Şimdi Ara

DFU modda yedek alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Jailbreak yapılmış 4.1 sürümüne sahip iPhone 3g sahibiyim. Cihazım Cydia güncellemesi sırasında yarım yüklü paketlerden bahsetti ve bunları kaldırayım mı tutayım mı diye sordu. Kaldır dedikten sonra bir çok programı silmeye çalıştı ve engel olamadım, o arada bir hata oluştu ve 2 saat takılı kaldı, telefonu yeniden başlattığımda artık elma sembolünde takılı kalıyor. Son yedeklememin üzerinden epey bir vakit geçmiş ve o zamandan bu zamana bir çok telefon numarası, bilgi içeren sms, not ve fotoğraf çektim. Tek derdim bunları kurtarmak. Acaba DFU mod altında bilgilerimin yedeğini almamı sağlayan bir sistem var mı?

    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum, şimdiden teşekkürler.



  • Elmadayken ifunbox veya benzeri programlar cihaza bağlanıyor mu
  • Hayır ifunbox görmüyordu, itunesda görmüyordu. Başka program denemedim ancak.

    Make noerase isimli programla bir IPSW dosyası yaratıp onunla 4.1'den 4.2.1'e güncelledim, cihaz açıldı, jailbreak gitti fakat dosyalarım yerli yerinde. Hemen rehberi türkcell'e, ses ve fotoğrafları ise ifunbox yardımıyla yedekledim, geriye not programıyla aldığım notlar ve smsler kalıyor Stabillik söz konusu değil yani bu şekilde kullanamam ve yedekleme yapamıyorum itunes ile, 10 saat boyunca "Yedeklemeye hazırlanıyor" yazısı itunesda kaldı. Daha sonra farklı hatalarla karşılaştım vs. Şu aşamada ne yapabilirim acaba? Sadece notlar ve sms kaldı kurtaramam gereken.

    Bir de make noerase ile yarattığım IPSW dosyasını Sn0wbreeze ile jailbreaklemeye çalıştım ancak IPSW dosyasını kabul etmedi, jailbreakli dosyayı da make noerase kabul etmedi. Zaten sanıyorum ki make noerase programının olayı "BuildManifest.plist" dosyasında IPSW içide bulunan ve Jailbreak işlemi sırasında bu dosyayı siliyor Sn0wbreeze, restore yapmış gibi olurdum diye de aklıma gelmedi değil kabul etseydi. Bu yöntem olasılıklar dahilinde değil kısaca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Force -- 22 Aralık 2011; 22:22:31 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.