Bildirim
DH Anime & Manga Fanart Çizim ve Tasarım Kulübü (50. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Uplifting
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zaten
Bende ulquiorra doflamingo unohana aizen gin kisuke farkli bir madara nimaiya var
Ulquiorra ve ginde iddialiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darui
quote:
Orijinalden alıntı: Uplifting
Daha önce Itachi ve Sasuke'yi çizmiştim. Itachi çizimim çöptü ama sasuke saçlardan kurtarıyordu 2 yıl aradan sonra Aizen çizmeyi denedim. Aslında güzel olmuştu ama gazlı kalemle üzerinden geçince tamamen battı yoksa sağ kaşı yukarı kaldırsaydım daha sert bakıyor olucaktı ama neyse tekrar çizicem zaten
Bende ulquiorra doflamingo unohana aizen gin kisuke farkli bir madara nimaiya var
Ulquiorra ve ginde iddialiyim
Gin'i merak ettim şimdi
-
-
-
-
Çizimler kız arkadaşımda, ben bunlarla idare ediyorum ama kopyasını istersen verebilirim herhalde neden olmasın Byakuyanın o şekilde bir çizimi var zaten, Kubo çizmiş sanırım. Bakarak çizdim ben de (bayağı uğraşmıştım aslında boyamayı falan tutturmak, uydurmak için) Byakuyaya bilerek o kadar özendim sırf benim kız seviyo diye -
Konu çok hoşuma gittide keşke çizim yapabilsem :( . -
-
-
-
@Grimmjow Jaggerjack, Eyvallah
@Ohan, Eski hali derken ilk sezondaki hali mi? Tipsiz çizimler olduğu zamanlardan istiyosan olur daha çok işime gelir onu çizmek -
-
Türkiye de satılan mangaka kalemleri 15-40 TL arası değişiyor. Bir ara o kalemlerden almam lazım. Grimmjow ve Aizen başta olmak üzere 10 tane çizim yapıp saklamak istiyorum -
-
bu iş normal kalemle olmazmı param yok fakirim -
-
Bende katılacağım :)
Galeri linki: ( Tümü burada )
http://goad99.deviantart.com/gallery/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOAD99 -- 22 Kasım 2013; 22:22:13 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X