Bildirim
DH burnu buyukler gurubu (estetik icerir)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ula shsjshshshshs
Benimki de harbi büyük karga gibi ama dert etmiyorum böyle yaratılmışız sbshsh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burnu büüyk olanın yanagıda büyük olur dert etme -
Fotoşokla 10₺'ye düzeltirim. -
Kızlar size burnun büyük derse sizde burnu büyük olanın aleti de büyük olur diyin
👺👺
Burnun büyük olması önemli değil beyler şekli önemli eğer ki laz burnuysa o kötü öbür türlü -
Burnum harbiden buyuk
Enine buyuk bide soyle biraz daraltsak iyi olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
Burnum harbiden buyuk
Enine buyuk bide soyle biraz daraltsak iyi olabilir
estetik olursam yapan doktora sorarim hasta ne derse estetik yapmaniz kacinilmaz olur diye tabi once kendimi kabul ettirmem lazim:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
quote:
Orijinalden alıntı: Kisilikli adam
Burnum harbiden buyuk
Enine buyuk bide soyle biraz daraltsak iyi olabilir
estetik olursam yapan doktora sorarim hasta ne derse estetik yapmaniz kacinilmaz olur diye tabi once kendimi kabul ettirmem lazim:)
Birkac dikisle halledebilir gibi. Bilmiyorum ya hic estetik olmafim
-
bedava estetik mi? benim ki fıstıksız olsun sivilce yapıyor.
Böyle bir düşünceniz varsa alanında iyi doktorları tercih edin devlet hastanesi nedir beyler. Estetik bu, 3-4 saat masada yatacaksınız. 3-5 ay geç olun paranızı biriktirin içiniz rahat olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Crantola
bedava estetik mi? benim ki fıstıksız olsun sivilce yapıyor.
Böyle bir düşünceniz varsa alanında iyi doktorları tercih edin devlet hastanesi nedir beyler. Estetik bu, 3-4 saat masada yatacaksınız. 3-5 ay geç olun paranızı biriktirin içiniz rahat olsun.
torpuleme yapicam ben yeniden sekillendirme degil yeniden sekillendirme olsa haklisin torpulemeyi tornaci bile yapar ayrica haccettepe mezunu devlette calisan doktorda var bulgaristan mezunu denklikle doktor olup ozelde calisanda yada dusuk puanla dogudaki uniyi bitirmis doktor ozelde calisio die iyi olacak gibi bisey yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Mart 2016; 21:13:59 >
-
Benim de burun büyük lanet olsun ya.Gözlüğü çıkarınca burnun büyükmüş filan diyo benim sınıf :(. Allah izin verirse üniversiteyi kazandığımda gitmeden önce bi estetik yaptırtcam.Ondan sonra üniversitenin kızları, disco küt küt küt
Not:Yaş 15
Ben sadece estetik cerrahı olan, kendi kliniği olan uzmanlardan bahsediyorum. Mesela Emre İlhan, Tamer Yavaş.
Her insan mükemmeldir, sizi seven böyle sevsin. Ha psikolojik açıdan rahatsızlık veriyorsa bilemem.
Benimde büyük ama bu aralar gözüme batmama ya başladı alıştım herhalde ondan
hem devlet düşmanı, hem de devlet hastanesine gidiyor. kuruş hakkım varsa haram olsun pkk'lı terörist destekçisi seni -
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
hem devlet düşmanı, hem de devlet hastanesine gidiyor. kuruş hakkım varsa haram olsun pkk'lı terörist destekçisi seni
asil terorist sensin kafanda fazla calismiyo sana mesajlarimi alintilama dedim bak algiliyamamissin hala bir sorunun varsa yonetime mesaj at olmayan aklinla benle muhattap olma gerci ne kadar uyarsam bos kafan pek calismio o yuzden senin gibi kafasi calismiyanlarin banlanmasi gerek
quote:
Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
hem devlet düşmanı, hem de devlet hastanesine gidiyor. kuruş hakkım varsa haram olsun pkk'lı terörist destekçisi seni
asil terorist sensin kafanda fazla calismiyo sana mesajlarimi alintilama dedim bak algiliyamamissin hala bir sorunun varsa yonetime mesaj at olmayan aklinla benle muhattap olma gerci ne kadar uyarsam bos kafan pek calismio o yuzden senin gibi kafasi calismiyanlarin banlanmasi gerek
şimdi burda herhangi bir üye bana olmayan aklın vs. dese belki dikkate alırım da, senin zeka seviyeni de ülke gündeminden çok iyi biliyoruz be erdem. sen okuduğunu bile anlayamayan bi insansın, benim zekama laf etmen biraz ironik değil mi yavrum ?
+ olarak mesajlarımı alıntılama demene rağmen alıntılamış olmam, algılayamadığım değil de seni iplemediğim anlamına geliyor. zeka belli seviyenin altında olunca bazı şeyleri böyle yorumlaman da normal tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 27 Mart 2016; 23:31:37 >
Benzer içerikler
- uyku ile uyanıklık arası ses duymak
- zatürre geçirenlerin yorumları
- yumurta bozulur mu
- bim para iadesi kaç günde gelir
- ilçin karagöz olayı
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- samsung projeksiyonlu telefon
- zara indirim ne zaman 2025
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X