Şimdi Ara

DH Forum Nokia Firmware (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
780
Cevap
3
Favori
161.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ben product kodu değiştirmeye çalışırken tucson password/tucson pin diye birşey soruyor bir hata mı var acaba bende
  • Selamlar arkadaşlar... Benim tel 6220c... Haliyle herkesin başına gelen 5.15 yazılımı yüklenmesi sonucu oluşan mesajlardaki yavaşlama... Bunu çözmenin yolunu araştıran bulan var mı?
  • hocalar bende n78 var ve yurtdışından geldi bende teli güncelledim şuanda v30.014 ü kullanıyor ve ingilizce...neler denediysemde türkçe yapamadım..nss ile önce dil kodunu değiştirdim 0545493 olarak..phoenix ile bir önceki versiyona geçirmek istedim yapamadım v30.011 versiyonunu indirdim phoenix ile atmaya çalıştım hata verdi...hatasıda şu phoenixi açıyorum usb izerinden buluyor firmware update seçeneğine basıyorum 5-6 satır ilerliyor sonra telefon kapanıyor gibi oluyor sadece ekran ışığı yanıyor ekranda hiçbir yazı olmuyor ve phoenix hata veriyor flash okunamıyor diye her defasında ayrı ayrı denedim local modda çalıştırıp yaptım, v30.011 dosyası bozuktur diye başka indirip onu yükledim ama olmuyor...bana yardımcı olabilirmisiniz yapabilen bi arkadaş varsa bana eksik kaldığım yeri tarif edebilirmi...şimdiden teşekkür ediyorum...

    birde ilk sayfada garmin tartışması olmuş sorunu yapan arkadaşa telefonunuzda hangi sürüm olursa olsun GARMİN 2009 DETAYLI TÜRKİYE HARİTASINI hayat boyu garantili FULL verisyonunu telefonunun kayıtlarını kendim halledip gmail üzerinden hediye olarak yollayacağım....ve her yıl yeni çıkan haritaları gmail üzerinden göndereceğim siz sadece telefonunuzun hfıza kartındaki garmin klasörünün içindeki 2009 harita yazanı silip benim gönderdiğim yeni haritayı yüklemek yetrli olucak..

    Şimdiden herkese teşekkür ederim....Sağlıcakla kalın...




  • hiçmi yardımcı olacak kimse yok arkadaşlar....
  • 5800 xpress music güncellendi
  • @xsw
    bir sorum olucak bu phoenix ile telefonun orjinal yazılımını yedekleme imkanımız varmıdır acaba.telefon 5800 xm red.birde bu cihaza hard formatı nasıl atarım acaba?üstünde buton olmayınca nasıl yapılacağını bilmiyorumda
  • Belki ilgisiz olacak ama bende 6220c var. Bu telefona başka bir yazılım yüklemek mümkün mü? Orijinal yazılım haricinde?
  • xsw hocam, downgrade yapılamıyor demişsiniz. 5800XM için de geçerli midir, v40'tan v31'e düşürmek istiyorum mümkünse de.
  • Arkadaslar oncelikle hepinize koay gelsin.. N95 rm320 cihazimi jaf ile downgrade ederken cokerttim simdi telefon olu phoenix ile bu oluyu diriltmem mumkunmu?? log elimde degil ama ''pooling'' den sonra coktu.. cevaplayan arkadaslar detayli anlatirsa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HRMNKY

    Arkadaşlar Nokia 6630'u Music Edition'a çevirmeye çalışıyorum ama bunun için gerekli olan firmware dosyası sitede mevcut değil.Acaba o firmware dosyasını siteye yükleyebilir misiniz?



    s.a dostum bu siteye giriş olmuyor domain hatası veriyor
  • siteye giriş yapılamıyor blogger bulunamadı diyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzmantel


    quote:

    Orijinalden alıntı: HRMNKY

    Arkadaşlar Nokia 6630'u Music Edition'a çevirmeye çalışıyorum ama bunun için gerekli olan firmware dosyası sitede mevcut değil.Acaba o firmware dosyasını siteye yükleyebilir misiniz?



    s.a dostum bu siteye giriş olmuyor domain hatası veriyor



    evet açıklama yapabilecek bir arkadaş varmı
  • merhaba ben birsey sormak istiyorum bellenim(firmware) ile alakali olarak. kimi bellenimleri nokia firmasi kendi sitesinde guncelleme olarak yayinlamiyor fakat bazi forum sitelerinde yayinlaniyor, firma neden yayinlamiyor bunlari? forum sitelerinde yayinlanan bellenimler ne maksatla cikiyor onu merak ediyorum tesekkurler.
  • Blog sayfası kapanmış gibi duruyor.
  • hocam blog kapandımı eğer öyleyse çok kötü olmuş bilgilerinize ihtiyac duyuyoruz
  • blog sayfasına ulaşılamıyor varsa yeni adresinizi verebilirmisiniz?
  • sanırım bu konuya gerekli bir mesaj verilmeyecek ilgili arkadaş duyarsız.

    yinede teşekkürler
  • İlgili arkadaş oldukça duyarlı ve yardımsever birisi. O kadar uğraşıp benzersiz bir başvuru kaynağı oluşturmuş. Onlarca kişiye yardım etmiş. Cevap gelmediğine, blogda da sorun olduğuna göre vardır bir durum. Ne diye hemen yaftalamaya çalışıyorsunuz. İngilizce bolca kaynak var bakın oralara çok acilse işiniz. Duyarsız vs. diyerek ayıp etmeyin ama.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 14 Şubat 2010; 1:25:07 >
  • Arkadaşlar, üzgünüm muhtemelen bunu daha önce de anlattınız ancak bulamadım aradığımı bir türlü. Yazı dilinin Türkçe olmasında mesaj yazarken çok ciddi bir yavaşlık olması üzerine çözüm olarak NSU ile E71 telefonumu update ettim (400 versiyonuna). Daha sonra yedeklediklerimi telefona atarken sorun çıkarttı fakat baktığımda rehberim mesajlarım eski haline dönmüştü. Ve hatta telefonumda y tuşuna basınca z z tuşunca basınca y çıkma sorunu gibi veya . ya basınca değişik karakterler çıkma gibi sorunlarım halloldu. Ancak hem telefon hem de yazı dili İngilizce oldu ve Türkçeler kayboldu. Bu nedenle de ana sorunum olan yazı dili Türkçe olunca yavaş mesajlaşma sorunumun da çözülüp çözünmediğini öğrenemedim. Bunun yanında yüklü olan bir kaç dosya silindi (bir oyun bir de messenger), ayarlarda değişiklikler oldu (kolayca düzeltilebilir).

    Şimdi ayar değişikliklerini hallettim, messenger programını daha sonra kolayca halledebilirim fakat dil sorununu çözemedim. Google'da yaptığım aramalarımın sonucu da buraya geldi. Dil sorunumu nasıl çözeceğim? Bu hem yazı dili hem de telefon dili için geçerli olacak mı? Şimdiden teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqazqaz -- 17 Şubat 2010; 0:41:51 >




  • delirmek üzereyim.. 5800 için v40 çıkalı aylar oldu ama bizim 0579270 product kodu için güncelleme çıkmadı... blog kapatılmış galiba. yardımlarınızı bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.