Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (413. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
938.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah razı olsun. Bereket cana gelmedi. Olan arabaya olsun yansa da önemli değil. Sağolasın.
  • Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNUUFFX

Arkadaşlar buda antifiriz (kırmızı) koyduktan sonra 2 gündür devam ediyo sabahları böyle oluyo akşamlarıda oluyo gerçi yarın ustaya göstercem kalorifer peteği veya conta dedi ikiside değişebilir gerekirse contaya bakarız değiştiririz petek sağlam değilse ilerde patlar olmazsa oda değişecek 100-130 tl masraf olabilirmiş :(

http://i.hizliresim.com/A5ZN7r.jpg

Aynı sorun 2005 1.2 16V paliomda oldu.. radyator kacak tıkayıcı aldım 15tl ye sıvı olandan arac sıcakkan ekledım. sızıntı durdu.. ama sunu belırteyım ısıtma oncekıne gore daha az ısıtır oldu
  • bugün tuzla dan bağcılar a gidip geldim hem giderken hem gelirken 1 er defa motor ışığı yandı hararet göstergesi de beraberinde 50 60 derece civarından sıfıra düştü. kenara çekip yağ ve su kontrolü yaptım onlarda eksiklik yok tekrar çalıştırdım sıkıntı yok normale döndü motor ışığı normal söndü calistirinca ve hararet göstergesi de motor sıcaklığı seviyesine çıktı normal bir şekilde

varmı böyle bir durumla karşı karşıya kalan hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYİN ARIZASINA BENZİYOR.AMA TEKRARLAMADIĞI SÜRECE İYİ. BAZEN BU TÜR SORUNLAR GELİP GEÇİCİ OLABİLİYOR.UMARIZ ÖYLE OLSUN.
    (AKLINDA OLSUN FİAT BEYİNCİSİ, ERENKÖY TREN İSTASYONUN ÜST YANINDA).
  • Arkadaşlar yakın zamanda palio weekend 1.4 el satın aldım. Üzerinde orjinal teyp var ve açıkçası çok güzel çalışıyor ama kaset adaptörü ile telefondan müzik dinleyemiyorum. 2 saniye çalıp sonrasında kaseti geri atıyor. Bunun bir çözümü var mı ? Şayet yoksa teyp alacağım ama bu seferde ne almam gerektiğini bilmiyorum. AUX giriş mutlaka olmalı gerisi fasa fiso ama 4x50w mesela işimi görür mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar yakın zamanda palio weekend 1.4 el satın aldım. Üzerinde orjinal teyp var ve açıkçası çok güzel çalışıyor ama kaset adaptörü ile telefondan müzik dinleyemiyorum. 2 saniye çalıp sonrasında kaseti geri atıyor. Bunun bir çözümü var mı ? Şayet yoksa teyp alacağım ama bu seferde ne almam gerektiğini bilmiyorum. AUX giriş mutlaka olmalı gerisi fasa fiso ama 4x50w mesela işimi görür mü ?

Bendede ayni sorun vardi ben direk degistirdim teybi. Sana tavsiyem eger teyp alacaksan internetten al. Cunku teybi degistirdigin zaman cerceveyide degistirmek zorunda kaliyorsun ve teypciler sadece cerceveye 70 - 80 lira para istiyorlar. Ben gosterdikleri ayni cerceveyi internetten 25 tl ye buldum. 130 tl dedikleri teybi garantili 60 tl ye buldum. 30 tl iscilige degistirdim. Yani her halükârda daha ucuza geldi bana.

• Arkadaslar arabam sabahlari calistirirken boguluyo gibi oluyo kendi kendine gaz veriyor 1500 devire kadar sonra gaz kesince devir dusuyo gibi oluyo ama arabadan boguk boguk ses geliyor daha iyi anlayabilmeniz icin video cektim. Gaza gecince 900 devire dusuyor ve herhangibir problem kalmiyor. Birde sabah ilk calismada mars sureside uzadi nedeni ne olabilir? Yorumlarinizi bekliyorum..https://m.youtube.com/watch?v=CUIyee78Tak

• quote:

Orijinalden alıntı: erman83

quote:

Orijinalden alıntı: WeDneS

quote:

quote:

Hayirli gunler
    Arkadaslar palio 98 model 1.6 var bende. Antifrizi kendim koyabilirmiyim su seviyesi en tepede icindeki suyu nasil bosalticam yardimci olurmusunuz. Ayrica direksyon hidroligi kontrolunu filan nasil yapmam gerekir anlayan arkadas varmi. Arac 30 kurus yakiyor (lpg de)
    Aracimdan memnunum lastiklerim kotu.

Selam, bende de aynı model, aynı araçtan var, aşağıda fotolarını ekledim. İstediğin bilgilerin. Ama sana tavsiyem antifirizini kendin değil de aldığın yerde ücretsiz değiştirmen. Çünkü su hortumu bir anda boşalıyo ve her tarafın batıyo. Bir de hortumu tam yerıne oturtup iyice sıkman gerekiyo. Yoksa sıkıntı olabilir. Alt hortumun sökülecek olan vida yerini ok işaretiyle gösterdim ama tamponun altında kalıyo büyük kriko ile kaldırmadan zor çıkartılır. Dediğim gibi bence tamirci değiştirmeli. Diğer sıvıların fotoları da altta kolay gelsin.

Arkadasim bu resimleri nerden buldun kullanma klavuzu filan varsa dosya halinde bana atarmisin

Hocam mail adresini özelden yazarsan zip olarak yollayım.

Usta bana da gönderebilir misin acaba ya? Adresim y-emrekilic@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Tegmenemre

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayirli gunler
    Arkadaslar palio 98 model 1.6 var bende. Antifrizi kendim koyabilirmiyim su seviyesi en tepede icindeki suyu nasil bosalticam yardimci olurmusunuz. Ayrica direksyon hidroligi kontrolunu filan nasil yapmam gerekir anlayan arkadas varmi. Arac 30 kurus yakiyor (lpg de)
    Aracimdan memnunum lastiklerim kotu.

Selam, bende de aynı model, aynı araçtan var, aşağıda fotolarını ekledim. İstediğin bilgilerin. Ama sana tavsiyem antifirizini kendin değil de aldığın yerde ücretsiz değiştirmen. Çünkü su hortumu bir anda boşalıyo ve her tarafın batıyo. Bir de hortumu tam yerıne oturtup iyice sıkman gerekiyo. Yoksa sıkıntı olabilir. Alt hortumun sökülecek olan vida yerini ok işaretiyle gösterdim ama tamponun altında kalıyo büyük kriko ile kaldırmadan zor çıkartılır. Dediğim gibi bence tamirci değiştirmeli. Diğer sıvıların fotoları da altta kolay gelsin.

Arkadasim bu resimleri nerden buldun kullanma klavuzu filan varsa dosya halinde bana atarmisin

Hocam mail adresini özelden yazarsan zip olarak yollayım.

Usta bana da gönderebilir misin acaba ya? Adresim y-emrekilic@hotmail.com

Hocam sayfada linki paylaşmıştım eğer silindiyese iki cevap altta falan başka bi arkadaş link vermişti. Bulamazsan yollarım sorun değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: megaturk

Arkadaşlar yakın zamanda palio weekend 1.4 el satın aldım. Üzerinde orjinal teyp var ve açıkçası çok güzel çalışıyor ama kaset adaptörü ile telefondan müzik dinleyemiyorum. 2 saniye çalıp sonrasında kaseti geri atıyor. Bunun bir çözümü var mı ? Şayet yoksa teyp alacağım ama bu seferde ne almam gerektiğini bilmiyorum. AUX giriş mutlaka olmalı gerisi fasa fiso ama 4x50w mesela işimi görür mü ?

Hayırlı olsun. Hocam eğer guzel bi ses sistemi istiyosan ben sana öneri de bulunayım. Çok para vermene gerek yok. Sen mi değiştircen yoksa ustaya mı yaptırcan hocam? Sana on numara tavsiyede buluncam ucuz yollu...

• quote:

Orijinalden alıntı: necromancer42

Arkadaslar arabam sabahlari calistirirken boguluyo gibi oluyo kendi kendine gaz veriyor 1500 devire kadar sonra gaz kesince devir dusuyo gibi oluyo ama arabadan boguk boguk ses geliyor daha iyi anlayabilmeniz icin video cektim. Gaza gecince 900 devire dusuyor ve herhangibir problem kalmiyor. Birde sabah ilk calismada mars sureside uzadi nedeni ne olabilir? Yorumlarinizi bekliyorum..https://m.youtube.com/watch?v=CUIyee78Tak

Hocam vıdeoyu sonuna kadar izledim. Valla canavar gibi çalışıyo bence. İlk önce benzinde çalışıyo, otomatik jikleyi açıyo, motor ısındıkça da rolanti düşüyor 8000 civarına zaten bu arada gaza da geçmiş oluyo. İlk marşa basma süresinin uzun olması bende de var. Ben onu şuna bağlıyorum. Araç akşam park edilince yanma odası sıcak oluyo. Hava soğuk oldugu ıcın yanma odasında buharlaşma oluyo. O su buharı da sabah ilk çalıştırma da hafif zorlatıyor. Bende 6 sene boyunca şirket araçları vardı hepsini de ilk ben teslim aldım sıfır km olarak değişik markalar. Valla kışın tık diye alan araba tanımıyorum. Hepsi ilk önce mızmızlanıyodu. Aynı durum bence bizim araçlarda da var. Uzun lafın kısası bence normal bi sıkıntı gözükmüyor. Ama diğer arkadaşlarında yorumunu görmek lazım. Şunu da ekleyim. Rölanti dalgalanması otomatik jiklede iken ufak oynama yapıyor haklısın. Tabii o sırada sen hafıfce gaza basmıyosan. Yani rolantıdekı oynama kendı kenıdne oluyosa... Bunu araç ısındıktan sonra trafikte iken kontrol et eğer araç rölantide dalgalanma yapıyosa çözümü basit sana anlatırım. Ayrıntılı buradan... Ama sadece sabhaları soğukken yapıyosa bence çok önmeli değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman83 -- 31 Aralık 2015; 6:13:13 >
  • erman83 E kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabiniz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz benim kafama takilan sey motorun kendi kendine gazi verdikten sonra rolantinin dusmesiyle arabanin boguluyo gibi olmasiydi ondada problem yoksa zaten ilk calistirmadan sonra hic bi problemi yok arabanin

• Arkadaslar Merhaba size bir sey soracagim. 2000 model palio 1.4 aracimi 9 ay once ilk sahibi bayandan 86000 km de satin aldim ve suan 100.000 i gecti. kis lastigi almak icin lastikciye gittigimde sadece arka 2 lastigin icten yendigini ve yarilarinin nerededyse kabak oldugu nu farkettik. bu dingilde egrilik oldugu nu gostermekte imis. 3-4 lastikciye balansciya gittim hepsi ayni seyi dedi. fakat biri de arabayi kaldirip ne var ne yok diye bile bakmadi. Size sorum dingil egriligi haricinde baska bir sebepten kaynakli olabilir mi ? mesela torsiyon bilyalarindan kaynakli bi problem.

Not: arac lastikleri on arka hic yapilmamistir. benden onceki sahibi de lastik yendigi icin lastik degistirmis fakat bayan oldugu icin sorunun kesin cozumune gitmekten se basit olana gidip sadece lastik degistirmis. belki de kimse demedi boyle bir sorun oldugunu.
  • merhaba,

aracım 1999 1.6 palio HB
    aracıma uygun koltuk kılıfı arıyorum tavsıye edebıleceğınız urunler varmı mumkunse internet üzerinden satılan
    bırde benım aracımın arka koltukları 1 adet teklı bır adet cıftlı olarak hem sırt kısmı hemde oturma yerı aynı ve bu ıkı koltuk bırbırınden bağımsız kapatılıp katlanabılıyor Tum palio larda arka koltuklar boylemı ? benden oncekı sahıbı tek parça koltuk kılıfı taktırmıstı aracı aldığım gun hepsini sokup attım

Saygılarımla
  • Merhaba arkadaşlar İstanbul'da oturuyorum mağlum 2 gündür araba evin önünde yatıyor yoğun kardan dolayı bugün biraz temizledim aracı çalıştırayım dedim 3 demede çalışmadı 3-4 defa kapatıp açtığım kontağı ve biraz gaz ile çalıştı ama egzoz dan baya duman çıktı biraz çalıştırdım kapattım...1.3 multijet antifiriz yeni koymuştum kışın el freni çekmem duman neden çıktı acaba kötü bişey yoktur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNUUFFX -- 1 Ocak 2016; 13:07:36 >
  • Arkadaşlar 4 mevsim Goodyear 4seasons gen2 bizim araçlara olurmu karda falan gidermi yol tutuşu nasıldır bilgisi olan yardımcı olabilir mi kış yaz ayrı lastik mi yoksa 4 mevsimlik mi tercih edeyim ? En iyi lastik sizce nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ByCaKaBo

Arkadaslar Merhaba size bir sey soracagim. 2000 model palio 1.4 aracimi 9 ay once ilk sahibi bayandan 86000 km de satin aldim ve suan 100.000 i gecti. kis lastigi almak icin lastikciye gittigimde sadece arka 2 lastigin icten yendigini ve yarilarinin nerededyse kabak oldugu nu farkettik. bu dingilde egrilik oldugu nu gostermekte imis. 3-4 lastikciye balansciya gittim hepsi ayni seyi dedi. fakat biri de arabayi kaldirip ne var ne yok diye bile bakmadi. Size sorum dingil egriligi haricinde baska bir sebepten kaynakli olabilir mi ? mesela torsiyon bilyalarindan kaynakli bi problem.

Not: arac lastikleri on arka hic yapilmamistir. benden onceki sahibi de lastik yendigi icin lastik degistirmis fakat bayan oldugu icin sorunun kesin cozumune gitmekten se basit olana gidip sadece lastik degistirmis. belki de kimse demedi boyle bir sorun oldugunu.

lifte çıkması lazım. kontrolü o zaman yapıldıktan sonra belli olur diye düşünmekteyim.
  • Bugune kadar okudugum,takip ettigim tum lastik testlerinde gordum ki; yazin yaz,kışın kış lastigi en iyisi..Fakat,dört mevsim lastik konusunda bir detay yakaladım ki eger uygun sartlarda ikamet ediliyorsa dört mevsim lastik kullanilabilir..Dört mevsim konusunda suphesiz en iyi lastik Goodyear markasinin vector serisi..Bu seri kış şartlarında kış lastigi kadar basarili ancak yaz lastigi kadar başarılı degil..Çok sık seyahat edilmiyorsa ve yaşadığınız sehrin yazı kısa kışı uzun ise kesinlikle kullanabilirsiniz..Yine de unutmayin,yaz performansi %75 lerde,kış performansi %90 larda olacaktir..Secim sizin,kolay gelsin..Bir hatirlatma; sectiginiz ladtigin testlerine bir goz atin derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SNUUFFX

Arkadaşlar 4 mevsim Goodyear 4seasons gen2 bizim araçlara olurmu karda falan gidermi yol tutuşu nasıldır bilgisi olan yardımcı olabilir mi kış yaz ayrı lastik mi yoksa 4 mevsimlik mi tercih edeyim ? En iyi lastik sizce nedir ?

bende Bridgestone B330 EVO var. 2 sene oldu yıpranma yok. bana göre iyi lastik.
    bu adresede bakabilirsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_100192540/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 411412413414415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.