Şimdi Ara

Dh Günlük(Kürkçü Dükkanı2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınıfta kaldığım için kendime kızıyorum.Şuan üniversite okuyabilirdim.Fakat lise son stresini yaşıyorum.Felsefe okumaya başladığımdan beri insanlara uzak hissediyorum kendimi yakın olmak isterken.Popüler kültürden uzaklaşıp Neşet Ertaş,Ferdi Tayfur dinliyorum.Daha önce nasıl dinlememişim diyorum.Siyasi görüşlerim bu stresli dönemimde değişmelere uğruyor.Kalpten isteğim Tarih okuyup akademisyen olmaktı.Fakat ailemi mahcup etmemek ve onların mutlu oluşlarını görmek için psikoloji okuyacağım.Umarım pişman olmam fakat onları mutlu etmek benim tarih aşkımdan daha cazip geliyor,babam bende gururlanmak istiyorum dediğinden beri.Buraya günden güne değişen düşüncelerimi,psikolojilerimi,neler yaptığımı yazacağım.Başka bir arkadaştan gördüm ve hoşuma gitti.Bu konuya sadece ben mesaj atacağım

https://www.youtube.com/watch?v=LoaB4gwQEpk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzkagann -- 9 Ekim 2015; 21:30:55 >

• Güzel bulduğum bir kızla,beklemediğim güzel bir sohbet geçirdik.Bu beni iyi hissettirdi.

"Demir alma günü gelmişse zamandan
    Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan
    Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol
    Kalkışta sallanır ne el ne de bir kol"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzzkagann -- 10 Ekim 2015; 0:48:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.