Şimdi Ara

DH Company of Heroes - Turnuva

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. ShotOrDie
    2. pplhntr
    3. nebube

FİKSTÜR

http://dl.dropbox.com/u/17434889/E%C5%9Fle%C5%9Fmeler.xlsx

OYUN TEKRARLARI (indirmek için üzerine tıklayın)

Öneleme Maçları;

"Byfe vs Erlik" ilk eşleşme
    "Byfe vs Erlik" ikinci eşleşme

Çeyrek Final Maçları;

"sdds vs Erlik" ilk eşleşme
    "sdds vs Erlik" ikinci eşleşme

Yarı Final Maçları;

"ShotOrDie vs nebube" ilk eşleşme
    "ShotOrDie vs nebube" ikinci eşleşme

"pplhntr vs Erlik" ilk eşleşme
    "pplhntr vs Erlik" ikinci eşleşme

Final;

"ShotOrDie vs pplhntr" ilk eşleşme
    "ShotOrDie vs pplhntr" ikinci eşleşme
    "ShotOrDie vs pplhntr" üçüncü eşleşme

Turnuvaya katılanların DH nickleri/Relic Profilleri;

1. pplhntr/Ertranc
    2. Erlik/HuntErlik
    3. sdds/sdds
    4. dr.halil/makavalizer
    5. MrCagir/MrCagir
    6. Byfe/Bayfe
    7. meke/Uputu
    8. ShotOrDie/ShotOrDie
    9. nebube/ahyaak

TURNUVA DETAYLARI;

- Turnuva Relic'in üzerinden gerçekleşeceği için Çevrimiçi Relic Hesabınız olmalıdır.
    - Eşleşmeler için oyuncular kura usulü ile seçilecektir. En iyi 1v1 Ranked Game Level ine sahip 4 oyuncu 1. Torbadan, diğer oyuncular 2. Torbadan kuraya katılacaktır. Çeyrek final karşılaşmaları 1. Torbadan bir oyuncu ile 2. Torbadan bir oyuncu arasında gerçekleşecektir. Böylece yarı final ve final maçlarının daha dengeli ve çekişmeli olması sağlanacaktır.
    - Eşleşmelerin saatleri oyuncuların aralarında anlaşması durumunda ileri veya geri alınabilir.
    - Her eşleşme üç oyun üzerinden oynanacaktır.
    - Oyunlar Ranked Game kuralları ile oynanacaktır; "500 Victory Points, Rastgele başlangıç yeri ve Standart kaynaklar"
    - Oynanacak iki harita oyuncular tarafından seçilecek, son harita ise rastgele verilecektir. Haritalar Ranked haritaları olan şu haritalar arasından seçilmelidir;

* Angoville
    * Beaux Lowlands
    * Flooded Plains
    * Langres
    * Ruins of Rouen
    * Semois
    * Sturzdorf
    * Wrecked Train

- Birinci oyuncu ilk oyunda haritayı ve takımı seçecektir. İkinci oyuncu ikinci oyunda istediği haritayı ve takımı seçecektir. Son oyunda harita ve takımlar rastgele verilecektir. Rastgele haritalar Angoville, Langres, Semois, Sturzdorf arasından kura ile belirlenecektir.
    - Hile kullanımını engellemek için şuradan ekran yakalayıcı programını indirin ve çalıştırın;

http://dl.dropbox.com/u/17434889/Screenshotter_V3.31.exe.zip

- Oyun başlamadan önce bu program çalıştırılmalıdır ve oyun sona erdikten sonra sonlandırılmalıdır. Programın oluşturduğu arşiv dosyasını bu adrese göndermeniz gerekmektedir;

cihansenyuz@hotmail.com

- Her oyun için oyunun tekrarları kaydedilmelidir ve ekran yakalayıcı programının arşiv dosyası ile birlikte e-posta olarak gönderilmelidir.
    - Dosyaları ulaştırmayanlar elenecektir.
    - Oyun sırasında rakibe "kick" oyu vermek yasaktır.
    - Oyunun ilk dakikasında herhangi oyuncu düşerse, oyun tekrar başlatılır. İlk dakikadan sonra oyundan düşen oyuncu yenilmiş sayılacaktır. Bu yüzden oyun sırasında internetinizi meşgul edecek programları kapattığınıza emin olun.
    - Tüm eşleşmelerin tekrarları buradan yayınlanacaktır.
    - Eşleşme vaktinde oyun içi İstanbul sohbet kanalında irtibata geçebilirsiniz.
    - Lütfen görüntü ayarlarınızın lag yapmayacak şekilde ayarlı olmasına özen gösterin.
    - Lütfen ekran yakalayıcı programını turnuvadan önce bir kez çalıştırın ve programın düzgün bir şekilde çalıştığından emin olun.
    - Burada bahsedilmeyen herhangi bir durum gerçekleşirse, durum ile ilgili son kararın tarafımdan verileceğini turnuvaya katılarak kabul etmiş sayılırsınız..

Herkese iyi oyunlar dilerim.. Gazanız mübarek olsun :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 12 Şubat 2012; 23:24:57 >

• Yerimizi alalım.
  • 5 maç çok değil mi? 3 maç yeterlidir. ilk iki maç tarafların seçeceği ordu ve harita ile 3. maç tamamen random şeklinde olsa yeter.
  • arkadaşım Adamda chathappens premium hesap varsa oradan trainerını açsa bunuda yakalayabilir mi? geçen ben denedim manpower ile fuel aldım yabancılara karşı yapıyorum bunu genelde :) relic nickim : Rommel3959
  • hocam ColdDeath90 relic profil adım.
  • ben turnuvaya katılmıyacam ama. maç sonları replayları yükleyin de izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ben turnuvaya katılmıyacam ama. maç sonları replayları yükleyin de izleyelim

Buradan yayınlanacak zaten. Turnvua detaylarında yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Company Of Heroes haritalar
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Eşleşmeleri belirlemek için kullanacağım yolu katılımcıların tartışmasını istiyorum. İsteğe göre hareket ederiz. Herkesin 1v1 Ranked Game Level lerine bakarak 4 ordunun levellerinin aritmetik ortalaması en yüksek iki kişiyi 1. torba yapacağım. diğerleri 2. torba olacak. Turnuvaya katılanların sayısı 12 olduğundan ötürü 4 kişi bir eşleşme eksik oynacak. Eksik oynayacak olanlar 1. torbadan seçilecek ve rakipleri 2. torbadan kura ile seçilecek. Eksik eşleme oynayacak olan 4 kişi böyle belirlendikten sonra geriye kalan 2. torbadan 8 kişi, kura usülü ile eşlecek. Bu durumda bu 8 kişi ayın 10unda iki eşleşme oynamış olacak.

Eşleşmelerin Tarih ve Saati; http://dl.dropbox.com/u/17434889/E%C5%9Fle%C5%9Fmeler.xlsx

Levellerin eşit olması çok güzel.

• Arkadaşlar herkes bana bu zamana kadar 1v1 Ranked Game de ulaştığı en yüksek level leri yazarsa çok iyi olur. Örneğin daha önce başka profilde PE lvl 9 olmuş fakat turnuvaya katıldığı profilde PE ile oynamamış ya da 9 dan düşük olabilir. Bunu da hesaba katarsak daha etik olur kanısındayım.
  • Eyvah. Daha önce hiç 1v1 ranked yapmadım. Yaptığım bütün oyunlar 2v2 yada 3v3.
  • bir şey soracağım. game speed'i ayarlama fırsatımız var mı multiplayer oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebube

bir şey soracağım. game speed'i ayarlama fırsatımız var mı multiplayer oyunda?

Hayır. Game Speed i seçmek için bi' ayar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: nebube

bir şey soracağım. game speed'i ayarlama fırsatımız var mı multiplayer oyunda?

Hayır. Game Speed i seçmek için bi' ayar yok.

oyunu normalde single player'da konsol komutlarıyla makul bir hızda oynuyorum. Close combat gibi oluyor.
    Ama multiplayerdaki normal oyun hızı çok hızlı geliyor ondan sonra.
  • Beyler çok üzülerek söylüyorum bu akşam ki karşılaşmaya katılamıycam. işlerimin yoğunluğundan dolayı.
    Ama yarın akşam yapabiliriz. Lütfen kusura bakmayın. Benim maçı yarın akşama alsak olmaz mı?
    Eğer olmassa hepinize başarılar diliyorum. Replayleri bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

Beyler çok üzülerek söylüyorum bu akşam ki karşılaşmaya katılamıycam. işlerimin yoğunluğundan dolayı.
    Ama yarın akşam yapabiliriz. Lütfen kusura bakmayın. Benim maçı yarın akşama alsak olmaz mı?
    Eğer olmassa hepinize başarılar diliyorum. Replayleri bekliyorum.

Senin maçı yarına alırsak çeyrek final ve yarı final maçlarıda sarkacağından sıkıntı olur. fakat eğer Erlik ile irtibata geçip, bu akşam ki maçınızı sanada uygunsa gece 2300 yada 0000 a filan alırsanız, sdds in çeyrek final maçıda cumartesi günü gün içinde oynanırsa herhangi bir aksama olmaz. Bunun için hızlı bir şekilde sdds ve erlik ile irtibata geçin. Aranızda vakitler konusunda anlaşın. Eğer anlaşamazsanız ya da uygun bi plan çıkartamazsanız, bu akşam 2000 de maça yetişmeye çalışırsınız. Yetişemezseniz hükmen elenmenizden başka çıkış yolu yok ne yazık ki.

Erlik ve sdds ile anlaştığınız saatleri banada yazın lütfen. Durumdan bilgim olsun ki ona göre hareket edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 10 Şubat 2012; 12:02:40 >

• Saat 00:00 benim için uygun olur.O saatlerde eve gelmiş olurum. Pm atayım
  • benim içinde cumartesi daha uygun olur
  • Erlik ve sdds ile görüştüm. saat konusunun sıkıntı olmayacağını söyledi. gece 00:00 da bu topicde olucam.
  • Tamam o zaman arkadaşlar. byfe vs erlik eşleşmesi bu gece 0000 da gerçekleşecek. sizin galibinizin sdds ile oynayacağı çeyrek final içinde saat belirleyin. erlik çıkarsa ççeyrek finale, erlik ve sdds ye uygun bi saat, byfe çıkarsa, byfe ve sdds ye uygun bi saat belirlenirse, sıkıntı olmadan turnuva devam eder.

cumartesi için saat belirlerken 2000 dan önce olmasına dikkat edin. malüm yarı final maçı 2100 da gerçekleşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 10 Şubat 2012; 15:00:49 >
  • galip bana zaman konusunda msj atsın,gece bakar mesaj gönderirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.