Şimdi Ara

DH'de Çoklu hesaba ban yokmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında gördügüm kadarıyla 1'den fazla hesap açıp milleti kandırıyorlar hatta bazıları ciddi ciddi yardım bile ediyor.Çoğu yerde aynı ip girenlere ban veriliyor (oyun vb.) DH' yokmu böyle birşey ?

• Çok haklısın kardeşim, yanındayız
  • Var tabii ki böyle kişileri tespit edince fake üyeliği süresiz uzaklaştırıp asıl üyeliğe 7 gün uzaklaştırma veriyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 26 Mart 2012; 20:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Var tabii ki böyle kişileri tespit edince fake üyeliği sınırsız uzaklaştırıp asıl üyeliğe 7 gün veriyoruz.

Cevabın için çok saol
  • o fake üyenin asıl üyenin fakesi oldugunu nerden bilecağunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZR1

o fake üyenin asıl üyenin fakesi oldugunu nerden bilecağunuz

kayıt zamanına bakıyolar sanırım

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 28 Mart 2012; 17:58:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

kayıt zamanından nasıl anlıyolar bir açıklama yapsanız acep?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Bu Forumda Hiç Admin Yok Mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Var tabii ki böyle kişileri tespit edince fake üyeliği süresiz uzaklaştırıp asıl üyeliğe 7 gün uzaklaştırma veriyoruz.

Blogtv deki ilk yayının da bir arkadaş cezamı açarmısın diye birşey demişti öyle bir yektim yok demiştin(Ceza verme yektin avr ancak açma yektin mi yok tam olaRAK ANLAMADIM)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

quote:

kayıt zamanından nasıl anlıyolar bir açıklama yapsanız acep?

biri martta açılmış biri şubatta mesela , yeni olan hesap uçurulur (diye biliyorum , hiç bi bilgim yok ama boyle olması lazım gelir)

• quote:

Var tabii ki böyle kişileri tespit edince fake üyeliği süresiz uzaklaştırıp asıl üyeliğe 7 gün uzaklaştırma veriyoruz.

internet kafeden girdiyse ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

quote:

Blogtv deki ilk yayının da bir arkadaş cezamı açarmısın diye birşey demişti öyle bir yektim yok demiştin(Ceza verme yektin avr ancak açma yektin mi yok tam olaRAK ANLAMADIM)

Ben onu geçiştirmek için demiştim. Öyle bir şey zaten mümkün olamaz.

Moderatörler uyarı / ban isteğinde bulunur eğer admin onaylarsa kişi cezayı alır. Süreç böyle ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Mart 2012; 18:16:48 >

• ya şimdi diyelim zr1 nickim açtım abuk subuk bişey nerden anlıyacaksınız ahahaha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_demir1

quote:

Ben onu geçiştirmek için demiştim. Öyle bir şey zaten mümkün olamaz.

Moderatörler uyarı / ban isteğinde bulunur eğer admin onaylarsa kişi cezayı alır. Süreç böyle ilerliyor.

Proxy kullananları nasıl banlıyacaksınız

• Benide banlamışlardı. Kardeşimde hesap açmıştı. Rahatsız cevap yazmış. O sınırsız ben 7 gün. Tabi yediği sopada cabası.
  • Benim fake hesabım var. Daha doğrusu vardı artık onu dayım kullanıyor, 1 senedir girmiyorum sanırım. Banlı olmadığım için hiç gerek duymadım zaten banlanmadan öncede çok fazla takip etme gereği duymuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.