Şimdi Ara

DH #ESEA KULLANANLAR . (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah 2 oyun oynadim son map cachede dehset bi comeback yaptık bizdeki kız sağolsun 15.elde baltayi vurdu esea zevkli yakinda temizlenir herseyden insallaaahh :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

quote:

Orijinalden alıntı: Aiko

ben dmg aşağısına tavsiye etmiyorum esea'yı. hem kendi zevk alamaz hemde takım arkadaşlarını baltalar. takıma gelen silver-nova ranklı 1 kişi maçı çok net bir şekilde etkiliyor.

eski rank sistemi ile bende dmg aşşağısına tavsiye etmiyorum ama şuan ki rank sisteminde kimse olması gerektiği yerde değil

Alıntıları Göster
    Aynen dediğiniz gibi 3 mac sürer nova adamın esea macerası şahsen benim öyle oldu :D Paranıza yazık arkadaşlar hakkaten yazık. Gidin bi skin alın o paraya. Ne kadar zor olabilirki falan diyorsunuzdur da bu seviyede kendinizi birden nip - fnatic maçına girmiş gibi hayal edin. Olacakları siz düşünün :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Sabah 2 oyun oynadim son map cachede dehset bi comeback yaptık bizdeki kız sağolsun 15.elde baltayi vurdu esea zevkli yakinda temizlenir herseyden insallaaahh :)

Hack oranı aynı olsa bile o serverlar için oynanır beee :D şaka şaka şuan bi temizlik var güncelliyicem konuyu birazdan esea formunda gördüm
    güzel haberler bunlar :d
  • Beklemedeyim hocam

• quote:

Beklemedeyim hocam
    Eklersen memnun olurum.

http://play.esea.net/users/720405

Emirhan DANACI
  • quote:

En kötü şartlarda 60 ping alırsınız hocam. 3mb bağlantıda aldığım ping değeri bu.

ping internet hızınızla değil serverin size uzaklığı ile alakalı bilgiliniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFollowYou

quote:

En kötü şartlarda 60 ping alırsınız hocam. 3mb bağlantıda aldığım ping değeri bu.

ping internet hızınızla değil serverin size uzaklığı ile alakalı bilgiliniz olsun.

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar

İşyerinde bir arkadaşla bizde premium üyelik satın alarak 3 günden beri ESEA server larında pug maçları yapıyoruz. Valve serverından sonra ESEA da bazı sorunlar yaşıyoruz ve yeni olduğumuz için yardımlarınızı bekliyorum.

1- ping değerimiz herzaman 70-80 oyun esnasında anlık 93 lere çıkıyor? valve en fazla 50 ping ile oynuyorduk ve hep sabit kalıyordu ( pug maçlarında bize yakın düşük ping değerindeki serverları secebilme şansımız var mı? )
    2- En önemli sorunumuz ise maç esnasında 1sn den az sureli anlık donamalar yaşıyoruz, lag gibi bir durum, özelliklede düşmanla karşılastığımızda. ESEA dan sonra Steamden CS ye girip maç yaptığımda Valve nin serverları bana daha akıcı ve düşük ping li geliyor. bSorun ne olabilir?
    3- ESEA da rate değeri 128000 yapın diolar, açıkcası sizin değerleriniz ne, cl_updaterate ... ? - cl_inter_ratio ?? vb
    4- İnsider üyeliği yaptırısak BU tip ping ve lag tarzı sorunlarımız gidermi yani daha kaliteli mi serverları??
    Teşekkürler..

NOT: internet bağlantımız ve pc donanımız üst seviye..

• salenko S kullanıcısına yanıt
    Selamlar , Mümkün olduğunca tecrübelerimle sorularınızı cevaplayayım.
    Bende ESEA da mümkün olduğunca zaman geçiriyroum.
    1- Anlık ping artışına hiç rast gelmedim fakat ESEA Client den kaynaklı bazı donmalar kasmalar yaşadığım oldu. Özellikle güncellemelerinden sonra bazen stabil olamayabiliyor. Ama süreklilik arzetmiyor. Pug serverlarında ise ESEA Client de bulunan ping azaltma arrtıma kısmından 75 ping ve üstü server gelmesin diyebiliyorsunuz. Fakat bunu yapınca maç bulması biraz zaman alıyor :)

2- net_graph da loss değerinize bir bakın. Normal şartlarda loss olmadan oynamanız gerekir. Şayet loss var ise netinizde o an sıkıntı vardır. Bu da anlık donmalara -belkide anlık ping artışına net bilemiyorum- neden olabilir. Bende loss zaman zaman 3-4 arası geziyor ve oldukça rahatsız edici oluyor. Oyunu etkiliyor. Özellikle en çok kullanılan saatlerde -akşam saatleri- bu sıkıntıyı yaşıyorum. Valve serverlarının düşük pingli olmasının sebeplerinden birisi lokasyonun yakın olması. Maalesef ESEA da çok yakın lokasyonumuz yok. Fakt 60- 70 ping arası rahatlıkla oyun oynanabiliyor. Bir diğer nedeni ise 64 tick. 64 tick serverlarda net_graph a baktığınızda farklı bir ms gecikmesi verir ve asıl olan odur. 64 ten dolayıda 10ms kadar düşük ping alırsınız.

3- 128 tick serverlarda rate 128000 , cl_updaterate 128 , cl_cmdrate 128 olmalı. (Max performans için)

4- İnsider üyelikte size özel olarak bulunan konuları görebilir , ihtimal bazında "PRO" oyuncularla oynama şansınız artar , Client te zaman zaman duyuru yaparlar. Şu ünlü oyuncu şu serverda maça gelmeni bekliyor katıl gibi... İngilizcem çok iyi olmadığından net kelimeleri bilmiyorum ama özeti bu :) O serverlara katılıp o oyuncularla oynayabilirsin. Ayrıca Insider için ayarlanan sv larda aynı serverlardır.

Özet olarak Premium üyelik bence yeterlidir. Ratelerin mutlaka ve mutlaka 128 olmalı. Farkını DM serverlarında anlayabilirsin. (ratelerı 64 yapıp 128 tick sv girmek)

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Couleuvre

1- Anlık ping artışına hiç rast gelmedim fakat ESEA Client den kaynaklı bazı donmalar kasmalar yaşadığım oldu. Özellikle güncellemelerinden sonra bazen stabil olamayabiliyor. Ama süreklilik arzetmiyor. Pug serverlarında ise ESEA Client de bulunan ping azaltma arrtıma kısmından 75 ping ve üstü server gelmesin diyebiliyorsunuz. Fakat bunu yapınca maç bulması biraz zaman alıyor :)

2- net_graph da loss değerinize bir bakın. Normal şartlarda loss olmadan oynamanız gerekir. Şayet loss var ise netinizde o an sıkıntı vardır. Bu da anlık donmalara -belkide anlık ping artışına net bilemiyorum- neden olabilir. Bende loss zaman zaman 3-4 arası geziyor ve oldukça rahatsız edici oluyor. Oyunu etkiliyor. Özellikle en çok kullanılan saatlerde -akşam saatleri- bu sıkıntıyı yaşıyorum. Valve serverlarının düşük pingli olmasının sebeplerinden birisi lokasyonun yakın olması. Maalesef ESEA da çok yakın lokasyonumuz yok. Fakt 60- 70 ping arası rahatlıkla oyun oynanabiliyor. Bir diğer nedeni ise 64 tick. 64 tick serverlarda net_graph a baktığınızda farklı bir ms gecikmesi verir ve asıl olan odur. 64 ten dolayıda 10ms kadar düşük ping alırsınız.

3- 128 tick serverlarda rate 128000 , cl_updaterate 128 , cl_cmdrate 128 olmalı. (Max performans için)

4- İnsider üyelikte size özel olarak bulunan konuları görebilir , ihtimal bazında "PRO" oyuncularla oynama şansınız artar , Client te zaman zaman duyuru yaparlar. Şu ünlü oyuncu şu serverda maça gelmeni bekliyor katıl gibi... İngilizcem çok iyi olmadığından net kelimeleri bilmiyorum ama özeti bu :) O serverlara katılıp o oyuncularla oynayabilirsin. Ayrıca Insider için ayarlanan sv larda aynı serverlardır.

Özet olarak Premium üyelik bence yeterlidir. Ratelerin mutlaka ve mutlaka 128 olmalı. Farkını DM serverlarında anlayabilirsin. (ratelerı 64 yapıp 128 tick sv girmek)

Superdi.. Teşekkürler...

• quote:

peki dostum ESEA da ** cl_interp_ratio ... ? ve cl_interp ... ? DEĞERLERİ NE OLMALI??

• quote:

Orijinalden alıntı: salenko

quote:

peki dostum ESEA da ** cl_interp_ratio ... ? ve cl_interp ... ? DEĞERLERİ NE OLMALI??

Bende şu şekilde

cl_interp "0.031000"
    cl_interp_ratio "1"

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwar19

quote:

Orijinalden alıntı: AyberkAytemur

Arkadaşlar son haftalarda CS:GO'da inanılmaz bir hack artışı gördüm. Adamlar hiç utanmadan hile kullanıyor ve bunun yüzünden rütbe düşmekten bıktım. Şuan rütbem Usta Muhafız 2. Esea geçmek istiyorum fakat onda ranked sistem nasıl bana bir açıklar mısınız acaba?

Ben de son maclarda surekli hackerlarla karsilasiyorum

Alıntıları Göster
    Ben epey bir şüphe duyduktan sonra bastım parayı aldım, bir türlü oyun bulmuyor 5 dakika oldu. Yanlış bir şey mi yaptım ya, su yoluna gitmese cebimdeki son kalan üç kuruş para da

• Hyou kullanıcısına yanıt
    Dünden beri sıkıntı var 1 saat arattım gece bulamadı.
  • şuan duzgun girilebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Weed Man

şuan duzgun girilebiliyor
    Rank dmg-le ilk maçıma girdim maçı aldık ama sağlam tokatladılar beni Oynama ortamım rahatsız şu sıralar düzeltmeden girmeyeceğim eseada yoksa daha çok tokatlamaya devam ederler. Bir de tab tuşu çalışmıyor nedense? Ek olarak mmde dmgyim eseada ranks yazdığımda 2 sup 2 lem vardı takımda Ama knife round olayı vs bir maç attım ama cidden farklı çok hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC5775AB9

Rank dmg-le ilk maçıma girdim maçı aldık ama sağlam tokatladılar beni Oynama ortamım rahatsız şu sıralar düzeltmeden girmeyeceğim eseada yoksa daha çok tokatlamaya devam ederler. Bir de tab tuşu çalışmıyor nedense? Ek olarak mmde dmgyim eseada ranks yazdığımda 2 sup 2 lem vardı takımda Ama knife round olayı vs bir maç attım ama cidden farklı çok hoşuma gitti

Alıntıları Göster
    https://play.esea.net/users/568263

bu ay hiç oynama fırsatım olmadı hatta son 2-3 ay girmedim bile doğru düzgün öncesinde ne kadar da güzel düzenli oynardık

neyse denk gelirsek oynarız buyrun

• Hocam mmde global oldum artık oynamanın pek bir olayı kalmadı gibi ve mmin kitlesi gerçekten çok kötü.Kendimi geliştirmek istiyorum yani sizin oyuj tecrübenize faydası oldu mu eseanın ?
    Bir de mmde 70-30 arası ping alıyorum esea sıkıntı olmaz heralde dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: murazorofangmar

Hocam mmde global oldum artık oynamanın pek bir olayı kalmadı gibi ve mmin kitlesi gerçekten çok kötü.Kendimi geliştirmek istiyorum yani sizin oyuj tecrübenize faydası oldu mu eseanın ?
    oynadığım dönemlerde esea çok farklı bir boyuttaydı. 2 yıldır globalim, mm çerez geliyor. şuan ne durumda esea bilmiyorum ama eskisi gibiyse seni temin ederim çok farklı bir boyut esea. serverlarının da bir o kadar sağlam olması cabası.
    ping sıkıntı olmaz 50-60 arasında oynadım ben.
  • quote:

Hocam mmde global oldum artık oynamanın pek bir olayı kalmadı gibi ve mmin kitlesi gerçekten çok kötü.Kendimi geliştirmek istiyorum yani sizin oyuj tecrübenize faydası oldu mu eseanın ?

Ping sorunun olmaz değerlerin oysa çok güzel. İlk başlarda herşey güzel gider bi süre sonra takıma noobları attıgında çekilmez olacak oyun :) hile konusunda bu aralar dolasan dedikodular baya kötü yönde bazılarına göre oranı artıyormuş eseada.

• quote:

quote:

Ping sorunun olmaz değerlerin oysa çok güzel. İlk başlarda herşey güzel gider bi süre sonra takıma noobları attıgında çekilmez olacak oyun :) hile konusunda bu aralar dolasan dedikodular baya kötü yönde bazılarına göre oranı artıyormuş eseada.

Alıntıları Göster
    Milletin Parası Çok Hilede Alır Steam da Onun için Oynanmayacak Şekile Geliyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.