|
|

1 Mobil
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 4 Ekim 2020; 22:25:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 4 Ekim 2020; 22:25:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 29 Eylül 2020; 22:32:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam size en iyi tavsiyem dgs kaynaklarını çözmeyin demek olacak. Tasarının denemelerini vs çözebilirsiniz. Sene içerisinde telegram gruplarında milletin sorularına tanık oldum inanın benim çözdüklerimin yakınından dahi geçemezdi sürekli aynı tip sorulardı. Dikkat hatası vs derken 2 bin beklerken sıralamam 5 bin geldi Hacettepe fizik mühendisliği bekliyorum gelmesini mattan 43-4 yaptım geçen senenin son 30 sorusu olsa 50+ yapmıştım malesef sınavda insan gibi problem yoktu denklem kurduğumu bile hatırlamıyorum... Birde sınav anı göllü soruyu 5-6 defa okudum da anlayamadım 3 soru banko oradan boş... Çözdüğüm kaynaklar 345 tyt matematik 3d tyt matematik Endemik problemler fasikülü Problematik diye bir problem fasikülü Birey a ve birey b geometri Endemik aşırı zor bir kaynaktır onu problemleri oturttuktan sonra çözün. Onun dışında 345 ve 3d inanın ufkunuzu açacak kitaplar, 10 tane dgs kaynağında bulamayacağınız sorular var içerisinde, sakın dgs kaynağı alıyım diye bir hataya düşmeyin. İnanın o 345 sizi öyle bir tempoya sokuyor ki onu çözdükten sonra msü sorularını güle oynaya bu sorumu diye çözmüştüm :) Temeliniz yoksa önce temel kitabı alın, bu arada tasarıyı çözün dememin sebebi denemelerini çözerken çıkmış soruların vs rakamlarını değiştirip soruyorlar ya alışıyorsunuz bir şekilde. |
|
|
|
Gelmedi :( < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gmn_ -- 8 Ekim 2020; 12:39:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
AÖf den sadece yönetim bilişim sistemleri bölümünü seçmiştim 1 tercih o da gelmiş < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 8 Ekim 2020; 15:46:5 > |
|