Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (965. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

• Koca adamı evirdi çevirdi muma döndürdü

Harbiden ne işe yarıyor bu? nerdeyse tüm prolar yaptırıyormuş.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Vücut sıkı ve gergin kitlenmeyi açıyor işte :D onların çıkrıkçısı :D

Orijinalden alıntı: Amroth.

Koca adamı evirdi çevirdi muma döndürdü

Harbiden ne işe yarıyor bu? nerdeyse tüm prolar yaptırıyormuş.

Acıdım la adama

Orijinalden alıntı: BOZOK

Arkadaşlar yiğenim İzmir/Buca'da oturuyor, ekonomik ve iyi salon önerimiz var mı?(Hasanağa-Kozağaç-Çevik bir çevresi

Hasanağanın orada bir spor salonu varmış cafelerin olduğu sokakta aylık 35 TL diyorlardı ama nasıl bir salon bilmiyorum gidip bakmadım da. İsterse bi baksın oraya.

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

quote:

Orijinalden alıntı: BOZOK

Arkadaşlar yiğenim İzmir/Buca'da oturuyor, ekonomik ve iyi salon önerimiz var mı?(Hasanağa-Kozağaç-Çevik bir çevresi

Hasanağanın orada bir spor salonu varmış cafelerin olduğu sokakta aylık 35 TL diyorlardı ama nasıl bir salon bilmiyorum gidip bakmadım da. İsterse bi baksın oraya.

35 TL gayet uygun(Hele hele güncel fiyatsa), oraları biliyoruz bir ara bakarız teşekkür ederim.Başka bilgisi olan var mı?
    ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
  • Bir de üçkuyulardaki bimin orda serdar kuaför var hemen yanında olympia spor center idi sanırım adı. Aylık 90 TL, 3 aylık 210 veya 250 demişti sanırım tam hatırlayamıyorum.

Orijinalden alıntı: TIRPAN

arkadaşlar evde çalışmayla bana kilo aldırıcak bi ürün varmıdır boy 174 kg 64 yemeklere abanamıyorum göbeğe çok vuruyor

yağ durumunu azalt

Sözüm size Bestanden ve melfuranyus herkes bir degil tabi keşke herkes Montevo gibi duyarlı olsa.

melfuranyus

''Çok abartı vücudu yokki '' demek bana göre abartı bir vücudu yok demek siz nereden anlamak isterseniz oradan anlıyorsunuz.

GALATASARAY
  • Beni de ekleyin... 4 aydır body building ile uğraşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Eylül 2013; 12:50:01 >
    http://www.gym-market.com/ProductDetail.aspx?CategoryId=5&ProductId=853

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 4 Eylül 2013; 13:41:59 >

www.reisgida.com.tr
    The resource cannot be found.
    http://www.reisgida.com.tr/Bakliyat/1/jasmine-kokulu-pirinc

Orijinalden alıntı: T-Dog

http://www.durubulgur.com/Urunler/72/Jasmine-Pirinc/Jasmine-Pirinc.aspx

http://www.reisgida.com.tr/Bakliyat/1/jasmine-kokulu-pirinc

Migros da falan varmış galiba.. bi bakayım.

Jasmine yada Calrose alıcam
    İkisininde Glisemiks indeksi 83-89 arası

Bugün karb yükleme günü de en hızlı sindirilen karbonhidrat kaynaklarını arıyorum.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Tabak dolusu pilav yemeyi özledim, birdahaki karb günümde 100-200gr pirinçten pilav yapmayı düşünüyorum. Artık kalan miktarı da meyve ve tatlılarla doldururum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar markette ne diye satıldığını unuttum şuanda ama biz alıyoruz şişlik olarak hazırlayıp mangalda yapıyoruz. Acaba bu tavuk etinin besin değeri nedir? Derisi falan yok hiç, ben kendi şişlerime yağ hiç atmıyorum. Biraz acı atıyorum, çok çok çok az bir de tuz.
     ### DH Body Builders ###
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.