Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
614.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

That's exactly what i'm doing. killing .. time

Güzel bi geçiş bölümüydü. Elemanın Debra'yı kovaladığı sahne baya heyecanlıydı.
    Stajer kendi başını yaktı. Yalnız o teknedeki kan dexter'ın başını yakabilir.

• şu louis g.tleğini öldürdü ya ukraynalı agaya iyice kanım kaynadı en sonunda dexter işini bitirecek ne yazık ki

• stajyeri keşke dexter öldürseydi ama ukraynalıyıda taktir ettim. Debra ise bu sezon çok iyi oyunculuk çıkarıyor. oyunculuğu bu sezon çok hoşuma gitti.
  • Her bölüm aksiyon olacak değil ya. Gayet harika bir bölümdü..

• Bölümün ilk 15 dakikası müthiş bir hakimiyet ve sinir harbine sahne oldu. Sherlock'un öngörü olayı vardır ya. Aynı onun gibi.. Ama Dex gerçekte yapamıyor onları. Masuka'yı öldürme vs.
    • Louis'nin halini gördünüz mü? Bir günde iş, sevgili ve hayatı elinden gitti. Niye? Yanlış adama bulaştın dostum sen. Öyle koleksiyon biriktirmeyle, fahişeyle vakit geçirmekle olmuyormuş. ahaha.
    • Gelelim Quinn'e. Git o saçlarına çeki düzen ver lan. Üçüncü bölümde aklıma geldi o saçlar. Uykudan yeni kalkmış gibisin kardeşim. Miami Metro'da çalışıyorsun sen. Berber çırağı değilsin Quinn. İkinci bir aldatma vakasını da yaşayamazdı. Nadia söyledi gerçekleri. Ama kendisini tehlikeye attı haberi yok.
    • Deb nihayet gerçeklerini görmeye başladı. Ama Dex'i kutlamak gerek. Dürüst ve sabırlı olarak atlattı bu işi. Ama Deb bunu, Dex kendini baskıda hissetmesin diye de yapmış olabilir.
    • Rus hakiki mafyalarından Isaak'in, Dex'i görmesi hiç iyi olmadı. İkinci bir 'hello, dexter morgan' olayını kaldıramaz bu bünye.
    • Yvonne'u doya doya görmek istiyorum artık ben. Yeter, zor bekledim onu görecem diye. Ufak bir scene ile kapatmışlar olayı. Bir an önce Dex ile çiçekler arasında sevişme sahnesi istiyorum.
    • Fox Hole'u artık benimsedim. Kendimi oranın bir personeli olarak görüyorum..
    • Dexter, ur amigdala is perfect. Исаак умирают. (Isaak'e gelsin.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 15 Ekim 2012; 21:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

• Yvonne'u doya doya görmek istiyorum artık ben. Yeter, zor bekledim onu görecem diye. Ufak bir scene ile kapatmışlar olayı. Bir an önce Dex ile çiçekler arasında sevişme sahnesi istiyorum.

Çok güldüm dostum bencede iyi bir sahne olur

• x264 ile 720p aynı çözünürlük mü oluyor ?
  • beyler işyerinde indirdim flasha attım eve getirdim ama hüsran rar şifresi istiyo nerden indirdigimi de hatırlamıyorum. lütfen yardım

dosya ismi : Dexter.S07E03.Buck.the.System.HDTV.XviD-FQM 328 mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Çok güldüm dostum bencede iyi bir sahne olur

İşte bunlar hep seks.

• biraz durgun bir bölümdü ama çok iyidi yine de bu sezon cidden kalite artışı var dizide her bölümü heyecanla ve zevkle izliyorum

debranın dexter'a karışması onun hayatına müdahale etmesi bir insanın canına mal oldu ve adam kaçıp kayıplara karıştı gerçi yeni bölümde dexter o keltoşu indirecek ya hadi bakalım... louis ukalasını dexter indirseydi bu kadar sevinmezdim helal sana isaac baba dexterda aşk hareketlenmesi gördüm yvonne'yi görünce nutku tutuldu adamın nihayet mafya ile dexter arasında hesaplaşma başlayacak

debranın ilk dakikalarda hafiften küfrü giydirmesi çok iyidi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 15 Ekim 2012; 21:32:10 >

• Bölümü çok beğendim

- Louis olayı bu kadar basit olmamalıydı. Yani ben azından epey şeyler kurmuştum kafamda bu kadar basit bir şekilde sonlanmamalıydı.

- Yvonne Strahovski'nin hastasıyım . O dudak sahnesinde Dexter elinden sadece pamuk düşürdü ben olsaydım yere kapaklanırdım

- Önümüzdeki bölüm olaylar olaylar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Hannah mckay nasıl senaryoya dahil olacak orasını da merakla bekliyorum.

Kendisiyle alakalı eski bir dava gündeme geldi ve Hannah diziye katılmış oldu. Bundan sonra Dexter ile birlikte çalışacak. Dexter ise bu konuda nasıl bir tutum sergileyecek muamma.

Louis'in gittiği iyi oldu. Arızanın tekiydi rıza baba. Dexter'a olan gıcıklığı nedeniyle onunla uğraştı, artık sıkmıştı.
    Debra tam düşündüğümü yaptı. Dexter kendisine güvenmesini sağlayıp istediğini yapmak isteyecekti. Aynen öyle oldu.
    Isaac-Dexter konusu soru işareti. En çok merak ettiğim konu şimdilik bu.

• 5x3

Louis olayının hala kapandığını sanmıyorum. Sevgilisi bunun günlük videosunu gördüğünde Dexter'la olan mevzulardan bahsetti. Teknedeki kan ile olay Dexter'a ufaktan bağlanabilirse, bakıcının da dedikleriyle işler karışabilir. Yvonne, Isaac'in adamı olarak katılır diye düşünmüştüm ama ondan alakasız geldi, ama olsun geldi ya oyş...
    Sezonun asıl konusu olacak Isaac-Dexter kapışması yavaş yavaş başlayacak. Yanında Debra, Yvonne, Louis... Çok mu çok oluyoruz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

x264 ile 720p aynı çözünürlük mü oluyor ?

x264 o videonun codecidir. 720p çöznürürlüktür.1080p olan bir video x264 codecli oabilir. Genellikle 720p ve 1080p videolar x264 ile kodlanır.Yani evet o video en az 720pdir
  • Yok yok gayet güzel bölümdü bence.

Hannah'ın olaya dahil olduğunu da gördük. Hoşgeldin Yvonne.
    Louis'in bu şekilde ölümünü hiç beklemiyorduk eminim. Daha Dexter'la çok uğraşacak sanıyorduk hepimiz. Hatta önceki sezon bittiğinde bu sezonun konusu stajer Louis bile olabilir diyorduk. Adam pisi pisine gitti iyi mi. Bence Dexter ile uğraşmasının tek sebebi de takıntı yapması. Bazı insanlar vardır birine taktı mı takar. O hesap manyağın tekiydi bence. Tam öğrenemedik ama öldüğünün öğrenilmesi üzerine Dexter biraz daha araştırır.
    Daha da önemlisi ölmüş olduğu yat Dexter'ın, kanı falan bulunursa orada çok sıkıntı çıkar. Kaldı ki Louis'in sevgilisi kız da öğrendi Dexter'ın olayını her ne kadr inanmasa da. Ama ölmesi üzerine bağlantı kurar ve Dex'i zor günler bekliyor olabilir. Hatta bunlar kesin gibi bence.
    Mafya Dex'in peşine temelli düşecek bu sefer. Hele o lider mafya Dex'în yüzünü görürse bi de kulüpteki olay aklına gelecek, kedi fare oyunu başlar önümüzdeki bölümlerde.
    Debra'nın psikolojik durumu ise iyi yansıtıldı bence. Dexter'a hak vermeye başladı. Kaldı ki 5. sezonda Dexter Lumen ile birlikte cinayet işlediği zaman Debra bu ikisini yakalamış fakat poşetlerin arkasından gördüğü için Dexter'ı bilememişti. Orada bunları cinayet işlediklerini bilmesine rağmen bırakmıştı. Dexter ilerde bu kozu da öne sürebilir "o bendim" diye.

• 4. Bölüme ait Sneak Peak'ler;

Extra;

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Yok yok gayet güzel bölümdü bence.

Hannah'ın olaya dahil olduğunu da gördük. Hoşgeldin Yvonne.
    Louis'in bu şekilde ölümünü hiç beklemiyorduk eminim. Daha Dexter'la çok uğraşacak sanıyorduk hepimiz. Hatta önceki sezon bittiğinde bu sezonun konusu stajer Louis bile olabilir diyorduk. Adam pisi pisine gitti iyi mi. Bence Dexter ile uğraşmasının tek sebebi de takıntı yapması. Bazı insanlar vardır birine taktı mı takar. O hesap manyağın tekiydi bence. Tam öğrenemedik ama öldüğünün öğrenilmesi üzerine Dexter biraz daha araştırır.
    Daha da önemlisi ölmüş olduğu yat Dexter'ın, kanı falan bulunursa orada çok sıkıntı çıkar. Kaldı ki Louis'in sevgilisi kız da öğrendi Dexter'ın olayını her ne kadr inanmasa da. Ama ölmesi üzerine bağlantı kurar ve Dex'i zor günler bekliyor olabilir. Hatta bunlar kesin gibi bence.
    Mafya Dex'in peşine temelli düşecek bu sefer. Hele o lider mafya Dex'în yüzünü görürse bi de kulüpteki olay aklına gelecek, kedi fare oyunu başlar önümüzdeki bölümlerde.
    Debra'nın psikolojik durumu ise iyi yansıtıldı bence. Dexter'a hak vermeye başladı. Kaldı ki 5. sezonda Dexter Lumen ile birlikte cinayet işlediği zaman Debra bu ikisini yakalamış fakat poşetlerin arkasından gördüğü için Dexter'ı bilememişti. Orada bunları cinayet işlediklerini bilmesine rağmen bırakmıştı. Dexter ilerde bu kozu da öne sürebilir "o bendim" diye.

maşallah phi döktürmüşsün yine

• Bir önemli konu da şu tabii ki;

Dexter'ın Hannah karşısında elinin ayağının titremesi
    Dexter Rita'ya karşı bile böyle değildi, ilk defa bir şeyler hissetti bir kadına karşı sanırım. Eğer aralarında bir aşk falan alevlenirse Dexter da bu öldürme güdüsünden vazgeçebilir. Olur mu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

4. Bölüme ait Sneak Peak'ler;

Extra;

sneek peek ler icin tesekkurler gelecek bolum bomba gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gene güzel bölümdü. Dexter'ın çıtası harbiden yüksekte duruyor. Pazartesi günlerinin hakimi bu dizi.
    Louis olayı kısa sürdü, iyide oldu. Yvonne, Chuck'tan sonra gene burada da güzelliğini konuşturdu. Cinayetlerlede ilşiği çıkacak gibime geliyor. Sneak peak'lere göre boğa maskeli katil'in haftaya bitiyor; dexter'ın eline düşüyor. Deb sistemdeki arızayı gördü, yani katili biliyor ama kurallar gereği onun öldürmesini durduramıyor. haftaya Dexter'ın o boğa maskeliyi öldürmesine çok ses çıkarmayacak sanki.

• Louis geçen sene umut vadediyordu ama sonu çok basit oldu.kendisinden daha akıllıca hamleler bekliyordum bekleneni veremedi açıkçası.LaGuerta yine işler çeviriyor umalım sonu dex'in masası olsun.
  • 
Sayfa: önceki 636637638639640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.