Şimdi Ara

DH DALGINLARI 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU KONU ALTINDA DALGINLIKLA YAPTIĞINIZ İŞLERİ ANLATALIM AÇILIŞ BENDEN OLSUN.

BİRGÜN LİSEDEYKEN OKULA GİDCEKTİM ANNEM ÇÖPÜ VERDİ ÇÖPE AT DİYE BABAM HADİ OLM HADİ DEDİ BENDE ACELEYLE ARABAYA BİNDİM GİDİYOZ Bİ BAKTIM ÇÖP HALA ELİMDE

• Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F4RR3LL42

Tamam.

• depremin olduğu seneydi. 1999 gölcükte eğitim olmadığı için ailem beni bursaya gönderdi. bir gün okula giderken bir baktım ki ayağımda yurtta giydiğim terlik. ohaaa lan dedim kendi kendime beynin yarısı ölmüş.
  • Bi gün yemekten kalktım, elimi yıkayıp, dişlerimi fırçalayacağım.Ellerim suya tuttum, aldım diş fırçasını, diş macunu süreceğim yerde sıvı sabun bastım fırçaya
  • hatırladığım kadarıyla ilkokul 4. sınıftaydım, ve ayakkabılarım farklı çiftlerden geliyordu, sol başka ayakkabı sağ başka ayakkabı şeklinde gitmişim, biri görürse herkes benimle dalga geçer diye gün boyunca sıramdan kalkmadım ve kimse farkına varmadı
  • hangisi sistem dosyası değile ms office yerine ekran kartı sürücülerini işaretledim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birkeresinde cebimde uzaktan kumanda yarım saat uzaktan kumadayı aramıştır. Bir kerede elimdeyken 5 dk aramıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.