Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (270. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.927
Cevap
123
Favori
954.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Giriş
    Adam her hafta pazara gidiyo satılan A kadar bekliyo illa biri çıkıyo usta sayfadan sabırlı olmakta fayda var pazarda ne arabalar var 5 para etmez ama ne fiyatlar yazılıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Palio 1.4 Sole 2008 Model aracım için;

Goodyear 175/65 R14 82T Efficient Grip Compact

Lastik almayı düşünüyorum arkadaşlar.

Ölçülerde sıkıntı yaşarmıyım bilemedim.

Üzerinde ki lastikler Pirelli p3000 175/70 R14

65 yanaklısı takılır diye düşünüp bugün sipariş vereceğim sanırım.
  • Bu dizel motorlar olmasi gerektigi gibi kullanildimi cok fazla km yapabiliyor,bizim insanimizda olusturulmus bir algi dediginiz gibi kartal dogana 12 13 veriyorlar,99 model klimasiz ama biraz eli yuzu duzgun arabaya 15 veriyorlar,o yuzdende piyasada fiyat boyle sacma sapan bir hal aliyor.zaten fiyatlar yuksek boylece dahada yukseliyor,insan duzgun temiz modelli araba alamaz oluyor

• hocalarım dün yoğun trafikte giderken hyundai accent yandan çok az tamponun sol tarafını kırdı bir 10 cm kadar boya atması falan yok kırık belli ama acaba yapıştırıcıyla yapıştırsam olur mu sizce?
    hangi yapıştırıcı önerirsiniz bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler

Orijinalden alıntı: -shadow--

hocalarım dün yoğun trafikte giderken hyundai accent yandan çok az tamponun sol tarafını kırdı bir 10 cm kadar boya atması falan yok kırık belli ama acaba yapıştırıcıyla yapıştırsam olur mu sizce?
    hangi yapıştırıcı önerirsiniz bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum şimdiden teşekkürler

hocam şipşak yapıstırıcılar var ondan sür taş gibi tutar eline dikkat et ama elin yapısırsa büyük sıkıntı

Dh RasKoLNiKov
  • Arkadaşlar 2001 model palio aracımın ön kapı içerisinde kaç cm hoparlör var? 13 ve 16 arasında kaldım.yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Arkadaşlar bugun aracımın soğutma kabının altkndaki hortumu sıktım motor soğukken, sıktığım zaman içindeki su yukarı cıkıyordu çalıştırdım sertleşti. Burda veya başka yerde okumuştum böle bişi olunca normalmiydi yoksa bişey mi bitikti ne sorun var mı yoksa sertleşmesi iyi mi 😄

Orijinalden alıntı: ysnsln

quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

quote:

Orijinalden alıntı: erdem09

100 kmde 20 lt gaz tuketimi olmus..Ya regulator bozuk yada ayar cok bozuk..Asiri tuketim var,zengin karisim hem patlamaya sebep oluyor hem de motora zarar verir..Tek artisi cekis cok iyi olur..Bundan dolayi birsey farkedemiyorsun..Resimdeki boru,hava filtresinin motorun sicagindan faydalanarak kisin oradan hava emisi yapmasini saglayan borudur..Motorun arkasinda..

Evet çekiş çok iyi ,şuan zaten ayarşı değil en son adam kendi eliyle pc ye bağlamadan yaptı baya açmıştı,kıstığında ise o patlama sesi oluyodu ve araç evimin otopark yokuşunda bile çekmiyordu

bende bizim palio yoyu 10 kere gaz ayarına götürmüşümdür.bilgisayara baglayıp ayar yaptılar.sabahına araba hiç çalısmadı aynı adama tekrar götürdüm gazı tekrar kendi eliyle ayarladı.cok yakıyor dediysemde ortak cvb bunlar tek nokta enjeksiyonlu cok yakar normal abi dediler erdem beyin dediği gibi regulatör ömrünü doldurmus olma ihtimali yüksek.zaten uyduruk bi beyin var üstünde.onu değiştiricez bakalım..regulatörüde değiştirip masraf yapmayın içini değiştirin aynı sey daha ucuz deniliyor bu konuda pek bilgim yok ama bakıcaz

İzmirde gaz ayarı konusunda herkes Karabağlar, Bozyaka tarafındaki Sihirgaz adlı yeri çok övüyor..

Bir de ben şimdi dizele geçtim kurtuldum ama benim km de 35 kuruş kadar yakan palio nun benden sonra kimsenin bulamadığı ikinci bir lpg filtresi değiştirildikten sonra yakıt tüketiminin km de 25 kuruşlara düştüğünü duymuştum... Tabii benim bu verdiğim fiyatlar lpg 2.5 - 3 tl arası fiyatlardayken idi... Şimdi daha da aşağı düşmüştür...

Orijinalden alıntı: emrahpalio1.4

Regülatör değiştirmek ne kadara mal olur aracım 1.4 wekend. 99 model aracım biraz fazla yakıyor

Yerliyse atiker gibi ucuzdur, italyanlar pahalı. regülatörün bozuk olduğundan eminmisiniz, 1.4 ler yakıt tüketimiyle ünlüdür, tüketiminize örnek verirseniz daha iyi anlaşılır normal olup olmadığı.

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Arkadaşlar bugun aracımın soğutma kabının altkndaki hortumu sıktım motor soğukken, sıktığım zaman içindeki su yukarı cıkıyordu çalıştırdım sertleşti. Burda veya başka yerde okumuştum böle bişi olunca normalmiydi yoksa bişey mi bitikti ne sorun var mı yoksa sertleşmesi iyi mi 😄

Forumda sametsamet diye birisi vardı ,onu hatırladım nedensee.

Yokmudur bu konu ile bilgisi olan kimse

30 kuruş yakıyor 1 buçuk ay önce aldık arabayı ilk arabam kime sorsam çok yakıyor diyor

Yakıt tüketimi kullanmaya görede değişebilir, aslında 250-270 krs idealdir, dahada düşüremezsin.bu araçlar 90 kmh dan sonra çok yakmaya başlar .

Aracinin yakit tuketiminden sikayetin varsa; once benzin tuketimini olcup,kullanim aliskanliklarini gozden gecir..Sert kullanim,ani hizlanma,ani durus,yuksek devirli kullanim gibi..Lastik basinclari,arac bakimi vs konularda hersey problemsiz ve olmasi gerektigi gibi mi? Eger benzin tuketimin fabrikasyon degerlerde ama gaz tuketimi yuksekse,gaz ayari yaptirmalisiniz..Buna ragmen tuketim duser gibi olup yine de yuksek gerceklesiyorsa,lpg regulatorunuz bozulmus olabilir..Benzin tuketimi yuksekse,bununda sebepleri var arastirilabilir fakat genellikle bu sebepler gaz tuketimine cok etki etmezler..Lambda sensoru ornegin..Kontrol ettirin,normal sartlarda 100 kmde 11 lt gaz tuketimini gecmemesi lazim aracinizin..S.disinda ise 7 ltden 10-11 ltye kadar cikar hiziniza gore..

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Regülatör değiştirmek ne kadara mal olur aracım 1.4 wekend. 99 model aracım biraz fazla yakıyor

Yerliyse atiker gibi ucuzdur, italyanlar pahalı. regülatörün bozuk olduğundan eminmisiniz, 1.4 ler yakıt tüketimiyle ünlüdür, tüketiminize örnek verirseniz daha iyi anlaşılır normal olup olmadığı.

Neden 1.4 yakıt tüketimi ile ünlüymuş
    Benim aracim km 20 krs yakıyor arabalara düzgün bakımını yapmıyorlar.
    Sonra 1.4 ' ün adini cikartiyorsunuz buralarda çok yakiyor diye

quote:

30 kuruş yakıyor 1 buçuk ay önce aldık arabayı ilk arabam kime sorsam çok yakıyor diyor

Yakıt tüketimi kullanmaya görede değişebilir, aslında 250-270 krs idealdir, dahada düşüremezsin.bu araçlar 90 kmh dan sonra çok yakmaya başlar .

10 gün önce gaz ayarı yaptırdım egzoz boğazında kaçak olduğunu söylediler değiştirmem gerekirmi

Orijinalden alıntı: smhsyhn*34

quote:

quote:

Neden 1.4 yakıt tüketimi ile ünlüymuş
    Benim aracim km 20 krs yakıyor arabalara düzgün bakımını yapmıyorlar.
    Sonra 1.4 ' ün adini cikartiyorsunuz buralarda çok yakiyor diye

Yakıtı düşürmek için ne yapmam lazım

quote:

quote:

10 gün önce gaz ayarı yaptırdım egzoz boğazında kaçak olduğunu söylediler değiştirmem gerekirmi

Egzoscuya gösterin, kaynak olmuyorsa zaten başka çare yok.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.