< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
--DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR --- (5. sayfa)

-
-
bölüm hocası gökhan antalya'nın kitabını kullanıyoruz ama üst sınıflar tavsiye etmediği için oğuzman-barlas ve dural-sarı aldım. pratik olarak serap helvacı.
-
Biz de okul hocamız Bilge Öztan+ M.Durallar ile ilerliyoruz. Oguzman Barlası ek alsam nasıl olur hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kitapta ilerlemediğimiz için net bir şey diyemem hocam, aşağıya telegram linki bırakıyorum. içeride kitap pdfleri ve tüm okullardan öğrenciler var. ilgilendiğiniz kitap hakkında soru sorabilirsiniz.
https://t.me/joinchat/OApo0kMuTcGIB0S_nynwiw
-
Reyiz ben de mühf deyim. Gökhan antalyanın kitabında hoca 120.sayfada. Barlas'ta nasıl ilerlemediniz?
hocam kitapları dün aldım, kayıtlarla beraber ilerliyorum şuan yeni yeni oturuyor olaylar.
-
hocam Oğuzman B. 3.kaynak olarak alayım mı ? kaç sf
-
360 sayfa. bence gerek yok, 2 kitap bile fazla olabilir. sınavlara notlar üzerinden hazırlanılıyor genellikle.
-
Hocam sizce anayasa için kemal teziç, ömer anayurt , erol özbudun hangisini alayım? Hukuk 1.sınıfım, şu an elimde Kemal Gözlerin kitabı var sadece?
Koü hukuktan selam arkadaşlar. Nasıl gidiyor alışabildiniz mi derslere ? Uykumu düzene sokamadığımdan çok derse katılamadım zaten online dersten de çok verim alacağımı sanmıyorum 1-2 kere girdim çok hızlıydı not alamadım o yüzden kitaplardan gidiyorum şimdilik.Bazen kavramlar kafamda karışıyor zorluyor beni baya.Bölümü sevdim ancak ilk sınıftan böyle zorlanıyosam 6 yılda mezun olurum diye düşünüyorum :D Bakalım daha 3.haftaya giriyoruz tempoyu arttırıcam
-
İlk dönem Gözler ikinci dönem Türk Anayasa Hukukunda Erdoğan Teziç kullanacağız hocam.
teziç ve özbudun'u duydum, bizim hoca teziç'i tavsiye etti ama şuan tükenmiş durumda.
gözler'i yetersiz buluyor hocalar, yanına bir tane daha alınabilir.
-
Gözler'i yetersiz bulmak değil aslında iki kitabın içerikleri farklı birisi genel esaslar diğeri türk anayasa hukuku hocam.
Biz de Gözler+Teziç yapacağız.
Teziçi sipariş verdim hocam
Özbudunu okul önermediği için Teziç aldım hocam
Hangi üni hocam?
Mef-Hukuk hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenelKültürAbidesi -- 26 Ekim 2020; 15:23:20 >
Hocam bende iühf deyim ama okulun proxysine nasil bağlanacağını bulamadım. Siz nasıl yaptınız
Ben de yapamadım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X