Şimdi Ara

DH Ahalisi ! MÜjde Müjde ! İstenilen rüyayı gösteren Gözlük !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DH Ahalisi ! MÜjde Müjde ! İstenilen rüyayı gösteren Gözlük !

HER uykuda sadece birkaç saniye görülen rüyalara teknolojiden bir çözüm geldi.

‘Reeme’ adında geliştirilen cihaz, ‘lucid dream’ yani açık rüya olarak ifade edilen bir rüya gözlüğü. Gözlüğün iç kısmında bulunan 6 adet LED lamba ile kulanıcıların kapalı olan gözlerinden sinyal gönderiliyor. Böylece kullanıcılar, görmek istedikleri rüyaya konsantre olarak uykuya dalıyor. Uyku halindeyse kullanıcılar, bilinçli olarak istedikleri rüyayı görebiliyor.

Rüya süresi ise kullanıcılar tarafından ayalarlanabiliyor. Sleepwithreeme.com sitesine giren kullanıcılar ayarlar bölümünden kendi uyku ve rüya sürelerini gözlüğü ekrana tutarak değiştirebiliyor. Örneğin, 4 saat boyunca uyuyacak bir kullanıcı gözlüğünü ayarlayarak en verimli saatlerde istediği rüyayı görebiliyor. Kitlesel fonlama platformu olan Kickstarter’da alan bir proje olan Reeme henüz şu anda satışta . Ancak gelecek aylarda Reeme raflardaki yerini 80-100 dolarlık fiyat etiketiyle alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 17 Aralık 2013; 20:24:33 >

• Hergun islak uyaniriz bunu alirsak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mağara bile demek istemiyorum buna. belli ki arkadaş yeni uyanmış
  • ne zaman geliyor Türkiye'ye
  • i doser vardı bir aralar çok popiydi, işe yaradığına dair söylentiler var, deneyeceğim bir ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

ne zaman geliyor Türkiye'ye

http://www.ruyamaskesi.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Hergun islak uyaniriz bunu alirsak

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

ne zaman geliyor Türkiye'ye

http://www.ruyamaskesi.com/

Değer mi 200 liraya

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

i doser vardı bir aralar çok popiydi, işe yaradığına dair söylentiler var, deneyeceğim bir ara.

İşe yaramıyor diyenlere kulak asma. Kendini rahatla uyuyormuş gibi bırak, gerisi geliyor zaten otomatik

Gate of Hades dene neticede 100% garanti veriyorum sana

• Dün gördüm haberlerde istiyorum bi tane

• Mart ta alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasamanin manasi yok gunde 23 saat uyurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sajuuk kullanıcısına yanıt
    Gate of hades'i kuzenim denemişti işe yaramıştı harbiden. Ölüm hissi veriyormuş, deneyemem onu Lucid dream dozu vardı onu denemiştim ama yarısında bırakmıştım baş ağrıtıyor, daha beter uyku kaçıyor .
  • Olum saçmalamayın bunu aldığınızda yaşama isteğiniz kalmaz sürekli uyumak istersiniz dengeniz bozulur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrior01

Olum saçmalamayın bunu aldığınızda yaşama isteğiniz kalmaz sürekli uyumak istersiniz dengeniz bozulur.

+1

• iliğim kurur yeminlen, ölümü kaldırırlar oradan. artık ilk gün 4 saate ayarlarım 4 saat sonra uykumda bile uyurum yada ölürüm. çavuşada yazık hem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

i doser vardı bir aralar çok popiydi, işe yaradığına dair söylentiler var, deneyeceğim bir ara.

İşe yaramıyor diyenlere kulak asma. Kendini rahatla uyuyormuş gibi bırak, gerisi geliyor zaten otomatik

Gate of Hades dene neticede 100% garanti veriyorum sana

Dostum şöyle istediğin süper kahramana dönüştüğün aksiyon filmi tadında his veren bir şeyler var mı?

• Bir ara çıkan "çıplak gösteren gözlük" efsanesine dönmesin? Nasıl bir süreçle çalıştığını merak ettim. Uyku üzerine modern psikoloji ve fizyoloji kesin konuşamazken bir firma çıkıp biz bunu yaptık diyebilir mi? Hiç zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.