Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ksura bkmayın ama eskı serwer bu serwerda da admınler kotu bı tarafları kalkık sımdı aklıma gelen sadece kofte suyu sıkayetname alıve death (yenı nıck hatırlamadım)sadece bu arkadaslar adam gıbı dwranıo!bugun admının bı tanesı koftesuyuna cok yuz werıosn bunlara fln dıo o kımkı bna bu dıe htap edıo yuz de werdgı yoq adam gıbı makara ypp oyun oynuoduk herkezı kendısı gıbı sanıo !
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByKRAL!!!

ya beyler ksura bkmayın ama eskı serwer bu serwerda da admınler kotu bı tarafları kalkık sımdı aklıma gelen sadece kofte suyu sıkayetname alıve death (yenı nıck hatırlamadım)sadece bu arkadaslar adam gıbı dwranıo!bugun admının bı tanesı koftesuyuna cok yuz werıosn bunlara fln dıo o kımkı bna bu dıe htap edıo yuz de werdgı yoq adam gıbı makara ypp oyun oynuoduk herkezı kendısı gıbı sanıo !

evet yeni adminler malesef öyle , bende pek muhattap olmadım zaten...birtek köfteciyi bilir köfteciyi tanırım...

diğerlerinin bir değeri yok gözümde...

admin oldukları için kendilerini diğer oyunculardan üstün görüyorlar resmen...biz oyuncular olmasa onların bir değeri kalmazdı...

ama köfteci için servere girmeye değer

• quote:

Orjinalden alıntı: Giray Han

quote:

Orjinalden alıntı: ByKRAL!!!

ya beyler ksura bkmayın ama eskı serwer bu serwerda da admınler kotu bı tarafları kalkık sımdı aklıma gelen sadece kofte suyu sıkayetname alıve death (yenı nıck hatırlamadım)sadece bu arkadaslar adam gıbı dwranıo!bugun admının bı tanesı koftesuyuna cok yuz werıosn bunlara fln dıo o kımkı bna bu dıe htap edıo yuz de werdgı yoq adam gıbı makara ypp oyun oynuoduk herkezı kendısı gıbı sanıo !

evet yeni adminler malesef öyle , bende pek muhattap olmadım zaten...birtek köfteciyi bilir köfteciyi tanırım...

diğerlerinin bir değeri yok gözümde...

admin oldukları için kendilerini diğer oyunculardan üstün görüyorlar resmen...biz oyuncular olmasa onların bir değeri kalmazdı...

ama köfteci için servere girmeye değer

Mesela hangi admınlerden bassediyoruz =?

• Dün akşamki iceworld çatışmasında kimler teröristti?

Evet bazı admin arkadaşlar biraz fazla artist nedense,kendini mareşal felan zannediyorlar herhalde cs serverine admin olmakla.O servere sırf sevdiğim ve tanıdığım insanlar var diye geliyorum,köftesuyu admin diye geliyorum, o da olmasa zaten gelmem.

• quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

Dün akşamki iceworld çatışmasında kimler teröristti?

Evet bazı admin arkadaşlar biraz fazla artist nedense,kendini mareşal felan zannediyorlar herhalde cs serverine admin olmakla.O servere sırf sevdiğim ve tanıdığım insanlar var diye geliyorum,köftesuyu admin diye geliyorum, o da olmasa zaten gelmem.

Öle deme adamda bere Var..Sende yok
    Adam Albay.

Yat kalk sürün yaptırır sana

• Yemişim beresini,hangi bere kafaüstünde kalmış karşımda
  • Valla bazıları dediğiniz gibi o dün yüz veriyosun diyende benim ortağın kardeşi çocuk işte, bende oyuncuyum sizde oyuncusununuz aramızda hiç bi fark yok (bere dışında)server bizim diye havalara girceğime böyle oyuncularla samimi olmak daha iyi
  • Varol adminim

Bu arada,bugünki iceworlddan SS

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com'
  • hep ben yokken frag böyle zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KöfteSuyu -- 11 Temmuz 2008; 18:10:49 >
  • yha bende gelıcem ama ben kızım sonucta kızım dıe gelıp laf atmasınlar ltfn yha
  • quote:

Varol adminim

Bu arada,bugünki iceworlddan SS

Bende 3.cüyüm gireli 2-3 dk olmuştu sanırım Hesap edin işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Temmuz 2008; 21:08:21 >

• ne maçtı ama ama gorkem çok beleşcisin forvette beklion anca :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Valla bazıları dediğiniz gibi o dün yüz veriyosun diyende benim ortağın kardeşi çocuk işte, bende oyuncuyum sizde oyuncusununuz aramızda hiç bi fark yok (bere dışında)server bizim diye havalara girceğime böyle oyuncularla samimi olmak daha iyi

• quote:

Orjinalden alıntı: Simqe

yha bende gelıcem ama ben kızım sonucta kızım dıe gelıp laf atmasınlar ltfn yha

Fake

quote:

hep ben yokken frag böyle zaten

Yavru kuş sen zaten karşı takımdaydın dikkatini çekerim.

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Sülalen gelse yetişemen bana hoca iceworldda,yeterki gaza geliyim...

• quote:

fake misin bilmiyorum gerçekte olabilirsin ama serverda laf atamazlar
  • quote:

İnternet üzerinde senin neyine laf atsınlar

Kız olduğun bile belirsiz

Hey yüce Rabbim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

quote:

İnternet üzerinde senin neyine laf atsınlar

Kız olduğun bile belirsiz

Hey yüce Rabbim

asdasd :D :D :D

• quote:

quote:

Fake

quote:

hep ben yokken frag böyle zaten

Yavru kuş sen zaten karşı takımdaydın dikkatini çekerim.

quote:

Orjinalden alıntı: QuadroPLeX

Sülalen gelse yetişemen bana hoca iceworldda,yeterki gaza geliyim...

Pompaci Diablo bu borumu ya

• quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Pompaci Diablo bu borumu ya

Arkadaş 2 gün pompalıyla olay çıkardık adımız pompacıya çıktı ya
    Ortalık yerde demeyin valla,el adama güler şerefsizim...

• SSler konuşur

Burda Ustra ile mükemmel bi oyun çıkarttık,harbiden iyi zevk aldım,çatırdattık alayını.

Hey yavrum benim be...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.