Şimdi Ara

DFI P35 Anakartlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw üstadlar ben ilk defa dfi yi duydum... biraz araştırdım dünyanın en kaliteli anakartını üreten tek firma olduğunu öğrendim... ürün cipsetlerinden kaliteden ödün vermeden üretim yapan tek firma şahsen ben hep asus ve gigabyte olarak bilirdim :D bu dfi nin p35 anakartlarından almayı düşünüyor gibiyim... bilgisayar firması bir arkadasıma sordum dünyada 1 numara olarak bu markayı söyledi (overclock konusunda) sizlerden bir yorum alabilirmiyim.

Sizce DFI P35 seçmek istesem hangi anakartını önerirsiniz. fiyatı 350ytlden fazla olmasın :D maaşın zaten aylık yarısını pc yiyo az bişide ben yiyim :D Birde neden bu anakartı önerirsiniz. Karşılaştırdığınız bu anakartın özellikleri hangi asus anakartla özdeşleşiyor onuda söyleyebilirseniz sevinirim.

• Ben burada dfi ı kötülemek istemiyorum ama dünyanın en kaliteli anakart üreticisi değil bana göre şu an bence en kaliteli parça kullanan anakart intel anakart lar için gigabyte dır
  • quote:

Orjinalden alıntı: strikeforce

Ben burada dfi ı kötülemek istemiyorum ama dünyanın en kaliteli anakart üreticisi değil bana göre şu an bence en kaliteli parça kullanan anakart intel anakart lar için gigabyte dır

Kaliteden kasıt O.C ise DFi 1 numaradir. Bunun tartismasini bile yapmak abestir.
  • DFI gerçekten süper anakart.

Asus P5K-E almasaydım DFI LanParty P35-T2R alırdım kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hemre_

peki o olsun :D ama şu anakartlardan bir türlü kararsız kaldım.. p35 yada x38lerden hangisini önerirsin. maddi olarak 350ytlden fazla ödeyemem anakart için...

Gigabyte p35 ds4 ü öneririm bulamazsan ds3p yi al ama bu ikisininde rev 2.0 olmasına dikkat et

quote:

Orjinalden alıntı: Yakuza52

quote:

Ben burada dfi ı kötülemek istemiyorum ama dünyanın en kaliteli anakart üreticisi değil bana göre şu an bence en kaliteli parça kullanan anakart intel anakart lar için gigabyte dır

Kaliteden kasıt O.C ise DFi 1 numaradir. Bunun tartismasini bile yapmak abestir.

Dfi a oc konusunda sözüm yok ben anakart üzerinde kullanılan kapasitör mosfet vs kalitesinden bahsediyorum ayrıca gigabyte anakartlarda iyi oc olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2007; 21:48:30 >

• Benim bildiğim şu an en dayanıklı kapasitör katı kapasitörlerdir ömürleri daha uzun ve yüksek ısıya dayanırlar ama sen bilirsin istiyorsan dfi al ben şahsen dfi ın intel anakart ını almam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 2 Ekim 2007; 21:59:10 >
  • quote:

Benim bildiğim şu an en dayanıklı kapasitör katı kapasitörlerdir ömürleri daha uzun ve yüksek ısıya dayanırlar ama sen bilirsin istiyorsan dfi al ben şahsen dfi ın intel anakart ını almam

alla alla bak heledfi intel anakart almazmış peki nedenmişzaten işi bilsen strikeforce o kadar para bayılmazdınparasının kartımı sence strike

konuyu açan arkadaşa:

arkadaşım Dfi'ın tartışması olmaz...ama şunuda bilki Dfi herkes kullanamaz...Dfi anakart üretir.diğerleride onu takip eder..sürer gider

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer anakart tan anlasaydın zaten bu lafı etmezdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 3 Ekim 2007; 9:27:27 >
  • Aslında herkes için tercih göreceli bir kavram birazda işin içine fanatiklik girince çıkılmaz olur işin içinden,Her iki kartıda kullanan birisi olarak fanatiklik yapmadan rahatlıkla Dfi diyebilirim hemde her yönüyle

DFI P35 Anakartlar?

DFI P35 Anakartlar?

• quote:

Eğer anakart tan anlasaydın zaten bu lafı etmezdin

aman aman ,açta bak bakalım, bi servet döktüğün strike'ın servislerdeki sonuna

forever dfi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.