Şimdi Ara

--DH HUKUK FAKÜLTESİ 2.SINIFLAR --- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
7
Favori
10.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam. Bir de sizde şu oluyo mu? Mesela geçen hafta kitaptan 10.-30. sayfa aralığı işleyip diğer hafta 70.-90. aralığı işlemesi vb.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Sadece Medenide olabiliyor :))

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada hangi ünv?

• savcınız kullanıcısına yanıt
    MEF- HUKUK hocam.

• Serjaime kullanıcısına yanıt
    Hocam bende istanbuldayım hangi kitabı düşünüyorsun medeni için

• Hukuk pdf kitap not vs olan arkadaşlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dünyadünya

Hocam bende istanbuldayım hangi kitabı düşünüyorsun medeni için

hocam turcademy'den listedeki kitapların hepsine bir bakıp ordan devam etmeyi düşünüyorum. Kitap almayacağım zaten pdften rahat rahat okunuyor

PDF nerden buldunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: savcınız

PDF nerden buldunuz hocam

Turcademy diye bir site var 2020 eylül basımlı kitap bile vardı. Eğer okulunuzun anlaşması varsa okulun proxysine bağlanıp girebiliyorsunuz. Anlaşması yoksa galiba milli kütüphane üzerinden de girebiliyorsunuz olmazsa oraya bakın. Referanslarında okullar yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Eyvallah hocam bir bakayım

• Bu sene girip hâkimlik, savcılık, avukatlık ve noterlik yapmak isteyen arkadaşlar ayrıca sınava girecekler lisans eğitimi sonunda sanırım.

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/10/20191024-25.htm

Salayım buraya hatta.

''Sınavlar test şeklinde yapılır. Sınavlarda çoktan seçmeli en az yüz soru sorulur ve yüz puan üzerinden en az yetmiş puan alanlar başarılı sayılır.''

Yurtdışında yapılan Bar Exam bize de gelmiş. Dünyadaki en kolay sınavın bizde olacağını düşünüyorum.

4.sınıftayken bu sınavlara hazırlayan kurumlar/kurslar açılır yakında. İyi mi kötü mü bilemedim.

• helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam Avukatlık ve Noterlik açısından iyi oldu diye düşünüyorum. Bu sene de 100k barajı gelecek hukuka zaten gidişat çok kötü değil şahsi fikrim.

• online hukuk kolay olur, zaten hepsi sözel diyordum ama iş öyle değilmiş. dün anayasa dersim vardı, dersin yarısında uyuyakaldım. sınıftakiler de online ortamda derslere alışamadığını söylüyor. zor bir süreç ama sağlık için değer.

asıl mühendislik ve tıp fakülteleri gibi pratik ağırlıklı bölümlerde okuyanlara Allah kolaylık versin.

hâlâ kitap almayanlara cenart'ı önerebilirim. 7 kitap aldım 5 gün içinde ve eksiksiz geldi. seçkin'den 2 kitap aldım onlar da eksiksiz geldi. ben seçkin'de sorun yaşamadım ama sorun yaşayanları da duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvngvxr00 -- 25 Ekim 2020; 12:59:46 >
  • cvngvxr00 C kullanıcısına yanıt
    Cenart nedir hocam?

Sınavın muhakeme yeteneğini, etik ilkeleri ölçen kaliteli bir sınav olacağını düşünmüyorum.

Aksine sınavı geçmek için belli görüşleri dayatan/ezberleten bir sınav, hiç sınav yapılmamasından daha kötü bir durum bence

Biz bunları konuşurken dün Balıkesir Üniversitesi'nde hukuk fakültesi açıldı. Mevcut iktidarın doğru yaptığı bir iş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 25 Ekim 2020; 13:17:12 >

kitap almak için bir site, notlar da var fakat notları daha çok marmara üniversitesi ile uyumlu galiba.

Siz hangi üniversitedesiniz hocam?

marmaradayım

Hocam Medenide ne kullanıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.