Şimdi Ara

[DH]Aydınlılar Grubu [60 kişi olduk] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
4.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aydınlı değilim ama 3 ay didimdeyim olur mu, yarı aydınlı falan sayın benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: nub06

Aydınlı değilim ama 3 ay didimdeyim olur mu, yarı aydınlı falan sayın benide

Kendini Aydınlı hissediyorsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiddLeR?

quote:

Orijinalden alıntı: nub06

Aydınlı değilim ama 3 ay didimdeyim olur mu, yarı aydınlı falan sayın benide

Kendini Aydınlı hissediyorsan...

caktırmadan up sakaları diyosun yani

neyse bulusma cumartesi kesinlesti sayılır katılımlarınızı bekliyoruz

• Sökedeyim ekle
  • Merkezdeyim ekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydin nazilli ekle hocam,en cok kusadasina giderkenki cop siscileri ozledim,tabi pideleri unutmuyoruz.tabiki de kar helvasi.istanbul da yok oyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

aydin nazilli ekle hocam,en cok kusadasina giderkenki cop siscileri ozledim,tabi pideleri unutmuyoruz.tabiki de kar helvasi.istanbul da yok oyle

çöp şişlerin pek numarası yok be hocam çok övdüler de denedm somuncu babada bu yaz pek beğenmedim.. normal işte.

ekledim buarada
  • zıplayanpırasa Z kullanıcısına yanıt
    aydından çıktıkdan sonra söke tarafına 20 30 km kala çöp şişçiler var çok güzeldir nasıl beğenmediniz bir de balık tesisleri var havuzdan balığı kendin seçip yiyorsun.gitmeyeli 4 yıl oldu vay be...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

aydin nazilli ekle hocam,en cok kusadasina giderkenki cop siscileri ozledim,tabi pideleri unutmuyoruz.tabiki de kar helvasi.istanbul da yok oyle

çöp şişlerin pek numarası yok be hocam çok övdüler de denedm somuncu babada bu yaz pek beğenmedim.. normal işte.

ekledim buarada

Hocam keşke Çine'de köfte yeseydiniz, harika olur, ayranı da muhteşemdir, Köfteci Dede'yi öneririm.
  • merhaba arkadaşlar.. benim aydına yerleşme durumum var. nasıl bir ildir? sosyal hayat ev kiraları nasıldır? halk sağlığı kurumu nerede bilen var mı? kpss atamasıyla gelebilirim..tercihlerime bağlı olarak gelmesi yüksek ihtimalli..ankaradan gelicem.. aydınlatırsanız sevinirim..
  • Yaz panpa Aydın Merkez.

Ayrıca şehirle ilgili olarak bilmediğiniz ve merak ettikleriniz hakkında hertürlü yardımcı olabilirim.
  • ekleme
  • Aydının değerini gurbete Eskişehire gidince anladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Aydının değerini gurbete Eskişehire gidince anladık
    ahha sansa bak ya bende eskisehirliyim aydin hakkinda arastirma yapiyordum . Simdi Aydin merkezde sanayide ise baslayabilirim elektrik elektronik muhendisiyim. Aydinda yasam nasil diye sormaya gelmistim.

Bunlarin disinda eglenilcek yerler var mi ? Bekarim ona gore konusursaniz daha iyi olur . Birde Aydinlar hatun durumu nedir elle mi sayiliyor yoksa zibil gibi mi ?

• Günaydın. Aydın'da yaşam hakkında güncel bilgi verebilecek var mı? İstanbul'dan Aydın Efeler'e taşınma olasılığımız var, değerlendirmeli miyiz? Jeotermal yüzünden havasının artık zehir saçtığı söyleniyor. Yerleşmek mantıklı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balliba -- 5 Aralık 2020; 10:48:18 >
  • Aydın bitmiş, kimse kalmamış, göçmüş herkes :D

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.