Şimdi Ara

Dh gündem konulari pismanliktir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Onceleri arada sirada girerdim. Secimdi krizdi derken surekli girer oldum.

Genelde muhalif kesimin olusturdugu internet ortaminida dusunursek zaten hazir olan algim iyice kotulesti. Artik gundem konulari en cok takip ettigim.konular oldu. Yorum yazmamayi denedim olmadi.

Bunlarin etkileri bende buyuk oldu.
    Elimde telefon bagimliligi bir kenara asil sorun Hayatim alt ustoldu.
    Geceleri neredeyse uyuyamayacak oldum. Gidip marketlerdeki fiyat artislarini izliyorum. Kardespayi Hilminin akaryakit fiyatlarini izlemesi gibi.

Surekli onumuzdeki ay nasil gecinecegimi dusunuyorum. Herseyin fiyati artmis o olmus bu olmus. Cikis yolu arayip duruyorum.

Hersey ustuste geliyor benim ve en yakin 2 arkadasiminda cebinde uc kurus yok hal boyleyken genellememe karsi. Burada yazilanlara karsi mantikli aciklama yapamiyorum.

Birsekilde yasayacagimi biliyorum. ama hergun gelip bu konulari gordukce etkisi artiyor.

Ben ettim siz etmeyin. Dh gundem pismanliktir.

Bir ingiliz atasozu derki Cahillik Kutsanmisliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 11 Eylül 2018; 21:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendime gunde 1 saat parasetamol Ahaber. Yemek aralarinda da Atv yaziyorum.

Edit...Bunlarin yan etkisinin oldugunu ogrendim.

Flash tv. Tv8 in prozac vari oldugu yonunde oneri geldi.

Yemek aralarinda Atv. Aksamlari yatarken flastv tv8 kullanacagim.

İlerde ise yarayip yaramadigini soyleyecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcqlock -- 11 Eylül 2018; 21:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o zaman mutlu eden yalan haberleri izleyebilirsin.... böyle yapayım dedim ahaber izledim Bulgaristandaki osmanlı mezarlarına saldırıyı gösterdi tgrt habere geçtim katil esat ve rusya sivilleri vurdu dedi 2 başkanında fotosu vardı. bu haberden sonra abd başkanı trump filistini yok saydı diye ona saydırdı. Artık onlarda değişmiş galiba sadece %5.2 büyüdü diye dün haber vardı mutlu eden haberlerde

en iyisi haber izlememek sanırım (!) uçankuş tv8 yada netflix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 11 Eylül 2018; 22:04:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.