Amerikaya gidiyor diye giderayak ceza almıstır. Zaten alıskın o belirli periyotlarla ceza alıyor zaten
sınavları başlamıştır..
benden kaptı
quote:
Orjinalden alıntı: RccP
werderweremem (işi dolayısıyla sıklıkla takip edemiyor..hatta drafte bile zor yetişti)
aşkolsun @rccp benden korktuğunuz için 2 yıldır draft i benim nöbet tuttuğum günlere denk getirip önümü kestiniz işimimi yapayım adammı seçeyim
şaka bir yana oyun çok zevkli her ne kadar ben arkadaşımızında belirttiği gibi işler dolayısıyla muhabbete fazla giremesemde çok zevk aldığımı belirtmek isterim,yeni katılacak arkadaşlara benden çok önemli bi uyarı '' java '' olayına dikkat !!!!!! zamanı gelince anlarsınız
gecen yıl lıgı RccP arkadşımızın dediği gibi ilk baslarda takıp edebıldım sonra okul flan deerken yazılılar bı de ustune bı ara ınt cezam eklenınce oyundan baya bı koptum sonra dogru baksamda bı ıse yaramdı
ben bıde ılk defa oynadıgım ıcın bu oyunu drafta gırerken java yuklu degıldı bende ve bunu sonrdan cozdum anca draftın ortalarına yetısebıldım
bu senekı lıge daha fazla katılım olur ınsallah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme