Şimdi Ara

@ DH Eskişehir Buluşması @

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal Eskişehir' liler ya da benim gibi Eskişehir misafiri olanlar hep birlikte toplanalım, tanışalım. Modlar da konuyu üst başlık yapsın. Hayat bayram olsun.

100YIL
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheQharen

Önce 14 Ocak-21 Ocak arası bir gün belirleyelim. Sonra saatini, en son da yerini.

ya bi kere tarihler çok sakat çünkü anadolu ve ogü'nin sınav haftası.sonrada zaten millet memleketine gidecek.ancak 1 ay sonra olur toplantı işi.o da zaten olmazda hani olsa bile 1 ay sonra olur.çünkü çok kişi çıktı 1,5 yıldır eskişehir konusunda ama ayarlanamadı...
    "TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN
  • hımm. bak sınavları hesaba katmamıştım. O zaman bir dahaki ay yaparız. 1,5 yıldır ayarlanamamış olması da çok büyük avantaj. Çünkü işimiz şimdi daha kolay. Vakti gelmiş yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

ben razıyım ama arkadaşlarımızın sınavları var

: )

Aslına bakarsan o sınavım var diyen arkadaşların evlerine tek tek gitsek, hepsini bilgisayar başında oyun oynarken buluruz ya neyse... dur bakalım, şimdi 2 kişi olduk. Belki çıkar yeterli rakam. Sonuçta yatığa kalmayacağız. Hep çalışmak da olmaz sonuçta, dinlenip enerji de almak lazım. o nedenle katılmaya karar verenler olabilir. 8 kişi yeterli olur, son yılların ilk buluşması için.Antreman niyetine.
    |I'll be back...|
    bir zamanlar altanns idim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neyse ...
    100YIL
  • Yılbaşı haftası olsaydı ben de gelirdim.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • _____________________________
  • etti 5. Şu koskoca Eskişehir' den 3 kişi daha çıkaramazsak topluca Porsuk'a atlayalım.
    100YIL
  • eyy ahali nerdesiniz ammaaaaa???????
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.