< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
--DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR --- (4. sayfa)

-
-
Sadece Medenide olabiliyor :))
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu arada hangi ünv?
MEF- HUKUK hocam.
Hocam bende istanbuldayım hangi kitabı düşünüyorsun medeni için
Hukuk pdf kitap not vs olan arkadaşlar var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: dünyadünya
Hocam bende istanbuldayım hangi kitabı düşünüyorsun medeni içinhocam turcademy'den listedeki kitapların hepsine bir bakıp ordan devam etmeyi düşünüyorum. Kitap almayacağım zaten pdften rahat rahat okunuyor
-
PDF nerden buldunuz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: savcınız
PDF nerden buldunuz hocamTurcademy diye bir site var 2020 eylül basımlı kitap bile vardı. Eğer okulunuzun anlaşması varsa okulun proxysine bağlanıp girebiliyorsunuz. Anlaşması yoksa galiba milli kütüphane üzerinden de girebiliyorsunuz olmazsa oraya bakın. Referanslarında okullar yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam bir bakayım
Bu sene girip hâkimlik, savcılık, avukatlık ve noterlik yapmak isteyen arkadaşlar ayrıca sınava girecekler lisans eğitimi sonunda sanırım.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/10/20191024-25.htm
Salayım buraya hatta.
''Sınavlar test şeklinde yapılır. Sınavlarda çoktan seçmeli en az yüz soru sorulur ve yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alanlar başarılı sayılır.''
Yurtdışında yapılan Bar Exam bize de gelmiş. Dünyadaki en kolay sınavın bizde olacağını düşünüyorum.
4.sınıftayken bu sınavlara hazırlayan kurumlar/kurslar açılır yakında. İyi mi kötü mü bilemedim.
-
Hocam Avukatlık ve Noterlik açısından iyi oldu diye düşünüyorum. Bu sene de 100k barajı gelecek hukuka zaten gidişat çok kötü değil şahsi fikrim.
online hukuk kolay olur, zaten hepsi sözel diyordum ama iş öyle değilmiş. dün anayasa dersim vardı, dersin yarısında uyuyakaldım. sınıftakiler de online ortamda derslere alışamadığını söylüyor. zor bir süreç ama sağlık için değer.
asıl mühendislik ve tıp fakülteleri gibi pratik ağırlıklı bölümlerde okuyanlara Allah kolaylık versin.
hâlâ kitap almayanlara cenart'ı önerebilirim. 7 kitap aldım 5 gün içinde ve eksiksiz geldi. seçkin'den 2 kitap aldım onlar da eksiksiz geldi. ben seçkin'de sorun yaşamadım ama sorun yaşayanları da duydum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvngvxr00 -- 25 Ekim 2020; 12:59:46 > -
Cenart nedir hocam?
Sınavın muhakeme yeteneğini, etik ilkeleri ölçen kaliteli bir sınav olacağını düşünmüyorum.
Aksine sınavı geçmek için belli görüşleri dayatan/ezberleten bir sınav, hiç sınav yapılmamasından daha kötü bir durum bence
Biz bunları konuşurken dün Balıkesir Üniversitesi'nde hukuk fakültesi açıldı. Mevcut iktidarın doğru yaptığı bir iş yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 25 Ekim 2020; 13:17:12 > -
kitap almak için bir site, notlar da var fakat notları daha çok marmara üniversitesi ile uyumlu galiba.
-
Siz hangi üniversitedesiniz hocam?
-
marmaradayım
-
Hocam Medenide ne kullanıyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X