Maalesef yok. Yani daha doğrusu üyelik vs gerektirdiği için direk link çalışmaz şekilde. Baya ücra biyerlerden buldum zaten bi bu çalıştı.
O zaman ekliyemeyiz Zaten yönetim tarafından yasaklanmış bi siteden indirme pek hoş olmaz
eline sağlık yeni bir düzenlemeye ihtiyaç vardı sürücü linklerinde
Ati Radeon X550 ekran kartının en son güncel sürücüsü lazım..Yardımı olacaklara şimdiden teşekkürler
ATİ Sürücüleri
Catalyst 6.1 Windows XP - Driver Download
İlk sayfadaki bu link'e tıklarsan işine yarar sürücüyü indrmiş olrsun
Problem değil ben insanlara yardımcı olsun diye koydum amaç paylaşım ama ben bu yasak mantığını anlamıyorum. RS nin neresi illegal. Koyduğum link illegal olsa tamam. Tamamen Freeware bi sürücü. Bence çok yanlış bi uygulama. Ayrıca bu yasak olayıda olmadan önde forumda gördüğüm Rapid share linklerinin büyük çoğunluğu ufak videolar, freeware programcıklar, ıvır zıvır oluyor. Buna yasak koymak bence çok yanlış...
ati sürücüyü indiremiyorum explorer şöyle bir hata veriyor nedir şu resme bakınız
quote:
Orjinalden alıntı: hüküm
evet yeni arkadaşlar sürekli soruyor bu iyi olmuş ..
quote:
Orjinalden alıntı: emrehakan
arkadaşlar philips mms121 1.5w rms
bu speaker in sürücüsünü nasıl bulabilirim, xp tanımadı bunu ya...
Böyle bi olay imkansız...
xp ses kartını tanımaz ,speaker ı tanımadı diye bir olay söz konusu olamaz..
arkadaşlar bana acil olarak ınno 3D FX 5200-8*64 Bit W/128MB ekran kartının driveri lazım bu driveri nerede bulacağıma yardımcı olurmusunuz
quote:
Orjinalden alıntı: cankuş
arkadaşlar bana acil olarak ınno 3D FX 5200-8*64 Bit W/128MB ekran kartının driveri lazım bu driveri nerede bulacağıma yardımcı olurmusunuz
ilk sayfadaki işletim sistemine uygun nvidia driverını indir....
bi sorun olacak ziwro sana 754 3000 mi alınması gerek yoksa 939 3200 mi ? yada şöyle diyeyim 754 mü iyi 939 mu? piyasada 3000 939 yok ta ondan soruyorum fiyatı aralarında çok fark var
quote:
Orjinalden alıntı: apletcanouse
bi sorun olacak ziwro sana 754 3000 mi alınması gerek yoksa 939 3200 mi ? yada şöyle diyeyim 754 mü iyi 939 mu? piyasada 3000 939 yok ta ondan soruyorum fiyatı aralarında çok fark var
Bundan sonra sistem alınacaksa kesinlikle s939 alınması gerek,illa 3200+ aramana gerek 3000+'de işini görür
SAGOL BENDE AYNI SORUYU SORACAKTIM
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
quote:
Orjinalden alıntı: apletcanouse
Bundan sonra sistem alınacaksa kesinlikle s939 alınması gerek,illa 3200+ aramana gerek 3000+'de işini görür
BAŞKA Bİ ARKADAŞ SORMUŞTU BEN ANLATTIM AMA ANLAMADI KONUYU O YÜZDEN SORDUM SAOL ZİWRO
Oke önmli değil
@ZİW®O, verdiğin Audigy ses kartı linkin çalışıyor ama sitede bir problem olacak download edemiyoruz. Bu güncel sürücünün mirror'unu da verirsen çok iyi olur...
quote:
Orjinalden alıntı: Amore
@ZİW®O, verdiğin Audigy ses kartı linkin çalışıyor ama sitede bir problem olacak download edemiyoruz. Bu güncel sürücünün mirror'unu da verirsen çok iyi olur...