Şimdi Ara

DH Anime - Manga Öneri Başlığı (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.594
Cevap
49
Favori
74.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Çok zeki karakterlerin bulunduğu, birbirleriyle farklı taraflarda savaştığı bir anime önerisine açığım.

Orijinalden alıntı: Fadafaka

Çok zeki karakterlerin bulunduğu, birbirleriyle farklı taraflarda savaştığı bir anime önerisine açığım.

Legend of Galactic Heroes
    Death Note

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneri konuları açanlara genelde özel mesaj yoluyla yardımcı olmaya çalışırım ve bu konuya bakıp bakmadığını sorarım, cevap olarak baktım bulamadım geliyor tabiki şöyle bir konuyu gözden geçireyim dedim.Farklı türlerde farklı kişilerden o kadar çok seri önerilmiş tavsiye edilmiş ki, şimdi başlasam bir yıl rahat rahat anime aramadan izlerim.Bu konuya bakıpta kendinize göre bir anime bulamıyorsanız aramayın bence, size uygun bir seri yapılmamıştır büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Toplum eleştirisinin yapıldığı anime önerisi alabilir miyim.

Bence aradığın anime Psycho Pass bi bak derim.

başka türde olur fakat senaryosu kalitesi olsun sıkmasın beyler
    izlediklerim
    codegeass
    katekyo hitman reborn
    high school dxd
    hellsing
    aldnoah zero
    sword art onlayn
    akame ga kill
    death note
    600 bölümlük olmasın lütfen 50-200 ideal, 24 falan olunca bitince kendimi boşlukta hissediyorum.farketmez gerçi
    Aradığın anime white album 2 gibi geliyor yazdığın şey ile %100 uyumlu

Orijinalden alıntı: KanameSama

Bana realistik bir aşk üçgeni animesi önerebilir misiniz? Mümkünse harem olmasın.Drama olursa çok iyi olur.Teşekkür ederim....

Golden time

Orijinalden alıntı: Zapon

Yeni başlayanlar için ne onerirsiniz ben şuan death nötr ve assasanation clasroom özlüyorum bir alternatif dha lazim one piece baktım pek beğenmedm ne izlemeliyim ?

Code geass i tavsiye ederim. Fazla uzun değil üstelik.

Ona da baktım şöyle 20 bölümlük falan bilim kurgu falan varmı ?

Hellsing var.

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

arkadaslar seinen tarzi bir anime ariyorum. suana kdar bulamadim aradigim kriterlerin 2-3 tanesine bile uysa bildiginiz varsa lutfen yazin. :)

-- ana karakter cok guclu olmasin. Yani mesela naruto izlerken naruto kimle kapissa yeneceginden %100 emin olarak izliyoruz. Cok guclu olacaksa da berserk gibi olsun en azindan svaslardan sonra kolu bacagi gozu falan kopsun. Animelerde en sevmedigim sey kolay kolay yan karakterlere baglanamiyorsunuz sizi ana karaktere bagli yapiyorlar. Kolay kolay bir itachi daha gelmez sonucta.

--- cizimler +18 olursa veya karakterler +20 olursa cok iyi olur. Shigurui: Death Frenzy gibi mesela.

--- vahset,sex,karanlik olabilir hosuma da gider hatta.

--- mumkunse orta cag animeleri olsun 2020 den anime izlemek sarmiyor sahsen.

gerci yukarda yazdiklarim tamamen seinen turu animelere ornek saglam bir seinen onerin deseydim daha iyi olacakmis :D

tesekkur ediyorum simdiden.

Monster olabilir.

• planetes
    steins gate
    Psycho-Pass

Ona da baktım şöyle 20 bölümlük falan bilim kurgu falan varmı ?

Cowboy Bebop
    Uchuu Senkan Yamato 2199
    Tengen Toppa Gurren Lagann
    Steins;Gate

25 bolum falanlar

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yinede saol ama ben death note izliyodum alternatif ariyordum onuda buldum ismi monster muhteşem bir bak

Kardeşim yinede saol ama ben death note izliyodum alternatif ariyordum onuda buldum ismi monster muhteşem bir bak

Monsteri ben bitireli 4-5 sene olmustur, en sevdigim animelerde basi ceker.Hatta ustune mangasini da okumusutum.İyi seyirler size.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orta Dünya Soy Ağacı Çalışmam | MyAnimeList | Last.fm | psn: FingolfinPF
    "Mutluluk uçsuz bucaksız ormanlardadır, bomboş sahillerdeki coşkudadır, insan elinin değmediği bir yerdedir,
    Denizin diplerinde ve gürlemesindedir. İnsanları severim ama doğayı daha çok severim."

Switch FC: SW - 8548 - 9877 - 7372 | 3DS FC: 5301 - 1859 - 0736 | Steam
  • İlk animem death note olduğu için çoğu animeyi sevmiyorum sizin efsane dedikleriniz bile hoşuma gitmiyor yaptim bir hata animeye death note dan başladım birde monster izliyorum başka birşey sarmiyor napmaliyim ???

• Death note güzel bir anime ama 100+ seri izleyince mükemmel olmadığını anlıyorsun Monster çok güzel bir anime favorilerimden hatta forumda tanıtımını ben yapmıştım ama şunu unutmaki her animenin ayrı bir tadı var insan olduğumuz için bir kere izlediğimiz seriyi 2. kere izleyince daha az sarıyor bu nedenle ve başkalarının 5 verdiği bir anime sırf sana hitap ettiği için senin için 10 olabiliyor ve bir zamanların şahaserleri olan serileri şimdiki izleyiciler burun kıvırabiliyor.

Kısacası anime izlemeye devam ettikçe eminim death notedan daha çok hoşlanacağın en az 10 seri daha çıkacaktır. Sen monster'ı bitir yine bu konuya bekleriz.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.