Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1097. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.861
Cevap
288
Favori
1.530.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler önerileriniz için peki bu jelatini nasıl kullanıyoruz acaba,yukarıda arkadaş metrodan falan aldım dedi hammadeler e baktım toz şeklinde olanı var,onu mu alıp kullanıcam yoksa tablet şekli de var mı bildiğiniz bir markanın vs.?

• [DHTUBE=]

xbox one insanity p90x vsvs uygulamaları ile beraber geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 18 Kasım 2013; 10:18:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Acaba dizdeki bağları falan da güçlendiriyor mu bu jelatinler hocam?Aldığınız ürünün markası,fiyatı hakkında bilgi verir misiniz?Glukozamin kondroitin kullanıyorum 1 aydır tık yok daha aynı tas aynı hamam,nerdeyse 2 yıldır adam gibi yürüyemiyoruz ya.Kutu bitsin iyileşmezsem fizik tedaviye göndericek herhalde doktor+Verdiği iğneler her tarafımda leke yaptı+reflü de çıktı başımıza hepsi bir araya gelince spor falan yapılmıyor.İlaç içmekten gına geldi.O değilde supplementleri ölü fiyatına sattım o koydu:))

metro da pastacılıkta kullanılan
    yenilebilir yaprak sığır jelatini
    bir yaprak yaklaşık 4 gram ediyor
    150 yaprak var
    toplam 500 gram
    fiyatı 60 tl

### DH Body Builders ###
     ### DH Body Builders ###
  • Valla ilk önce sağolun demek istiyorum. Burası sayesinde unuttuğum es geçtiğim çoğu şeyi hatırlayıp yapıyorum.

yaş 37 olunca baktım benimde Glucosamine Chondroitin & MSM almam gerekiyor

Ben az önce hardline nınkini sipariş geçtim. fiyat/perf. en iyisi gözüktü.
  • Benim her iki dizimdeki menisküsler gidici olduğundan bayağı bir araştırmışlığım vardır ne yapılır ne edilir diye bu konularda. Felaket tellalı olmak istemem ama bu Glucosamine Chondroitin hadisesine çok fazla umut bağlamayın. Genelde eklem ağrılarının tolere edilmesinde faydalı oluyor, diğer non-steroid anti-inflematuar (NSAID) tayfasına göre daha az yan etkisi var. Fakat eklem hasarını ya da enflamasyonu azalttığına dair bir bulgu yok. Hayvan modelleri üzerinde yapılan deneylerde semptomları giderici etkisi olduğu fakat iyileştirici hiç bir faydası olmadığı görülmüş.

Enflamasyon ile savaşmada yeni nesil bazı NSAID'ler çok daha etkili görünüyor (adını atmıyayım şimdi ama Indocine gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam). GC'nin ostroartritin ilerleme hızını yavaşlattığı rivayeti de ispatlanmış bir bulgu değildir.

Fakat şöyle bir şey var, pek bir yan etkisi olmadığından isteyen kullansın kişiden kişiye sağladığı fayda değişebilir deniyor. Dolayısıyla hani sizde gerçekten işe yarar seviniriz. Ama beklentileri çok yüksek tutmayın bence.
  • Şahsen çok şükür bende eklem problemi şuana kadar hiç olmadı.

Benim alıp kullanmadaki düşüncem destek olması problemi önemeye çalışmak eğer olacak ise. malum ağır takılıyoruz :)
  • olimp almıştım zamanında 170 e şimdi 210 olmuş bu nedir ya
  • 210 tlye süt ve süt ürünleri alıp kullansak daha karlı çıkıcaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

olimp almıştım zamanında 170 e şimdi 210 olmuş bu nedir ya

işte bunlar hep $
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

olimp almıştım zamanında 170 e şimdi 210 olmuş bu nedir ya

işte bunlar hep $

Aynen onu konuşuyorduk bizde arkadaşla dolar ne zaman düşer diye yazdım ona wat ile gitcen amerika'ya 3 ay istediğini rahat rahat alıp kullanacaksın
  • Boyuna göre iyi durmuş vücut ilk fotografını gördüğümden 171 den rahat fazla duruyorsun diye düşündüm bu anlamda yakışmış hani diyorlar ya kısa boylu herife yakışmaz alakası yok bende kısa boyluyum ondan söylüyorum.

Kilon çok iyi bence yerinde olsam 75 i görene kadar bulk kalırım sonra definisyon için gün sayarım zaten yavaş yavaş oturmuş vücut o istenilen hacimide sağlarsan(başta göğüs olmak üzere vücudun ileride nasıl şekil alacağı belli gibi ölçülerin artması lazım)parçalığında harika bir vücut çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Kasım 2013; 18:34:49 >
  • Merhaba,
    Fotoğrafta tam çıkmamış ama bilekleri güçlendirmek ve kalınlaştırmak için ne yapabiliriz ? Spor salonunu'da bırakmak zorunda kaldım fiyatlara zam gelmiş eh haliyle babayıda zorlamak istemiyorum bu yüzden evde devam edeceğim 5 kiloluk dambıl ve bük bük mevcut (ne işe yarayacaksa ?) neler yapabiliriz ? Ön kola göre bilekler baya zayıf kalıyor.
     ### DH Body Builders ###
  • optimum nutrition opti-men 180 tablet satilik 65tl
    Hic acilmadi jelatini ustunde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yenilir yutulur cinsten mi yoksa tatsız tuzsuz bir şey mi bu? Protein oranları vs.yazıyor mu+Günde 1 tane kullanmak yeterli mi ?
  • tatsız tuzsuz ama ilaç niyetine günde birtane alıyorum
    ama ağır çalışmışsam daha fazla alıyorum
    protein oranları yazmaz çünkü suplement değil pasta malzemesi kıvam arttırıcı
  • Kış günü çok güzel gidiyor beyler tavsiye ederim

ek olarak sıcak çikolatası da çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 18 Kasım 2013; 20:33:20 >
  • Bir yerde görmüştüm de bu jelatinlerin %80 i falan protein diye yazıyordu baya şaşırmıştım.
  • benide eklelermisin :) Eyüp Flatofis LİFE GYM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaya_219

Bir yerde görmüştüm de bu jelatinlerin %80 i falan protein diye yazıyordu baya şaşırmıştım.

Jelatinde bulunan kollajenin tamamı protein zaten. O protein onarımı sağlıyor eklemlerde.
  • 
Sayfa: önceki 10951096109710981099
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.