Şimdi Ara

DEXTER'DaN SONRA NE GİDER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lost,prison break ve son olarak da dexter' i izledim.
    dexter dizisini ayrı bir sevdim.bu tarzda demiyeyimde bunun gibi beni bağlayacak dizi tavsiyesi verebilecek var mı acaba.diğer kişilerin tavsiyeleri doğrultusunda

*supernatural in ilk 3 bölümünü izledim ama pek bi hareket göremedim malesef.
    *Six Feet Under ı indirdim ,dexterde hayran kaldığım dexter morgan karakterini öpüşürken görünce direk diziyi kapadım.
    *sopranos un ilk bölümünü izledim beğenirsem devam ederim diye,fena gelmedi bana

acaba beni dexter kadar etkileyebilecek karakterde,her bölümde belli bir haraketin yaşandığı dizi önerebilir misiniz,anlayacağınız dexterden sonra bana ne gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihtiyatlı -- 14 Eylül 2009; 4:22:20 >

• Chuck
    Hereos
    Fringe
    24
  • Dexter'dan olacak.

Supernatural devam et.
  • düzeltildi
    hocam supernatural in ilk3 bölümünü izledim baya bi sıktı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihtiyatlı

düzeltildi
    hocam supernatural in ilk3 bölümünü izledim baya bi sıktı yahu

İlk bölümler basit gelebilir.İlerki bölümlerde karakterlere ve konuya alışıyorsun.Hiç bir diziyi 3 bölüm izleyip bırakmamak gerek.
  • six feet under'a devam et.. ben de dexter'dan sonra başlayıp zenci keith'in david'i yalamasından sonra dayanamayıp kapatmıştım ama devam etmiştim, şimdi ise hayatımda izlediğim en iyi dizilerden ilk 3'e girer.. aşmış birşeydir, six feet under gündelik yaşamda duymaktan bile rahatsız olabileceğin gizli saklı pislikleri direk izleyicinin gözüne sokar ve bu pislik olarak gördüğümüz şeylerin aslında resmin sonunda ne anlam ifade ettiğini de dizinin finaliyle yüzümüze çarpar.. kaçmayacak bi yapım, delikanlı dexter öyle olur mu la demeden izle..

edit: sopranos'a da devam et.. bunlar en kral dizilerdir six feet under, sopranos.. ders niteliğindedir..

ekstradan tavsiyem ise bi başka baş yapıt battlestar galactica'dır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 14 Eylül 2009; 4:42:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

six feet under'a devam et.. ben de dexter'dan sonra başlayıp zenci keith'in david'i yalamasından sonra dayanamayıp kapatmıştım ama devam etmiştim, şimdi ise hayatımda izlediğim en iyi dizilerden ilk 3'e girer.. aşmış birşeydir, six feet under gündelik yaşamda duymaktan bile rahatsız olabileceğin gizli saklı pislikleri direk izleyicinin gözüne sokar ve bu pislik olarak gördüğümüz şeylerin aslında resmin sonunda ne anlam ifade ettiğini de dizinin finaliyle yüzümüze çarpar.. kaçmayacak bi yapım, delikanlı dexter öyle olur mu la demeden izle..

edit: sopranos'a da devam et.. bunlar en kral dizilerdir six feet under, sopranos.. ders niteliğindedir..

ekstradan tavsiyem ise bi başka baş yapıt battlestar galactica'dır..

hocam çok saol tavsiyen için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Nip/Tuck'a başlamayı düşünüyorum Dexter'ı bitirince sonrada True Blood

Ayrıca arkadaş six feet under'ı çok güzel anlatmış acaba kaç sezon bitti mi noldu ? Bende belki başlarım
  • Six Feet Under, toplamda 5 sezon ve 63 bölümden oluşmaktadır ve bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasili Koslov

Six Feet Under, toplamda 5 sezon ve 63 bölümden oluşmaktadır ve bitmiştir.

Güzel bitmiş diziyse 5 sezon ben onu 1-2 haftada bitiririm
  • Supernatural yeni başladım ve çok beğendim. Six feet under İzlemeyi düşünüyorum. Sanada tavsiyem Heroes izle süper dizidir. MY NAME İS SYLARRRRRRRR
  • Şuan 3. sezondayım.. normal yayın akışını yakaladığım zaman FRİNGE'ye başlayacağım.
  • Six feet Under tavsiye etmiyorum. Michael C. Hall orada eşcinsel rolünde oynuyor. Dexter devam ettiği için izlerken hep bi tuhaf olursun.
  • arkadaşlar benim önerim bu aralar gözde bir dizi Tru Blood tavsiye ederim vampir dizilerini sevenler için farklı bir dizi tavsiye ederim
  • benim de çözemediğim olay HBO dizilerini tanıtırken güzel lafından çok farklı lafını kullanılıyor.Tamam farklı olması güzel ama önemli olan insanın beğenerek izlemesi değil mi?
  • Salla hepsini hocam bende aynı durumdaydım aradım taradım, sonunda diziyi buldum. ROME , sonrası mı ->Sopranos-> Fringe
  • Fringe'i tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.