliyor.
  • Allahım ya beyaz almayın şu aracı şirket elemanları gibi olduk....keşke ben kırmızı yada füme alsaydım... kırmızı aracı olanlar beyazla değiştirmek isterse pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Ayrıca almayı düşündüğünüz led aydınlatmalı kapı eşiği benim alışveriş yaptığım satıcıda hemen hemen aynı fiyat. Artık siz ürün ve fiyat mukayesesini kendiniz yaparsınız...

http://www.ebay.com/itm/LED-Stainless-Scuff-Plate-Door-Sill-Plate-ix35-/320704410629?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4aab78f405

http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-Hyundai-iX-35-krom-ledli-kapi-esigi-takimi_28310.html#0

Linkte İstanbul'da ki bir firmanın satış ve montaj dahil fiyatı var.

• sanırım beyazını alacağım :) ellerinde beyaz yine yokmuş pazartesi sözleşme yaparsak haftasonuna gelir dediler.
    bu arada ötv de indirim gelecek acele etme diyenler oluyor bu konuda pek inanasım gelmiyor sadece firmaların satışların azlığından yapabileceği ufak bir miktar indirim olur diye düşünüyorum. bu konuda fikriniz nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamirci14

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Ayrıca almayı düşündüğünüz led aydınlatmalı kapı eşiği benim alışveriş yaptığım satıcıda hemen hemen aynı fiyat. Artık siz ürün ve fiyat mukayesesini kendiniz yaparsınız...

http://www.eliftuning.com/ELiFTUNiNG-Hyundai-iX-35-krom-ledli-kapi-esigi-takimi_28310.html#0

Linkte İstanbul'da ki bir firmanın satış ve montaj dahil fiyatı var.

Buradaki fiyat daha iyi, üstelik kargo fiyata dahil. Ben kendim için araştırırken bulamamıştım.

• 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.