Şimdi Ara

*** DH En iyi kameraları seçelim ***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilgi olursa bu başlık altında DH olarak kendi segmentlerinde en iyi kameraları seçelim. Fanatiklik yapmadan tartışıp yeni alıcaklar için incelemelerden farklı direk bakınca karar vermede fayda sağlaycak bir alternatif olacağını düşünüyorum. Segmentler icin yardımcı olursanız bir liste hazırlayalım. Bilgili arkadaşların katkısı ile güzel ve bakması basit bir konu olabilir.

Seçim kriterleri için fazla detay vermessek daha rahat olur.

Örnek:
    Best SLR Like : Fuji 6500Sd yada 9600Sd, FZ50, Canon G7 vs
    Best SuperZoom Kompakt: Panasonic Lumix TZ1 TZ2 TZ3, Kodak V610, Nikon xx?
    Best Kompact. Fuji F30 vs
    Best Manuel Kompakt Canon A630 vs
    Best SuperZoom SLR Like yada orta kasa: Sp550 S3 S5 IS vs
    Best Tasarım Ince kasa: Casio S600 Sony T1 Ixus950
    Best Kompakt Makro: Sanyo E6, Canon A630 640 vs
    Best Price/Performance Makina: Samsung S500 vs vs
    Best ?
    Best ? gibi

Listeyi cabucak yazdım modeller hatalı olabilir sadece bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 9 Temmuz 2007; 13:15:40 >

• Son kullandığım ve uzun süre incelediğim makineler arasında bana göre Kompakt sınıfta enkolay kullanım, enyüksek kaliteli ekran , yüksek kaliteli ve keskin fotoğrafları ile en iyi kompakt-makro sınıfında Sanyo VPC E6 & E60 lider.

Diğer yandan eniyi yarı profesyonel kompakt sınıfında A630 tartışılmaz bir üstünlüğe sahip.. Full manuel ayarları büyük sensörü ve yüksek kaliteli fotoğrafları ile Gerçek bir SLR sınıfa geçiş makinesi..

Eniyi süperzoom konusunda incelediğim diğer bir cihaz Panasonic Lumix DMC-TZ3 kompakt sınıfta tartışılmaz lider.

Eniyi SLR-Like sınıfında oyum Fuji 6500SD ve Panasonic Lumix DMC FZ50

Enince tasarım konusunda uzman olan Casio Exilim serisini unutmak olmaz.. ve ardından Sony T serisi..

Eniyi fiyat performans makinesi kullanıcının isteklerine göre değişir bana göre kesinlikle Sanyo E6 ve Canon A630 serileri..

Eniyi Superzoom SLR-Like konusunda tercihim kesinlikle yüksek kaliteli Canon S3 ve S5 serileri..

Bu makinelerin neredeyse hepsini gerek çekim, gerek kullanım, gerekse test açısından inceleme fırsatım oldu..
    Yazdığım öncelikler tamamen tarafsızca yazılmış kendi fikrimdir..

(Concepto ; Sende iyi bir takipçi olarak neredeyse eniyileri tahmin edebilmişsin seni ayrıca tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 9 Temmuz 2007; 13:21:12 >

• Teşekkürler Yıldız senin yorumun önemli benim için. örnek Best full manuel ayarlı kompact olarak bir segment koyalabiliriz A630 olarak. Arkadaslar yorum yapıp makinalar belirdikce listeyi duzenler yazarım ben. Diger incelemelerden farklı birsey olabilir belki daha basit ve direk amaca göre bakan bir bakıs acısı ile.

Bende aynı sekilde düşünüyorum çogu segmentte. Konuya biraz daha fikirler gelsin. Daha sonra resimli bir liste hazırlarım. Faydalı olur gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concepto -- 9 Temmuz 2007; 14:43:27 >
  • hasselblad kullandım, üstüne tanımıyorum valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

hasselblad kullandım, üstüne tanımıyorum valla

Farklı klasmanda kamera üreten Hasselbladla ne alakasi var flywalker konunun. sırf yazmak icin yazmayalım lütfen. Yukarda yazan sınıflar gibi belirtip fikirlerini söylesen daha iyi olmazmi. hem böylece katılım artmıs olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Concepto

quote:

Orjinalden alıntı: flywalker

hasselblad kullandım, üstüne tanımıyorum valla

Farklı klasmanda kamera üreten Hasselbladla ne alakasi var flywalker konunun. sırf yazmak icin yazmayalım lütfen. Yukarda yazan sınıflar gibi belirtip fikirlerini söylesen daha iyi olmazmi. hem böylece katılım artmıs olur

ozaman çöyle desem nasıl olu

hasselblad h3d-22 modeli profesyonel d-slr modelleri arasında fiyat açısından her ne kadar seçici bir kitleye hedef alsa da performans bakımından en üstün makina bana göre

eksi yönü olarak aklıma .tif olarak çektiği fotoların işlenmesindeki zorluk geliyor şuan aklıma

• Sanırım sizde profesyonel bir fotografcısınız ,bu kamera burdaki kisilerin geneline hitap etmeyen bir makina oldugundan burda belirtmenize sasirdim sadece. Profesyonel fotografcıların kullandıgı bir cihazı bu listeye koymanın bir faydası olmaz siz konuyu yanlıs anlamıssınız. Bahsettiginiz kamera yakın bir arkadasımda var. İs icin kullanıyor sizdede var sanırım kullanmıssınız ayrı bir baslık altında konu acar incelemesi ve kendi cektiginiz ornek fotografları koyarsanız DH e de faydasi olur o zaman alıcaklar burdan bakar alırlar gibi komik birsey dememle aynı olay kompakt makinalar, dslr like ve giris seviyesi dslr icin gorusleriniz varsa duymaktan zevk alırız hem insanlarada faydası olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.