Şimdi Ara

DH HALKI SNAPCHAT KULLANIYORMU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son günlerde nerdeyse herkesin bu uygulamayı kullandığını farkettim. Mesela twitterdan filan birilerine bakıyorum direk biyoda snapchat adresleri var.

DH ahalisi olarak sizler kullanıyormusunuz ?

• O ne yav her gun bi sey cikiyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanmıyorum, daha dur instagramı yeni çözmeye başladık.

• Bazı şeyler oluyor whatsapptan yazılmayacak, karşısının geçmişinde tutmasının tehlikeli olacağı şeyler konuşman gerekiyor öyle durumlar için on numara uygulama ben kullanıyorum.
  • Fazla gereksiz bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gereksiz diyenleri anlamıyorum kullanmadığı uygulamaya gereksiz diyor adamlar

snap kelime anlamı olarak anlık demek zaten gayet güzel bir uygulama ha asıl gereksiz platform instagramdır herkes show peşinde herhangi bir amacı yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet kullanuyorun universtede cok populer herkes kullaniyor ondan bizde kullaniyoz

• var ama çözemedim
  • On kameramda Brad Pitt bile fotograf cekilse Ilyas Salman'a benzer.O yüzden kullanamıyorum.Instagram da kullanamiyorum iyi fotograf cekemedigim icin.Bir tane resmim var butun profillerimde onu kullaniyorum 1 senedir

• kullanıyordum.

• Çok saçma yiiaaaa ne saçma sapan şeyler yiaaaaaa herkes mal yiaaaa ben çok coolum dh'de takılıyom ortam süper :d

• Kullanacaksaniz da kari kizla sexting yapmak icin kullanin.Baska turlu gereksiz cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

On kameramda Brad Pitt bile fotograf cekilse Ilyas Salman'a benzer.O yüzden kullanamıyorum.Instagram da kullanamiyorum iyi fotograf cekemedigim icin.Bir tane resmim var butun profillerimde onu kullaniyorum 1 senedir

tel ne ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

On kameramda Brad Pitt bile fotograf cekilse Ilyas Salman'a benzer.O yüzden kullanamıyorum.Instagram da kullanamiyorum iyi fotograf cekemedigim icin.Bir tane resmim var butun profillerimde onu kullaniyorum 1 senedir

tel ne ki?

Lg L9

• Allah korusun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Bazı şeyler oluyor whatsapptan yazılmayacak, karşısının geçmişinde tutmasının tehlikeli olacağı şeyler konuşman gerekiyor öyle durumlar için on numara uygulama ben kullanıyorum.

Ss alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

Bazı şeyler oluyor whatsapptan yazılmayacak, karşısının geçmişinde tutmasının tehlikeli olacağı şeyler konuşman gerekiyor öyle durumlar için on numara uygulama ben kullanıyorum.

Ss alır

Ss aldığı zaman bilgin oluyor en azından ona göre devam ettirmeyebilirsin konuşmayı ki çoğu kişi de ss alırsa karşısındaki konuşmayı bitireceğini bildiği için ss almıyor.
  • Kendi türünde özgün bir uygulama ama ilgimi çekmiyor
  • Kullanmıyorum bildiğim tek şey sakın fotonun ssni almayın programda bildirim gidiyomuş karşıdakineark söyledi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.