Şimdi Ara

DGS Sınavıyla İstanbul'da Özel Üniversiye Girmek Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şuan Trakya üniversitesinde 2 yıllık elektronik teknolojisi bölümü okumaktayım. Aslında sorarsanız öğrencilik hayatı fazlasıyla beni sıkmaya başladı. Liseden sora 1 sene ara verip iş hayatına atılmamında etkisiyle şuan okumak aşırı derecede zor geliyor. Ama okumadan da hayallerime kavuşamıycağımın farkına vardım. Ancak İstanbul dışında, ailemden uzakta bi kaç sene daha geçirmeyi pek düşünmüyorum. Dgs sınavı ilgimi çekti son zamanlarda. Hatta matematik çalışmaya başladım bile. Çıkmış sorularada ufaktan bakındım. Sandığımdan daha kolay olucağını düşünüyorum. Peki iyi bi puan yaptım diyelim. İstanbul'da buna değicek özel bi üniversite var mı? Aslında benim düşüncem 2. öğretim olarak İstanbul içinde herhangi bir üniversiteye kapak atıp gündüzleri kendi alanımda bi işte çalışmak. İş yönünden sıkıntı yok çünkü daha önceden deneyimliyim ve bu sahada çevre edindiğimden iş bulmak benim için zor değil. En olmadı bizim marketi işletirim. Ancak kafama takılan İstanbul'da dgs ile 2. öğretimi olan elektronik teknolojisi çıkışlı olarak geçebileceğim bir üniversite var mı? Devlet veya özel fark etmez..

Özet : İstanbul'da dgs ile 2. öğretimi olan elektronik teknolojisi çıkışlı olarak geçebileceğim bir üniversite var mı? Devlet veya özel fark etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 16 Mart 2014; 3:46:58 >

• Özeller hakkında bilgi sahibi degilim ama şuan hala okumaktasım ortalamanı yüksek tut obp yüksek gelsin çünkü okudugun bölümün mühendislikleri yüksek puanla alıyorlar en azından makine end.vb bölümlerine göre ama gel gelelimki dgs sınavı düzenli çalışmayla kolayca yapılabilecek sınav. Istanbuldaki istedigin bölümün unv. leri bulunmakta osym dgs tercih klavuzundan bakabilirsin. Başarılar ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SQua kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ben elektrik enerjisi üretim iletim ve dağıtım okuyorum Endüstri mühendisliği'ne geçiş yapsam alttan kaç ders gelir. Yani bu soruyu yam bir dayı almak için değil şu yüzden sordum . Gitmek istediğim okulun Endüstri ders programına baktım 1 2 3 4 . Dönemler çok fazla görmediğim ders var tek ortak olan ders edebiyat ve tarih. Bu durumda alttan bir çok ders gelebilir mi?
    Elektrik Elektronik bölümüne baktığımda bir çok ortak ders var ...

• Yani tabiki ders muhafiyet olayını okullar kendileri belirliyor ama seninde tahmin ettiğin gibi end. Secersen fazla ortak dersin olmadigi icin muhafiyet de az olur . 1 den başlamayı göz önünde bulundur yinede

• Kardeşim beykenti tavsiye ederim, muafiyette her okul gibi sıkıntılar oluyor ama diğer özellere oranla tavsiye ederim, hocalar çok kalite, ortam zaten😉😉🙊🙈🙈

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.