Şimdi Ara

DH AYT MATEMATİK TE NE YAPTI?[ANKET]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH AYT MATEMATİK TE NE YAPTI?[ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2021)
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam geçen seney yerleşmiştim öylesine girdim bu sene. ufak bi analiz yapabilirim (39-1 ayt mat)

geçen sene tek atılacak soru da yoktu zorumsu soru da 1-2 tane vardı. bu sene ise hem tek atılacak soru vardı birkaç tane hem de zor soru da vardı (çember, permütasyon gibi). o yüzden alt sıralarda netler artabilirken üstlerde netler azalabilir. bu da ilk 15-20k için sıralamaların biraz daha iyi gelebileceğini gösterir.
  • hocam geçen seney yerleşmiştim öylesine girdim bu sene. ufak bi analiz yapabilirim (39-1 ayt mat)

geçen sene tek atılacak soru da yoktu zorumsu soru da 1-2 tane vardı. bu sene ise hem tek atılacak soru vardı birkaç tane hem de zor soru da vardı (çember, permütasyon gibi). o yüzden alt sıralarda netler artabilirken üstlerde netler azalabilir. bu da ilk 15-20k için sıralamaların biraz daha iyi gelebileceğini gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lapsekili_Big_Smoke -- 24 Haziran 2019; 13:19:44 >
  • Hocam geçen seneki çerçeve kaydırma sorusu mesela tek atılacak soru değil miydi? Permütasyon sorusu da beklediğimden çok daha kolay geldi bu sene, ben seviye olarak yakın görüyorum matematik testlerini, yalnızca bu sene uzun uzun saymak gereken dolayısıyla hataya açık birkaç soru vardı ki ben yanlış yaptım 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne kadar çok oy kullanan olursa iyi ya da kötü yaptığımızı tespit ederiz updullah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de tam olarak böyle düşünüyorum. 20-25 netten az hedefleyenler genellikle kolaydı diyor ama 30-35 üstü hedefleyenler için geçen yıldan daha zordu

• Forumun yarışı 30 üstü yapmış 2010 mu

• Calculus I-II bilgileri iyi olan biri, bu sinavda calismadan en az 20-25 net yapar bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 36-39 yapanlardan tavsiye bekliyorum
  • Aynı anketi AYT FEN içinde açabilirmisiniz?
  • muahahhaha troller sarmış yine 9 kişi +40 25 kişi 36 39

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir dhli her zaman 40 ta 40 yapar

• Bu ne lan %57 Şu an 30 ustu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesamtkunstwerk

Calculus I-II bilgileri iyi olan biri, bu sinavda calismadan en az 20-25 net yapar bence.
    Calculus 1-2'si iyi olan birisi geometri haricini zaten fuller.
  • ne yaptı demek hakaret olmuş reis foruma.Üstüne kaç soru yazdınız diye bir anket yap o zaman gör bir de.
  • ulan su trolller yuzunden , yapmadigim halde 36-39 yapicam

• dark28 D kullanıcısına yanıt
    anladım hocam çok sağ olun
  • %88 20 üstü %65 30 üstü yapmış 2010 cular mı haklı

• JungleHIV J kullanıcısına yanıt
    bize ayıp olmuyor mu alınıyorum troll değilim

• Puahahah 51 kişi 36-39 arası yapmış. O 51 kişinin 18 temmuzda tek tek ekran görüntülerini istiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.