Şimdi Ara

DH Eurovision 2007 Resmi Buluşma Noktası (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.350
Cevap
0
Favori
19.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • danscilar cok kotu nie yabanci danscilar vardiki turk yiginla dansci var . yazik oldu bence cok basarili degildi danscilar sonuk kaldi
    kumsaldaki kumlardan kale yapıp içine giren insanların kaleleri yıkıldığında sövecekleri ilk şey dalgalardır...
    keep on bass
  • eray.gns, vLKn34, sarikanarya567, sceep2000, JUSTIN, Cemsh, YaK ®, oBLoOd, Fosters, DARK TOWER, medusg, master of darkness, fatih_t, CWaRRioR, >OnuR<, nKEEPr, Hazar, s3rs3ri_dogukan, mellun, alumsum_89, Hilarious, aRm, morbid, Lexius, EliNTeR, KanYeE, Dogan_Hawk, irish, maharaja, anls1907, ved_ked, sonsuzarap, dragger28, shadow_Shooter, gArFeLd, NeWBorN, mojito, Gunay Kilic, Always0007, cold_nuke, Hypodenz, tigerson, espionage, Freedom123, salpyilmaz, yarkinderya, Sauron_16, pizzza, The_666, badtrip1o7, eyupsultan, marvin, SLIPKNOT, piXeLus, nihat1551, lars ulrıch, ValleyGirls, weberclas, icg, barman, nokotr, DieselTRoniC, GobliN, Shady RIDDLE

Konu dışının hemen hemen tümü burda o_O

quote:

Orjinalden alıntı: cold_nuke
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter
    Arkadaşlar delirmek üzereyim!!! 12 puan Ermenistan'a verdik!!! Şok olduğum diğer bir şey burda forumda o kadar laf yiyen vatanım İngiltere'den 12 puan geldi. Ukrayna ise bizi nasıl geçti anlamıorm, resmen dalga geçtiler! Onlar ikinci oldu!

İngiltere hakkında ve Fransa hakkındaki tüm düşüncelerim değişti. Ve hatırlamadığım diğer ülkelere karşıda.

Orjinalden alıntı: fatih_t

quote:

Orjinalden alıntı: recaro

kenan 1. olmalıydı bu yarısmada. sırbıstanı aklım almıyor maymun kılıklı karı aldı puanları ya sırp kopeklerı

bi ara yanlıs gormediysem çetnik denilen hareketi yapıyolardı!!

sürekli yaptılar...

^_^

• kenan doğulu'nun şarkısına kötü diyodum, diğerlerini dinleyince baş tacı edilecek şarkı valla. birinci olamadığına üzüldüğümü söyleyemem. çünkü bu bir ses yarışması değil, siyasi durum göstergesi...

Orjinalden alıntı: cold_nuke

quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

Arkadaşlar delirmek üzereyim!!! 12 puan Ermenistan'a verdik!!! Şok olduğum diğer bir şey burda forumda o kadar laf yiyen vatanım İngiltere'den 12 puan geldi. Ukrayna ise bizi nasıl geçti anlamıorm, resmen dalga geçtiler! Onlar ikinci oldu!

İngiltere hakkında ve Fransa hakkındaki tüm düşüncelerim değişti. Ve hatırlamadığım diğer ülkelere karşıda.

fransa da sarkozy e gıcık olan araplar ve türkler vermişlerdir.ermeniler fransada türklerden daha fazla ama...
    ingiltere de aynı şekilde

balkanlar amip gibi bölünerek çoğalıyor ve birbirilerine oy veriyorlar.türkiye birinci olamazdı ama yine de oylar siyasi ve mizahiydi.

• bugunku oylamayi gorunce sertabin nasil buyuk bir is yaptigini daha iyi anladimbu kadar yalak ulke varken biz 1. olduysak helal olsun sertap erenere

• quote:

Orjinalden alıntı: tigerson

seneye kalbimiz seninle atacak hipp hip hiperstar ajdar

şu meymenetsize bak kesin birinmci olur hehehe
  • Bu konudaki kullanıcılar: SCREAM_BG, Perseus, medusg, tigerson, master of darkness, JUSTIN, gArFeLd, barrotti, sceep2000, fatih_t, vLKn34, CWaRRioR, YaK ®, *GökCell*, pisiko__, ValleyGirls, egzantirig, drahte 1905, [chamur]KiNg, oBLoOd, nKEEPr, strafer, EliNTeR, mellun, irish, sonsuzarap, Lexius, alumsum_89, KanYeE, Cemsh, anls1907, sarikanarya567, DARK TOWER, s3rs3ri_dogukan, aRm, morbid, Dogan_Hawk, maharaja, ved_ked, shadow_Shooter, NeWBorN, mojito, Gunay Kilic, Always0007, cold_nuke, Hypodenz, espionage, Freedom123, salpyilmaz, yarkinderya, Sauron_16, pizzza, The_666, badtrip1o7, eyupsultan, marvin, SLIPKNOT, piXeLus, nihat1551, lars ulrıch, weberclas, icg, barman, nokotr, DieselTRoniC

• quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

kim ukrayna yüksek puan alırsa bir daha izlemiyecem demişti

ben 1. olursa demiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

quote:

ben 1. olursa demiştim

Kıvırma aynı şey bu durumda 2. olmuşsa artık ben bişey demiyorum

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

quote:

ben 1. olursa demiştim

iyi yirttin

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih_t

quote:

Orjinalden alıntı: recaro

kenan 1. olmalıydı bu yarısmada. sırbıstanı aklım almıyor maymun kılıklı karı aldı puanları ya sırp kopeklerı

bi ara yanlıs gormediysem çetnik denilen hareketi yapıyolardı!!
    O kadin miydi yaa..ben onu erkek sandim '
    Eremenistana nasil 12 puan veririz yaa ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 13 Mayıs 2007; 1:21:38 >

• yanlış hatırlamıyosam geçen senede bizden baya bir puan gitmişti Ermenistan'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahve uzmanı -- 13 Mayıs 2007; 1:23:27 >

o kadar çok ülke türedi ki yugoslavyadan bir sürü ülke çıktı mesela.rusyadan keza...

birbirlerine oy verip duruyolar.

eskiden isveç norveçe verdi diye kızardık şimdi onlar bile gariban kaldı bu yeniyetme ülkeler yüzüden.

o yüzden seneye harbi kaliteli bi şarkıyla katılmamız lazım.
    sertap gibi...

yoksa gurbetçilerle ancak bu kadar oluyo.düzgün şarkı olmazsa daha fazlası da olmazzzzz....
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.