DH Hız Testi Ekran Görüntünü Paylaş: Wi-Fi Menzil Genişletici Kazan! (28. sayfa)
-
-

:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hersitede -- 12 Eylül 2024; 12:23:31 >
-
Bitti çekiliş boşuna ss atmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 12 Eylül 2024; 12:22:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bana da sabah mesaj geldi UPS’den ve ürünü az evvel teslim aldık.
Teşekkürler @donanimhaber
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ τяaвzoиspoяlu olмak, sıяadaи вiя fuτbol τuτkusu dεğildiя...
ucuz vε popülisτ slogaиlaяdaи öτε вiя külτüяdüя...
..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar.. -
güncel firmware var sitesinde bilginiz olsun.
https://www.mercusys.com/tr/download/mw300re#Firmware
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
Tamamdır hocam fırsat olursa hafta sonu deneme yapacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ τяaвzoиspoяlu olмak, sıяadaи вiя fuτbol τuτkusu dεğildiя...
ucuz vε popülisτ slogaиlaяdaи öτε вiя külτüяdüя...
..Yüreği BORDO-MAVİ Atanlar.. -
-
Cihaz bende var, yıllardır kullanıyorum, çok sıkıntılı bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012
I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me. -
aldığımdan beri yanımda takılı üstte mutfak kısmında çekmediği yerde işimi görüyor wifi bi sıkıntı olmadı. donanım versiyon noları var V4 güncel sanırım. güncellenmiş olabilir.
_____________________________ en sevdiğim sayı 6 -
Orasını bilmiyorum ben birkaç sene önce BİM"den almıştım, cihaza bağlı olduktan bir süre sonra cihaz telefona İnternet vermemeye başlıyor, tek çözümü kapatın açmak. Bir problem yaşarsanız bilginiz olsun diye yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 30 Kasım 2024; 2:54:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Steam ID: thetimelorddh | Social Club ID: AlperOZD | Atatürkçü. | English | PHP | Javascript | jQuery | C | Java | Android | İTÜ İnşaat Mühendisliği | SINCE 01.02.2012
I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me. -
-
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Osuruktan bir uygulama hocam, 100 mbps hızımı en son 25 falan gösteriyordu
Bedava modem bile kurtaramaz bunları. Verdikleri modemle doğru gösterme şartı falan mı var acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 10 Aralık 2024; 16:7:19 >_____________________________ -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeceninprensi -- 13 Aralık 2024; 16:50:10 >_____________________________ -
-
-
Sunucu seçiminde manuel arama olmalı ekler misiniz? Örneğin Frankfurt sunucu ile speed test yapmak istiyorum fakat tek tek aşağı inip bulmam gerekiyor nperf official sitesindeki hız testinde yazarak arama yapabiliyoruz. Mobil sitede anlattığım gibi bir eksiklik var. Masaüstü için denemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Benimki böyle.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt