Bildirim
DH'DE KAÇ KİŞİYİ ENGELLEDİNİZ ? KAÇ KİŞİ SİZİ ENGELLEMİŞ? REKOR 3801 (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Naptin sen yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
nerden bakıyoruz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: The Notorious
50-60 ama çok azıtanları blokluyorum önüme geleni değil. forum böyle çok daha temiz.
blok ise;
353 kişinin blok listesindesiniz.
Forumda en çok bloklanan 38. kişisiniz (38/89007)
o kadar kişi blokladığına göre bir bildikleri vardır deyip seni blokluyorum üzgünüm.
sazan.avi_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: PurofösörGenç
nerden bakıyoruz
Diğer>adres defteri>engellenen kullanıcılar burdan bakabilirsin_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
50-60 ama çok azıtanları blokluyorum önüme geleni değil. forum böyle çok daha temiz.
blok ise;
o kadar kişi blokladığına göre bir bildikleri vardır deyip seni blokluyorum üzgünüm.
sazan.avi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Holy Templar
quote:
blok ise;
sazan.avi
hemen beni bloklama
sazan.avi kısmını görmedin heralde_____________________________
-
45 kişiyi bloklamışım. Kendini troll sananları ve boş post kasanları blokluyorum. Ve her cümlenin sonuna smiley koyanları. Aşırı kıl oluyorum öyle tiplere.
Bu arada 13 kişinin blok listesindeymişim.
sağolun hocam 8 kişiymiş _____________________________ -
"Toplu blok konusu" dediklerin de dalga geçiyolar sanıyodum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ###BU Benim HAYATIM###
###KİMSE KARIŞAMAZ### -
mesajı okuyan bloğa çök hıağağğ yaş 12 :DD:D _____________________________ Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz -
0
51 kişi beni bloklamış, ben size ne yaptım ?_____________________________
Bulmak istersen, yeni bir yol mutlaka vardır. -
3077. Bi ara yönetim mesaj atmıştı niye bu kadar çok engel özelliğini kullanıyorsunuz diye
Gerçi rekor bende değilmiş.
_____________________________ çok olmadığımız kesinçok olan tarafta değilizçok olan tarafta olmayacağız -
Benim blok sayisi baya artti hemde oyle boyle degil.forumda o kadar cahil cuhela tipler dolasmaya baslamiski, bunlar nasil bilgisayar kullaniyor ya da toynaklariyla nasil dokunmatik kullaniyor hayret ediyorim.gerci bircogunuzun bu sonuca sasiracaginizi dusunuyorum sizde onlardan degilseniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
49 sayfa bloklu var sayfa başı 20 adam var hesaplayın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: galapagoskaplumbağası
Dostum 430 uyeyi blokladigin zaman forumda neyi okuyorsun bomboş olmuyor mu
Bu mesaji sanki dün attım . Zaman hızlı geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yalnız GeorgeÖlüm tarihi ve yeri :24 Haziran 2012 -
Sen adamsın hocam velirtmek istedim iyi günler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yalnız GeorgeÖlüm tarihi ve yeri :24 Haziran 2012
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı