Şimdi Ara

______DEXTER SAĞLAM Bİ AYAKKABI MARKASIMIDIR?________

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ayakkabılar nasıldır kullanan falan varsa dayanıklık süreleri kaç yıl alsam pişman olurmuyum?

• ya şu başlığı görünce dexter morgan geldi aklıma heycanlandım
  • bilen yokmu
  • Nasil kullandigina bagli.Saglam bir marka adam gibi kullanirsan baya gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coxcomb91

ya şu başlığı görünce dexter morgan geldi aklıma heycanlandım

Benimde aklıma o geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Nasil kullandigina bagli.Saglam bir marka adam gibi kullanirsan baya gider.

dexter markasını çok övüyolar diye sordum doğrumu
  • Abim amerikadan 25 dolara 2 tane getirdi 1 senedir giydim gayet sağlam.Türkiyedeki fiyatlar çok fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Botlari falan baya saglam.Ben pek tercih etmiyorum cunku pek fazla bot kullanmiyorum genel de spor ayakkabi kullandigimdan nike ve adidasi daha cok tercih ediyorum ama dexter de baya saglam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Botlari falan baya saglam.Ben pek tercih etmiyorum cunku pek fazla bot kullanmiyorum genel de spor ayakkabi kullandigimdan nike ve adidasi daha cok tercih ediyorum ama dexter de baya saglam.

tmm tşk
  • gerçekten sağlam
  • ayakkabı olarak bilmiyorum ama dizi olarak sağlam
  • Navigator modelini ikinci defa aldım. İlkini 2 yıl giydim. Bunu alalı da 1,5 yıl oldu. Henüz bi problem yok. Gayet sağlam. Bu ayakkabının özelliği ayağın şeklini alması. bugüne kadar giydiğim en rahat ayakkabı. Belki herkese öyle değildir ama bana göre en iyisi bu. Bu eskiyince bi tane daha alıcam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Navigator modelini ikinci defa aldım. İlkini 2 yıl giydim. Bunu alalı da 1,5 yıl oldu. Henüz bi problem yok. Gayet sağlam. Bu ayakkabının özelliği ayağın şeklini alması. bugüne kadar giydiğim en rahat ayakkabı. Belki herkese öyle değildir ama bana göre en iyisi bu. Bu eskiyince bi tane daha alıcam...

navigator modeli düşünmüyorum ama beğendim model sağlam bişeye benziyo cevap için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.