Şimdi Ara

DH ciler benizayıflatın... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
280
Cevap
5
Favori
11.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu harika
  • zayıflayabildinmi abi meraklandım şimdi
  • bir bucuk aydır diyetteyim 130 kg dan 116 indim ,kayınpederim vefat etmişti onu mezara koyarken ölümün nekadar soğuk olduğunu daha ii anladım,bu obezlikle erken ölürdüm ,gerçi takdiri ilahi ama ben elimden geleni hele bi yapayım,pes etmek yok 75 kg kadar okul yıllarımdaki halime inecem
  • Ben yiyerek zayıflıyorum.
    Bu defa kararım kesin. Bu dakika itibariyle liloma denge getireceğim.
  • bende 6 ay önce falan 110 kiloydum boy 1.85 ÅŸuan 90 kiloyum 5 kilo fazlam daha var onuda verirsem rahatım allah şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapursuit

bende 6 ay önce falan 110 kiloydum boy 1.85 �uan 90 kiloyum 5 kilo fazlam daha var onuda verirsem rahatım allah �ükür

Zayıflamayı nasıl becerdin arkadaşım, anlatırsan sevinirim:)
  • REYİZ SON HALİNDEN 1-2 SS KOYSANA,4 YILDIR GELİŞME VAR MI?Karı kız yapabildin mi?
  • Doktora başvurman senin için en iyisi olacaktır..
    Edit: Konu hortlatılmış; umarım 4 seneyi iyi değerlendirmişsindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRIUMPH -- 13 Ekim 2010; 15:05:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

REYİZ SON HALİNDEN 1-2 SS KOYSANA,4 YILDIR GELİŞME VAR MI?Karı kız yapabildin mi?

MAnita hususnda hareketlilik yok:)

DH ciler benizayıflatın...
  • kesinlikle ekmek yemedim yürüyüş yaptım ve saat altıdan sonra yemek yemedim ayrıca aşırı derecede fazla yemek yemedim
  • kahvaltıda sadece müsli çeşitlerini karıştırıp ye onlar çok faydalı öğlende elma ye akşamada çorba iç erkenden yat.
  • Ekmek sepetide çıkmış:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

kahvaltıda sadece müsli çeşitlerini karıştırıp ye onlar çok faydalı öğlende elma ye akşamada çorba iç erkenden yat.

müsli nin ne olduğunu bilmiyorum desem bana kzımazsın değilmi?
  • Hocam bu sen misin? Çok benzettim yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: imp_hea_tus

quote:

Orijinalden alıntı: SauronxTR

kahvaltıda sadece müsli çeşitlerini karıştırıp ye onlar çok faydalı öğlende elma ye akşamada çorba iç erkenden yat.

müsli nin ne olduğunu bilmiyorum desem bana kzımazsın değilmi?

Corn Flakes i biliyorsundur onun meyveli olanı. çok çeşitleri var süte karışıtırp yiyorsun işte. 3-5 çeşidini alıp her sabah hepisinden azar azar karıştırıp yiceksin diet yaparken ki gereken vitamini karşılar tok tutar kilo aldırmaz. 15 kilo verdım 1.5 ayda falan.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: trader85

iradene sahip çık.. yoksa kimse seni zayıflatamaz benden söylemesi..

tekrar söylüyorum önce kararlı olacaksın beyninde bu işi bitireceksin ondan sonra zayıflama yollarına

başvuracaksın..

2007 nin ekim ayında 105 kiloydum.ve en çok rahatsız eden kilonun çoğunun bel altında birikmesiydi(bacak,basen) babamdada vardı bu genetik yani.pantolonlar olmuyordu.üni'ye başladığım ilk seneydi.kafaya koydum kilolardan kurtulmayı ve hemen spor salonuna yazıldım.okula giderken otobüsten hep 3-4 durak önce indim yürüdüm.gelirkende öyle.abur cubur,tatlı,tuzlu,hamur işi ve en önemlisi !!! beyaz ekmeği kestim.
    uykuyu düzene koydum,üstüne düzenli sporda eklenince(günde 1 saat) istemesende gidiyor kilolar.5 ayda 90 kiloya indim.Allaha şükür eski halim yok.istesem ayda 7-8 kiloda verebilirdim ama sağlıksız olduğunu bildiğim için yavaş vermeyi tercih ettim spor ve diyetide ona göre ayarladım.inşallah tavziyelerimi göz önünde bulundurursun ama en önemlisi arkadaşında dediği gidi olayı kafanda bitir..! inan çok kolay ve zevkli iş kilo vermek.başlarda zor gelebilir ama sabredip zayıfladığını görünce bana hak vereceksin.
    kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Hocam bu sen misin? Çok benzettim yahu

Sanırım benim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Caηея

quote:

Orijinalden alıntı: trader85

iradene sahip çık.. yoksa kimse seni zayıflatamaz benden söylemesi..

tekrar söylüyorum önce kararlı olacaksın beyninde bu işi bitireceksin ondan sonra zayıflama yollarına

başvuracaksın..

2007 nin ekim ayında 105 kiloydum.ve en çok rahatsız eden kilonun çoğunun bel altında birikmesiydi(bacak,basen) babamdada vardı bu genetik yani.pantolonlar olmuyordu.üni'ye başladığım ilk seneydi.kafaya koydum kilolardan kurtulmayı ve hemen spor salonuna yazıldım.okula giderken otobüsten hep 3-4 durak önce indim yürüdüm.gelirkende öyle.abur cubur,tatlı,tuzlu,hamur işi ve en önemlisi !!! beyaz ekmeği kestim.
    uykuyu düzene koydum,üstüne düzenli sporda eklenince(günde 1 saat) istemesende gidiyor kilolar.5 ayda 90 kiloya indim.Allaha şükür eski halim yok.istesem ayda 7-8 kiloda verebilirdim ama sağlıksız olduğunu bildiğim için yavaş vermeyi tercih ettim spor ve diyetide ona göre ayarladım.inşallah tavziyelerimi göz önünde bulundurursun ama en önemlisi arkadaşında dediği gidi olayı kafanda bitir..! inan çok kolay ve zevkli iş kilo vermek.başlarda zor gelebilir ama sabredip zayıfladığını görünce bana hak vereceksin.
    kolay gelsin.

Yakın ilgine, ve uzun cevabına teşekkür ediyorum.

• öncekinden zayıfsın ama bu konuyuda sık sık hortlat hocam ölmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadekar42 -- 16 Ekim 2010; 16:20:47 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.