Şimdi Ara

DH Açılış Animasyonu [Güncel 21.07.12]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bootanimation.zip
    http://www.mediafire.com/?c878h8ubxhmag8u

Bir öncekinin eksiklerini gidermeye çalıştım.
    Diğerinden farkı; arka planı siyah ve altta donanımhaber.com yazısı yok. Çok daha akıcı çalışıyor ve kesilip kalmıyor, tekrar ediyor. Yine 480x800 çözünürlükte.
    (İlkini de güncelleyeceğim.)

DH Açılış Animasyonu [Güncel 21.07.12]

Linkler;
    Miui için
    http://www.mediafire.com/?b2tabilrylwqrvw
    bootanimation.zip (Arşivden çıkartın.)
    http://www.mediafire.com/?hpd5at2w7kdivge

Android telefonunuz için Dh açılış animasyonu. (WVGA)
    Önizleme

Linkler;
    Miui için
    http://dl.dropbox.com/u/45151332/DHBootAnimation.mtz
    bootanimation.zip
    http://dl.dropbox.com/u/45151332/bootanimation.zip

Ideos X5'te test edildi, sonuç olumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 21 Temmuz 2012; 22:28:51 >

• vaay süper ötesi olmuş hocam eline sağlık
  • süper olmuş. ayrıca bu başlığı değiştirsek ve android telefonlar için açılış animasyonları yapsak. biz de bulduğumuz animasyonları eklesek güzel olmaz mı?
  • Takip mesaji
  • galaxy s2 deneyeceğim eskisinin yedeğini alıp çok güzel olmuş

fakat olurda telefon açılmassa nasıl atıcam eskisini bilen varmı

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 20 Kasım 2011; 21:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

galaxy s2 deneyeceğim eskisinin yedeğini alıp çok güzel olmuş

fakat olurda telefon açılmassa nasıl atıcam eskisini bilen varmı

edit:imla

Acilmama olayi olmaz sanirim, en kotu siyah ekranla acilir.

Siz de begendiginiz animasyonlari paylasabilirsiniz tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lne -- 20 Kasım 2011; 21:54:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elexogic

hocam zipi direk /system'deki bootanimation ilemi değiştiriyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

System/media olmasi lazim, rom kullaniyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

System/media olmasi lazim, rom kullaniyor musunuz?

yok stok.
    system/bin'deymiş. oradakide uzantısız bi dosya.
  • güzel
  • Mesajım bulunsun. Güzel Olmuş
  • ben denedim gayet güzel çalışıyor, ancak kısa geldi. yani boot bitmeden animasyon bitiyor, ya da kendini tekrarlamıyor o yüzden bir süre siyah ekranda bekliyorum. açılışı hiç bir şekilde etkilemiyor, isteyen istediği gibi kullanabilir. ben oxygen'de şu şekilde yükledim ki cm7'de de aynı şekilde olacaktır.

1) indirdiğiniz animasyonunun ismini "bootanimation.zip" yapın. yani adı bootanimation ve uzantısı zip olacak.
    2) root explorer ile data/local içine kopyalayın. normalde orada bootanimation dosyası yoktur. siz kopyaladığınız zaman eski animasyon geçerliliğini yitirecek ve sizinki gözükecektir.
    3) telefonu yeniden başlatın.

animasyonun çözünürlüğü wvga (800x480) olmalıdır. daha küçüklerle de denedim, sorun olmuyor ancak ekranda komik duruyor. animasyonu yanlış yüklerseniz ya da ismi düzgün olmazsa (örneğin boot animation şeklinde boşluk olursa) tel açılırken animasyon yerine siyah bir ekran görürsünüz, başka bir zararı olmaz.

sesli boot animasyonları da varmış ancak denemedim. deneyen olursa bu konuya yazarsa iyi olur. yarın kendi kullandığım 2 animasyonu da buraya ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

ben denedim gayet güzel çalışıyor, ancak kısa geldi. yani boot bitmeden animasyon bitiyor, ya da kendini tekrarlamıyor o yüzden bir süre siyah ekranda bekliyorum. açılışı hiç bir şekilde etkilemiyor, isteyen istediği gibi kullanabilir. ben oxygen'de şu şekilde yükledim ki cm7'de de aynı şekilde olacaktır.

1) indirdiğiniz animasyonunun ismini "bootanimation.zip" yapın. yani adı bootanimation ve uzantısı zip olacak.
    2) root explorer ile data/local içine kopyalayın. normalde orada bootanimation dosyası yoktur. siz kopyaladığınız zaman eski animasyon geçerliliğini yitirecek ve sizinki gözükecektir.

animasyonun çözünürlüğü wvga (800x480) olmalıdır. daha küçüklerle de denedim, sorun olmuyor ancak ekranda komik duruyor. animasyonu yanlış yüklerseniz ya da ismi düzgün olmazsa (örneğin boot animation şeklinde boşluk olursa) tel açılırken animasyon yerine siyah bir ekran görürsünüz, başka bir zararı olmaz.

sesli boot animasyonları da varmış ancak denemedim. deneyen olursa bu konuya yazarsa iyi olur. yarın kendi kullandığım 2 animasyonu da buraya ekleyeceğim.

+1 gs2 dede öyle.
    biraz uzun olsaydı çok daha güzel olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: mirohingi

ben denedim gayet güzel çalışıyor, ancak kısa geldi. yani boot bitmeden animasyon bitiyor, ya da kendini tekrarlamıyor o yüzden bir süre siyah ekranda bekliyorum. açılışı hiç bir şekilde etkilemiyor, isteyen istediği gibi kullanabilir. ben oxygen'de şu şekilde yükledim ki cm7'de de aynı şekilde olacaktır.

Geliştirilmeye ihtiyacı var evet, bende de biraz geç başlıyor animasyon. Boyutu düşürüp daha akıcı getirmekte hedeflerim arasında ama zamanım olmuyor pek.
    Tekrar etmesi açısından bunu deneyebilirsiniz bir de (_loop'u silmeyi unutmayın )
    http://www.mediafire.com/?ak1yii3bn0nf21y

• cok guzel olmus ellerine saglık
  • Cok guzel olmus baslik paylasim topiki haline getirilebilir ve cok yararli olur.
  • Başlığı değiştirdim.
  • orjinal İDEOS X5 yazısının olduğu dosyayı birisi yayınlayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibur

orjinal İDEOS X5 yazısının olduğu dosyayı birisi yayınlayabilir mi?

Orjinal olanda sadece "IDEOS" yazıyordu.

http://www.mediafire.com/?k1yo0pb6fblh1u6 (Froyo'da başta çıkan ideos yazısı)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.