Arkadaşlar yukarıda belirlenen tarihler içerisinde İstanbulda fotoğraf buluşması yapmayı planlıyoruz. Gelmeyi düşünen arkadaşlar kendilerine uygun olan tarihi/tarihleri seçerlerse sevinirim. Yeri de yine bu konu altında belirleriz.
Not: Diğer konuda anketle ilgili bir problem olduğu için yeni konu açmam gerekti. O nedenle bu konudan devam edelim lütfen.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Eyvallah Burak eline sağlık
ben pazar günlerine oy verdim 3 adet. birden fazla oy verebiliyormuşuz
@ Sylargray, teşekkürler.
Oyumu verdim, huzurluyum.
Kemal seçime hille karıştırdın bari deklare etme
abi sonucta hepsi pazar. eşit sayıda. ha 1 pazara eklemişim ha 3 pazara. hangisi yüksek olursa uyarım. hanı cumartesi hariç demek gibi bişi bu. hile sayılmaz. hiç vermesem cumartesi yüksek cıkarsa calısıyorum cumartesileri yarım gün o yüzden pazar. pazarlar arasında hangisi yüksek cıkarsa sorun yok hepsine uyuyorum o yüzden hile yok
İstanbul'da olacaktım gelip S200 EXR'yi sizin D-Slr makinelerle kapıştıracaktım
Hile yok, çoklu seçimi bilerek aktifleştirdim
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
pay çıkarma len kendine..
ben hepsine oy attım, hepsi uygun
çoklu seçimi farketmedim bir oy kullandım şimdi tekrar kullanamıyorum allahım yauw :D 18 i ve sonrası olsunda banada hepsi uyar
26 haziran olursa Edirneden katılabilirim aranıza. (tabii gelebilirsem.)
gelmeyi düşünen 19 kişi var 25 oy var
birden fazla oy atabiliyorsunuz hocam mesela ben 6 tane oy attım
quote:
Orijinalden alıntı: synchro
ben hepsine oy attım
quote:
Orijinalden alıntı: trk.
quote:
Orijinalden alıntı: synchro
ben hepsine oy attım
+
Keşke ben de gelebilseydim, kıskandım şimdi.
Benide ekleyin listenize. + 1 misafir
Ortaköy'e gidip 30 kişi paparazi ordusu gibi dolanmayıp , daha güzel bir etkinlik bulabilirsek ben de gelirim . (herhangi bir hobinin buluşmasına gidebiliriz Motorcular,tuningciler,RC Modelciler veya doğa ) ..
tarih belli olsun yeri belirleriz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: ControlYourDream
Ortaköy'e gidip 30 kişi paparazi ordusu gibi dolanmayıp , daha güzel bir etkinlik bulabilirsek ben de gelirim . (herhangi bir hobinin buluşmasına gidebiliriz Motorcular,tuningciler,RC Modelciler veya doğa ) ..