Şimdi Ara

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head| (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
0
Favori
8.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

(En Son Oy Tarihi: 12.11.2007)
Giriş
  • seso hocam dalembert'e talibim sakat değilse
  • ilk galibiyetimi aldım çok mutluyum tabii farklı olsaydı daha güzel olurdu ama olsun
  • tebrikler gasol efendi

ilk galibiyetinin bana karşı olmamasından dolayı mutluyum

bu arada buzzerbeater ın menejeri kayboldu galiba
  • Umraniye Bulls'un sahibi takip etmiyor mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

Ben de takas yapabilirim UYGUN teklif gelirse.Özellikle 150'den sonraki oyuncularla pek ilgilenmiyorum.1 verip 2,3 oyuncu almayı düşünmüyorum pek.1 verip 1 veya 2 verip 1 alabilirim.Birde tekliflerde istatistikleri+pozisyonu gözönünde bulundurun lütfen.

DH Fantasy06 |Yahoo||Head-to-Head|

kadronda çok c var..

dalembert veya magloire ile ilgileniyorum..teklif yapıcam begenmezsen karşı teklif yap

harrington+bonziyi dalembert tinsley ikilisine önerdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 13 Kasım 2006; 20:15:52 >

• rccp naptın sen öle ben bi hata yaptım sende yapıcan galiba al harrington ı isterim benden bi oyuncuyla ilgilenirmisin takas teklifini bekliyorum
  • eheh c sıkıntısı çekmiyelim diye üst sıralarda seçtik hep hatta 2. sıradan ben wallace seçtim sanırım.ki şuandaki performansıyla çok kötü seçim gibi duruyor ama c çokaz var zaten ne yapalım:)

Teklifin uygun fakat bonzi'yi sevmeme rağmen bu sezon formsuz heralde o yüzden bonzi yerine josh childress seçtim olursa yaparız takası.

Takas isteyen @RccP gibi düşünmeye değer teklif verirlerse iyi olru anlaşabiliriz duruma göre:) Ama Pivotları verirken daha iyi istatistiklere sahip oyuncu önermelisiniz iyi sg çok ama iyi pivot az
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

kadronda çok c var..

dalembert veya magloire ile ilgileniyorum..teklif yapıcam begenmezsen karşı teklif yap

• @sezaiagbi

asist yapcak adama ihtiyacım var.. deron williams'ı allahın emri peygamberin kavliyle istiyorum mantıklı bi takas önerisi yaparsan almayı düşünüyorum
  • Serhat istersen iyileştikten sonra Brandon'u verebilirim lakin performansını görüp öyle konuşalım. Sanırım ayak topuğundan bir sakatlığı var

Bu arada Lamarcus iyileşmiş ve her iki ligde de uçaraktan kadroma kattım. Free agentlardan aldığım en faydalı adam olacağı düşüncesindeyim.

Önceki gün Michael Reddin Utah'a 57 sayı atmasına ne diyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: drexler22

@sezaiagbi

asist yapcak adama ihtiyacım var.. deron williams'ı allahın emri peygamberin kavliyle istiyorum mantıklı bi takas önerisi yaparsan almayı düşünüyorum

ben ileri görüşlü bir babayım...gençler anlaşırsa iş olur...uygun bir teklif yapıcam...
  • yapıcam dedim de uygun bir teklif bulamadım...sen bir teklif yap..yaparken de deonun 17 sayı 8 asist ortalamayla oynadığını aklında bulundur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

yapıcam dedim de uygun bir teklif bulamadım...sen bir teklif yap..yaparken de deonun 17 sayı 8 asist ortalamayla oynadığını aklında bulundur

aslında bende bulamadım ama şöyle bişi düşündüm.. charlie villenueva+deron williams <-> memo + simmons-n.robinson-b.jackson üçlüsünden biri.. sende düşün bakalım bişiler, açalım şu gençlerin önünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

Serhat istersen iyileştikten sonra Brandon'u verebilirim lakin performansını görüp öyle konuşalım. Sanırım ayak topuğundan bir sakatlığı var

hmmm bi düşünmem lazım.. brandon efendi çocuktur, hele bi iyileşsin bakalım

quote:

Bu arada Lamarcus iyileşmiş ve her iki ligde de uçaraktan kadroma kattım. Free agentlardan aldığım en faydalı adam olacağı düşüncesindeyim.

yaw cidden sen o operasyonu gece mi yaptın sabah bi baktım 2 ligde de kapmışın lamarcus'u

quote:

Önceki gün Michael Reddin Utah'a 57 sayı atmasına ne diyorsunuz

yaşasınnnnn dedim hem bu ligde, hem de başka bi ligde redd kadromda.. ama cidden çok iyi gidiyo redd bu sene.. bu adam 3-4 sene önce 1 sezon boyunca toplam 22 dk. oynamıştı sanırım.. nereden nereye.. çok takdir ederim bu adamı sürekli kendini geliştirdiği için

• quote:

yaw cidden sen o operasyonu gece mi yaptın sabah bi baktım 2 ligde de kapmışın lamarcus'u

sabah okula gitmeden önce skorları bi kontrol edeyim dedim, sonra bi gördüm ki portland maçında o da forma giymiş ve kısa sürede 10 sayı ve 8 de ribaund almış

baktım ki boşta her iki ligde de kadroma dahil ettim.

Serhat bu arada Bobby Simmons u birinci ligde sallamışsın onu da kaptım akşam yaptığım operasyonla iyileşene kadar sabrederim inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

eheh c sıkıntısı çekmiyelim diye üst sıralarda seçtik hep hatta 2. sıradan ben wallace seçtim sanırım.ki şuandaki performansıyla çok kötü seçim gibi duruyor ama c çokaz var zaten ne yapalım:)

Teklifin uygun fakat bonzi'yi sevmeme rağmen bu sezon formsuz heralde o yüzden bonzi yerine josh childress seçtim olursa yaparız takası.

Takas isteyen @RccP gibi düşünmeye değer teklif verirlerse iyi olru anlaşabiliriz duruma göre:) Ama Pivotları verirken daha iyi istatistiklere sahip oyuncu önermelisiniz iyi sg çok ama iyi pivot az
    quote:

Orjinalden alıntı: RccP

kadronda çok c var..

abi sende öldürdün yanlız..

josh benim en iyi stealım..all-around bir oyuncu..bonziyi zaten elden çıkarıcam..benim güvenim yok geçen yılki oyunu oynayacagına..zaten geçen yılki playoff oynasa ben sokmam trade onu..sen patlayacaını düşünüyorsan çok kapasiteli 2oyuncu verdim..

istatistiklere bakarsan al+josh çok fazla gelir bu takasa..

pau bakalım senin kadrodakilere..bir takas teklifi yaparım..

sende de hiç c yok bee..dwightı istiyorum senden uygun bi takas öneririm şimdi..

heh elimden çıkarmam diyorsan dwightı anlarım..ama bana uzun lazım..

bayagı büyük takas önerdim..
    paul+dwight karşılık wade harrington..

gurpınar yeter artık komik takas tekliflerinden sıkıldım..ron artest o kadar ucuza gitmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 14 Kasım 2006; 0:03:12 >

• @RccP :Sende haklısın tabi ama İyi bir Pivot+(8-4-6)'lık bir guard karşılığı harrington kesmez

@greenflash :Hoca çaylak bir guarda karşılık 10-10-2'lik pivot vermiyeceğimi anlatmak istemiştim yukardaki mesajlarımda.İyi tekliflerle gelmeniz lazım

EDİT:bence çok fazla fark yok pivot verdiğimi düşünürsem

dalembert:2006-07 PHI 6 26:06 4.0 6.5 61.5 0.0 0.0 0.0 1.8 3.2 57.9 3.3 5.3 8.7 0.2 1.5 1.3 2.3 4.2 9.8

tinsley: 2006-07 IND 7 28:48 2.9 7.9 36.4 0.6 2.0 28.6 1.7 2.3 75.0 0.9 3.1 4.0 6.1 3.0 1.1 0.4 2.6 8.0

toplam:17,8 sayı 12,7reb 6,3asist 2,7blok 2,4steal

childress:2006-07ATL 6 36:53 4.8 9.0 53.7 0.2 1.0 16.7 2.2 2.8 76.5 2.8 3.5 6.3 1.3 1.3 0.8 0.8 2.2 12.0

al h. :2006-07 IND 7 31:48 7.7 15.6 49.5 0.7 1.9 38.5 2.7 3.3 82.6 3.0 3.7 6.7 1.4 2.4 0.9 0.0 3.7 18.9

toplam:31,9sayı 13,0reb 2,7asist 0,8reb 1,7steal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seso81 -- 14 Kasım 2006; 2:54:03 >

• hoca sonuç olarak benim 2center var..reb de sorun yok..çok maç oldugu zaman ve pivotlar oynmadıgı zaman maçı olan oyuncular bn de kalıyor.bu yüzden kadroda 3.center istiyorum..yoksa sayı reb veya blok sıkıntım yok..

sadece 3lüklerde sorun var senin kadronda da iyi 3lükçü göremedim..ama istedign fazla sonuç olarak jamaal tinsleyin sezonu tamamlayacagını kimse iddaa edemez..benden daha iyi bilirsin çıtkırıldım adamdır..ben jamaal isteyerek riske girdim zaten ama bonzi riskine giremedin sen..childressı ise takasta kullanmam çok zor..çok yüzdeli oynuyor her alanda katkı yapıyor ve reb. konusunda çok iyi..al dan daha degerli gözümde..çok iyi bi teklif gelmedigi sürece takas etmeyi düşünmüyorum..
  • gasol ile olan takasım veto edilmiş neyse bakalım marion -lebron takasını da veto edecek misiniz?

bu arada zack randolph ve şızerbiyak için yeniden takas düşünüyorum
  • weto oldu allahtan walla rccp bana gelen takas teklifini görmedimm

istiosan d.wade ver ben sana j.howard ı verim
  • quote:

Serhat bu arada Bobby Simmons u birinci ligde sallamışsın onu da kaptım akşam yaptığım operasyonla iyileşene kadar sabrederim inşallah

İsmet, adam beni komaya soktu yaw.. bu aralar iyileşmesini bekliyodum, 10 kasım'da yapılan güncellemeye göre 3 hafta daha oynamıcakmış bakalım sen ne kadar sabretcen 3 haftaya dönceğini sanmıyorum, dönse bile çok iyi istatistikler elde edeceğini sanmıyorum(inşallah) (dur yaw ben ne diyorum.. bu adam head-to-head ligde de benim kadroda )

bu arada gasol takası nedir.. kime karşı takas edecektin

son dk. editi: channing frye 17 sayı 9 ribaund yapmış(nihayet).. artık istesenizde kolay kolay vermem nate robinson da 23 dk.'da 9-10 fg ile 19-3-3 yapmış.. aferim bücürüğe, yılın 6. adamı için en büyük favorim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexler22 -- 14 Kasım 2006; 19:10:04 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.