Şimdi Ara

DGS HAKKINDA YARDIM ! LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Muğla Sıtkı Koçman Fethiye MYO'na kaydımı yeni yaptırdım 2 yıl muhasebe bölümü okuyacağım ancak; 2 yıldan sonra direk geçiş düşünüyorum ama hiç bir bilgim yok forumdaki konulardan bir şey anlamadım googleden aratmama rağmen anlaşılır bir yorum bulamadım bana anlatır mısınız 2 yılın sonunda ne yapmam gerekiyor ona göre hazırlanayım !

• Yardım !
  • 2 yılın sonunda dgs ye gireceksin. DGS sınavına senin gibi 2 yıllık mevzunşar girebiliyor sadece mevzun olamazsan da son sene girebiliyosun mevzun olacağım bu sene diye
    nort ortalamanı yüksek tut burdan 4 senelik üniverisitelere mühendisliklere vb geçebiliyosun. neyini anlamadın bilmiyorum sadece türkçe ve matematik soruyolar 60-60 120 soru 140 dakika fazla basit değil ama basit sayılır 300 üzerinden puanlaması okuldan gelecek puanla 350ye kadar çıkıor maksimim ya da o civarda bişeydi 330 da olabilir yalan söylemiyim şimdi
  • Hocam kendi bölümüme geçmeyi düşünüyorum var mı öyle bir şey ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktaktakirdama -- 5 Eylül 2014; 4:56:19 >
  • kendi bölümünün 4 senelik karşılığı ne ise geçebilirsin okuduğun bölüm dışında benzer bölümlere de geçebilirsin. mesel ben elektronik teknolojisi okudum elektronik mhendisliği endüstri mühendisliği ya da enerji sistemleri mühendisliğine de elektronik mühendisliğine de geçiş yapabiliyorum bikaç bölüm işte...
  • babyace kullanıcısına yanıt
    Kardeşim çok teşekkürler aydınlattın beni son sorum olacak; dgs bölümlerinin puanlarına nasıl bakacam googleden bulamadım
  • bi site var dikeygecis.org diye sanırım gir bak orda detaylı bilgi vs herşey yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dikeygecis.org da takıl, çok faydası olur.

ÖSYM'nin sitesinde bulabilirsin DGS puan ve sıralamalarını.
    Mesela önümüzdeki yıl tercih yaparken aşağıdaki puan ve sıralamalar kullanılacak.
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/DGS/tercih/DGS-2014-Yerlestirme-MinMax29082014.pdf
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    kardeşim çok sağol çok yardımcı oldu bu teşekkür ederim.
  • Rica ederim başarılar şimdiden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.