Şimdi Ara

DH-BSC PC Orjinal Oyun Destekçileri (181 Destekçi) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
2
Favori
21.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

senditten alışveriş yapan var mı? bilgi verebilir mi?

sendit.com, zavvi.com, shopto.net herhangi birine girersiniz
    alacağınız ürünü seçip normal paypal varsa onunla yada kredi kartını girerek ödeme yaparsını (pre order ise oyun çıktığı zaman çekerler parayı)
    adresi normal yazarsınız ı ö gibi Türkçe karakterler olmadan
    sendit ve zavvi nin bedava takipsiz kargo seçeneği vardı shopto da takipsizde takiplide olsa para ödüyorsunuz kargoya
    takipsiz kargo sorgulaması yapamazsınız takiplide an olarak kargonun nerelerden geçtiğini izlersiniz (shopto da bu konuda iyi)
    5 ila 18 gün arası oyun(lar) gelir kargo ödemesi yaptığınız için veya sendit, zavvi den free cargo seçtiğiniz için her şekilde yani postacıya ödeme yapmazsınız
    bazı sitelerde 20 gün bazılarında 30 gün içinde ulaşmazsa (bu sorunu pek yaşayan olduğunu sanmıyorum) mail atarsınız aynı ürünü gönderirler tekrardan
    kutu kırık çıkarsa (buda düşük bir ihtimal) geri postalayıp yenisini alabilirsiniz (sendit ve zavvi de bunu sunuyor bildiğim)
    kargoladığınız ürünler 75 euro yu geçmediği sürece gümrük sıkıntısı olmaz tabi tek seferde çok ürün almamakta önemli sorun olacağından değilde dikkat çeker
    yılda sadece 5 sefer yurt dışından alışveriş yapabilirsiniz gibi sınırlar yok görürseniz aldırış etmeyin derim neredeyse her oyunu İngiltere'den kargolatanlar var forumda

eyvallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Saşha

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Orjinal değil, Orijinal. Önce şunu yazmayı öğrenseniz.

Normalde burada 1 saat açıklama yapardım önceki mesajımıda temizledim konunun tadı kaçsın istemiyorum Umarım bir daha şunu öğrenseniz bunu öğrenseniz diye ukalalık yapmazsın, sağlıcakla

nforcer anlayan anladı dostum sen bile anlamıs girmişin bak:)
    bu arada koca forumda hala 149 kişimi var destekliyen eyvah halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akibeel -- 23 Kasım 2011; 23:05:24 >

• call of duty oyunları %50 indirimli, tükenmeden alın bence, ben mw2 kaptım bir tane arşivlik dursun...bu arada hawx 2 aldım aktif etmek için key gireyim dedim kutudan çıkan ama gel gelelim keyi girince halihazırda kullanımda dedi, yarın telefonla arayacagım tiglon u bakalım sahtekarlık nasılmışş

150 yi vurduk hocam az önce

@bnttn

CoD 1-2 vardı diğerlerinide bir ara alıcamda boş bir vakit bulamıyorum indirimlerde geçiyor. Steam da başlamış Autumn Sale ondan zor alırım sırf SP için almayı düşünüyorum CoD ları koleksiyonluk.

@Iankas

Ekledim hocam

Bugün steame girdim ve o da ne GTA 4 7 dolar... Ya ben 15 tl ye aldım oyunu çakmaya

Arkadaşlar şu steame nasıl para aktarabilirim??? mevcut seçenekler cep telefonu veyaisimsiz havale

Banka kartı veya banka hesabı yok bunun bir yolu var mı arkadaşlar dahası reşit değilim yaş 16 ne yapabilirim bu konu hakkında????

Saygılarımla...

Bi de steam den demo indireyim dedim max. 100 kb ile indiriyor neden bu bu kadar yavaş????

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

Arkadaşlar belki hatırlayan hatırlar ne gerek var orjinale vs. diye mesajım vardı bir hafta önce...

Bugün steame girdim ve o da ne GTA 4 7 dolar... Ya ben 15 tl ye aldım oyunu çakmaya

Arkadaşlar şu steame nasıl para aktarabilirim??? mevcut seçenekler cep telefonu veyaisimsiz havale

Banka kartı veya banka hesabı yok bunun bir yolu var mı arkadaşlar dahası reşit değilim yaş 16 ne yapabilirim bu konu hakkında????

Saygılarımla...

Bi de steam den demo indireyim dedim max. 100 kb ile indiriyor neden bu bu kadar yavaş????

Turkcell cepte paracard ile halletmek senin için en iyisi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Arkadaşlar belki hatırlayan hatırlar ne gerek var orjinale vs. diye mesajım vardı bir hafta önce...

Saygılarımla...

Turkcell cepte paracard ile halletmek senin için en iyisi gibi

Bu konuyu biraz açarmısın???yani nasıl olur nasıl yapılır vs... NOt hat da üstüme değil

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor

• benimdiken steamıda eklermisin (ee artık kutulu oyunlarda steam istior napalım ) masterkiller351 bu arada mw3 122 tlyee almanın hazını yaşıyorum

Oyunların yanı sıra programları da (Office 2010, Eset Smart Security vs.) orjinal kullanıyorum. Bir tek windows korsan, o konuda da kusura bakmasınlar. Seneye Windows 8 çıkıyor, 1 sene için win7'ye o kadar para dökemem.

Ps3'te de cfw'den orjinale geçtim geçen hafta. Açıkçası orjinal kullanınca oyunlardan gerçek anlamda "keyif" aldığımı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 27 Kasım 2011; 11:40:00 >

PC'e çıkmadı henüz korsanı çıktı sadece. Ön sipariş yapan yerde yok Türkiye'de.

@fatihburak95

Pelerinli nin dediği gibi cepte paracard var ancak benimde hiç bilgim yok ondan yardım edemicem. Araştır en iyisi bi hatta Steam kampanyaları konusunda kullananlar vardı.

@hardcoregamer35

Tamamdır hallettim.

@CellaTurcica

Ekledim hocam.

Bu arada H.A.W.X 2 yi almak isteyen doğrudan D&R dan alsın 16 idi dün gece..

steamde 20 dolar, ubisoftta 30 Euro vs. işte...

Bu arada MOH Airborne veya MOH pasific Assult da 10 tl cd de bimekste... Multi için hangisini öneririsiniz ve oynayan var mı???

Bu arada beni de ekleyin destekçilerre... Kontör ile oyun satabilirim dyenler varsa pm atabilir... 15 tl ye kadar serial vs. alabilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 27 Kasım 2011; 16:48:31 >

• quote:

Bu arada MOH Airborne veya MOH pasific Assult da 10 tl cd de bimekste... Multi için hangisini öneririsiniz ve oynayan var mı???

Bu arada beni de ekleyin destekçilerre... Kontör ile oyun satabilirim dyenler varsa pm atabilir... 15 tl ye kadar serial vs. alabilirim...

Airborne ve Pasific Assault'un multileri ölü. Geçen sene Airborne'da 1-2 kişi buluyordum anca.

Bu tarz oyunlara ucuz diye yönelme derim ben, 5 tane ucuz eski oyun alacağına 1 tane yeni oyunun olsun.

Serialler ise 30 tl'den başlıyor.
  • benide yazarsan sevinirim.... destekliyorum...

@fatihburak95

Ekledim

@bodycik

Ekledim

@devilkingcry

Türk dizilerinde bi Kuzey Güney izliyorum gerisi boş geliyor.

@QuickTR

Ekledim.

PSN: lLeGenDl34
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.