Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.919
Cevap
123
Favori
950.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wolwe

merhaba.bende pazartesi günü ilk aracımı 11000 tl aldım.2000 model palio weekend 1,6 klimalı değişeni yok sigara içilmemiş stepne sıfır.inşallah memnun kalırım.herkese kazasız belasız sürüşler

Biraz pahalı almışsınız ama araç temizse bakmayın 3'e 5'e. Kontağı çevirin, aracın keyfini sürün. Hayırlı uğurlu olması dileğiyle. Umarım forumumuzda aktif olursunuz.
    '00 Renault Clio 1.6 RXT
  • Aradığım Kulüp.
    Arabadan çok memnunum vallahi. Az yakıyor, ayağımızı yerden kesiyor, şıkta bi görünüşü var. Ciddi bi kaza geçirmediğin sürece problem yok.

2004 model 8v 1.2 palio sahibiyim. Acaba bu araca LPG taktıran varmı hiç aranızda. Malum Benzin fiyatları el yakıyor. Eğer Taktıran varsa Hangi Kit - Yakıt tüketimi nasıl?
  • Beyler bişey sormak istiyorum.Aracım 2000 model palio weekend..sorunum teyp ile.orjinal teybi kasetçalarlı.aracın orjinalliğini bozmamak istiyorum.sesi benim için yeterli.ben teybe mp3 player bağlamak istiyorum.acaba teybin arkasında aux girişi varmı.menüsünde dolaşırken aux modu var gözüküyor.bilgisi olan arkadaş yardım ederse sevinirim

Orjinalden alıntı: wolwe

Beyler bişey sormak istiyorum.Aracım 2000 model palio weekend..sorunum teyp ile.orjinal teybi kasetçalarlı.aracın orjinalliğini bozmamak istiyorum.sesi benim için yeterli.ben teybe mp3 player bağlamak istiyorum.acaba teybin arkasında aux girişi varmı.menüsünde dolaşırken aux modu var gözüküyor.bilgisi olan arkadaş yardım ederse sevinirim

Dostum kaset adaptörü denen bir aparat var al 6-7 lira en fazla (google da aratabilirsin ) . Onu takıcaksın kaset girişine ondan bir kablo çıkıyor onu da mp3 playerına şahsen ben kullanıyorum çok memnunum cd çalara 200 lira vermektense. kolonlarımda var 2 tane süper verim alıyorum....

KOMANDO
  • Arkadaşlar forumu biraz canlandıralım isterseniz.

Bu da benim ufaklık

Xenon lu halinin fotolarını çekmeyi unutmuşum. Yakında...

• selam arkadaşlar eskı bır palıo kullanıcısıyım.palıonun zaten bir sıtesı var neden burda ugrasıyorsunuzkı.hem guzel ınsanlar hemde daha fazla bılgı o sıtede mevcut.www.teampalio.com reklam gıbı algılamayın sadece bır onerı benımkısı.

Aslında Ankarada oturuyorum ama İzmire tatile geldim. Arabamı geçen sene ekim'de aldım 2004 Palio 1.2 SL 8v. Bu güne kadar (İzmire Gelene kadar)klimaya hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştım. Ankarada yada başka yere giderken yeteri kadar serinletiyordu.

Sorun şuki Ankaradan gellirken uzun yolda Klima pek fayda etmedi. Ön camları açtığımızda öğlen saatinde arabada daha ferah hissediyorduk kendimizi. Şimdi öğlen saatinde güneş altında şöyöyle bir havalandırdıktan sonra 4. kademede klimayı full çalıştırdım (içerdeki havayı devirdayım edecek şekilde). Yüzüme doğru üflettiğim zaman tamam serinletiyor ama arabanın içi hiç şöyle ferah olacak şekilde serinlemiyor.

İşin ilginci daha yola çıkmadan 1-2 hafta önce gazına baktılar kompresörle ilgili birşeyler yapıldı. Güya dört dörtlük serin serin gelicektik İzmire.

Sizce normalmidir bu durum. Klimamı çok yetersiz yoksa, bir sorunmu var alette anlamadım. Sizde palio kullanıyorsunuz izmirde eminim bir fikriniz vardır allah rızası için bir elatında içim rahat etsin.
  • Selam,klimanızda hiçbir sorun yok emin olun..Geçtiğimiz hafta Marmaris dönüşü İzmir'e uğradım 2 günlüğüne ve tatilim boyunca en sıcak günleri İzmir'de yaşadım..Sıcak havada beklemiş olan aracın kliması yola çıktıktan 20-25 dakika sonra ancak aracın içerisini serinletebildi..Bundan 5 yıl önce Audi A4 marka araçla Bodrum'a seyahat ederken İzmir'e kadar gayet güzel soğutan klima,İzmir'de iflas etmişti..Aracın camlarını açarak ilerleyip 1-2 saat klimayı dinlendirmiştim..Sonra yine güzel güzel soğutmuştu..Sonuçta klima ortam sıcaklığının belli derecede altına kadar soğutma yapabiliyor,dolayısıyla 28-30 derece sıcaklıkta klima çalıştırmakla,36-40 derece arasında klima çalıştırmak arasında ciddi fark var..Siz her ne kadar aracın soğumadığını düşünsenizde dış ortamdan bir hayli daha serin oluyor aracın içi..(tüm bu yorumları klimanızın bozuk olmadığını yazmanızdan ötürü yapıyorum,bir de polen filtrenizin temiz olduğunu varsayarak..Zira polen filtresi pislendiğinde klima soğutmuyor..)

[simage]Tamerinal
    Merhaba arkadaşlar,

Aslında Ankarada oturuyorum ama İzmire tatile geldim. Arabamı geçen sene ekim'de aldım 2004 Palio 1.2 SL 8v. Bu güne kadar (İzmire Gelene kadar)klimaya hiç bu kadar ihtiyaç duymamıştım. Ankarada yada başka yere giderken yeteri kadar serinletiyordu.

Sorun şuki Ankaradan gellirken uzun yolda Klima pek fayda etmedi. Ön camları açtığımızda öğlen saatinde arabada daha ferah hissediyorduk kendimizi. Şimdi öğlen saatinde güneş altında şöyöyle bir havalandırdıktan sonra 4. kademede klimayı full çalıştırdım (içerdeki havayı devirdayım edecek şekilde). Yüzüme doğru üflettiğim zaman tamam serinletiyor ama arabanın içi hiç şöyle ferah olacak şekilde serinlemiyor.

İşin ilginci daha yola çıkmadan 1-2 hafta önce gazına baktılar kompresörle ilgili birşeyler yapıldı. Güya dört dörtlük serin serin gelicektik İzmire.

Sizce normalmidir bu durum. Klimamı çok yetersiz yoksa, bir sorunmu var alette anlamadım. Sizde palio kullanıyorsunuz izmirde eminim bir fikriniz vardır allah rızası için bir elatında içim rahat etsin. [/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A14CAF8E -- 12 Temmuz 2009; 20:05:07 >
  • arkadaşlar 2005 palionun havalandırma fan düğmesinin neden 4. kademesi çalışmaz??? daha önce emanet bindiğim bir palionun da çalışmazdı, şimdi benim palio var onunda çalışmıyor. özel bir ayarımı var acaba?
    veee rot balans ve far ayarı yaptırdım 120 dn sonra titriyordu 30 tl ona verdim
    şimdiki eksiklerim yakıt filtresi hava filtresi polen filtresi ve motor şanzıman yağını değiştirecem sonrada triger seti ve baskı balata fiyatlarla ilgili bilginiz var mı arkadaşlar

birde benim benzin ibresiyle sorunum var 20 tl benzin koyunca ışık sönmüyor ya da uzun yoldan sonra araba stop edip tekrar çalıştırınca 10 tl lik bi benzin eksiliyor sizce neden ?
  • Selamlar olsun herkese bende yeni katılıyorum aranıza arkadaşlar. Bende 2004 1,3 multijet beyaz aldım. Arabamdan çok memnunum. Sadece aklıma takılan şehir içinde km de 165-170 bin lira yakıyor. Aracın fabrika verilerine göre normal bu. Ama bazıları 120-130 binden bahsediyor şehiriçinde. Bana abartı geldi sizce şehiriçinde bu kadar az doğrumudur?

Orijinalden alıntı: benzen

sehir içinde bende 150-160 arası yakıyorum ama sehir dışında 120-130 yakıyor

Bunlar çok güzel rakamlar nimettir
    bende sporting var çok yüklenince mesela 5000-6000 devirlerde boing kadar yakıt tüketiyor :D
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.