Şimdi Ara

DH Heryönüyle neden eskisi gibi değil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne olacak bu DH in hali? Eskisi gibi haberler yapılmıyor haber sıklığı azaldi. Konu dışı, dahili bileşenleri başta olmak üzere hicbi konu artık sarmiyor. Benle aynı düşünen var mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Heryöne 60 dk dh yalnızca 20 lira.Katılmak için bu mesajı alıntılayıp evet yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Heryöne 60 dk dh yalnızca 20 lira.Katılmak için bu mesajı alıntılayıp evet yaz.

Buyude gel koçum hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

quote:

Buyude gel koçum hadi

Senden bi 5 yaş büyük olduğuma garanti veriyorum.Saçmasapan konu açarsan saçmasapan yanıt alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

Buyude gel koçum hadi

Senden bi 5 yaş büyük olduğuma garanti veriyorum.Saçmasapan konu açarsan saçmasapan yanıt alırsın.

Yav hehe. Açılması gereken bi konuydu. Güzelim forumu ne hale getirdiniz ergenler.

• Yetisen nesil salak da ondan

• Bu konuyu açmak yerine açılan diğer 12141541 konudan birine yazabilirdin.Bu arada profilin neden gizli yaşın okadar büyükse ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum çok sakin değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

Yetisen nesil salak da ondan

Heh eskilerden biri burda.. forumun ortalama yas seviyesi dustu hocam. Ne guzel bi dh vardi bikac send once. Bizaman girmeden edemedigim dh den sogdum..

• quote:

quote:

Heh eskilerden biri burda.. forumun ortalama yas seviyesi dustu hocam. Ne guzel bi dh vardi bikac send once. Bizaman girmeden edemedigim dh den sogdum..

Benden cok daha eskiler var . 2007 de burasi muhtesemdi . Her gelen yeni nesil biraz daha bozdu olay bu . Yapacak birsey yok eski uyelerin cogu birakti, biz hala takiliyoruz sikayetci olsakta

• quote:

Bu konuyu açmak yerine açılan diğer 12141541 konudan birine yazabilirdin.Bu arada profilin neden gizli yaşın okadar büyükse ?

Bi sebepten dolayi dun gizledim. Bu seni ilgilendirmez ayrica acik olsa bile yasimi goremezdin profilimde yazmiyodu zaten.. neyse sen yenisin daha iyi forumlar..

• Girmeyin læ o zaman

zaten her yıl bi önceki yıl süpermiş deniliyor bakıyorum bakıyorum aynı forum. heralde ilk açıldığı 1 hafta çok güzelmiş burası
  • quote:

quote:

Bu konuyu açmak yerine açılan diğer 12141541 konudan birine yazabilirdin.Bu arada profilin neden gizli yaşın okadar büyükse ?

Bi sebepten dolayi dun gizledim. Bu seni ilgilendirmez ayrica acik olsa bile yasimi goremezdin profilimde yazmiyodu zaten.. neyse sen yenisin daha iyi forumlar..

Evet okadar yeniyim ki eski hesabım sınırsız yedi.2007'den beri üye olarak takip ederim forumu.
  • quote:

quote:

quote:

Benden cok daha eskiler var . 2007 de burasi muhtesemdi . Her gelen yeni nesil biraz daha bozdu olay bu . Yapacak birsey yok eski uyelerin cogu birakti, biz hala takiliyoruz sikayetci olsakta

Aynen katılıyorum. Dh den de iyi forum görmedim ben açıkçası ondan burdayım.. milletin hayatı işi gücü var bıraktılar artık forumu falan yakında bizde bırakırız ergenler yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakaya_o -- 23 Haziran 2012; 17:35:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.