Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (637. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
614.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackDestiny

ya beyler ben hep dizimagden takib ettim kapanmış heralde napcam nerden izleyecem bilmiyorum yardım

http://www.yabancidiziizle.com/dexter-7-sezon-3-bolum.html
  • İndirmek istemeyen arkadaşlar için alt yazılı çıktı.

http://www.yabancidiziizle.com/dexter-7-sezon-3-bolum.html

buradan izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

saat 4 e kadar dayanamayıp tam anlamasamda ingilizce izleyebilirim

aynen kanki bende dayanamayıp ing alt yazı ile izledim cat pat bisiler anladım
  • güzeldi bölüm ya sabah okulda izledik milletle

Dexter bölümün sonunda aynı "ben demiştim ulan" tribindeydi tam Türk rolundeydi bu bölümde
  • Bölüm geçiş bölümü gibiydi daha çok atraksiyon göremedik 4. bölümde olaylar olaylar
    Ukraynalılarla tanışacak dexter gerçi tanıştırlar ama asıl yüzünü görecek dexter'a napacaklar acaba çok merak ediyorum yada dexter nasıl korunacak onlardan?

• Bölümde pek bi hareket yoktu ama iyiydi. Louis öldü sonunda rahatladım valla. Dexter'ın intikamı süperdi. Debra'da Dexter'ı kabullenecek bu haliyle sanırım. Lamla ilgili bişey yoktu bölümde Laguerta ne yapacak o lamla merak ediyorum. Bir dahaki bölüm Dex için zor anlar başlayacak mafyadan dolayı.
  • pek bi atraksiyon oktu bölümde

• Louise bildiğin bok yoluna gitti. Ayrıca debra büyük ihtimalle dexterı mafyadan kurtulmasında büyük rol oynayacak bence. Hannah mckay nasıl senaryoya dahil olacak orasını da merakla bekliyorum.

Ayrıca bugün hannah'ı görünce benden başka kimin aklına rita morgan geldi.

• öbür bölümde keltoşu dexter halledicek büyük ihtimalle ama mafya ile işi zor bakalım nasıl korunacak debra ile iş yapıcaklar belli oldu bu bölüm
  • Güzel bir ara bölümdü
    . Deb da artık dexter a hak vermeye basladı izin de verdi mi tamamdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 15 Ekim 2012; 18:27:55 >

• Bu arada mafya rolünde oynayan ray stevenson abimiz baya bir karizmatik olmuş bu role çok yakışmış.

Vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

Güzel bir ara bölümdü
    . Rita da artık dexter a hak vermeye basladı izin de verdi mi tamamdır :)

Rita değil hocam Deb. Ben de senle aynı fikirdeyim Deb yavaş yavaş yumuşamaya başladı.

• Bölüm olaylar olaylar şeklinde geçmedi belki ama olacak olayların habercisi gibi bir bölümdü, Ukrainian Mob olsun HANNAH MCKAY olsun

Ayrıca o boğa kafası sahnesi neydi öyle ağır psikopatlar listesine ekliyorum arkadaşı

• bence çokta hareketliydi bölüm, yani güzeldi...
    quinnin başı derde girecek o kesin.
    lousie hakettiğini aldı. aptal herif kimle uğraştığını bilmiyor.
    debra da dexteri anlamaya başladı. artık öldürmesine de izin verecek. hatta ileride yardım da eder diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

quote:

Güzel bir ara bölümdü

Rita değil hocam Deb. Ben de senle aynı fikirdeyim Deb yavaş yavaş yumuşamaya başladı.

Yukardaki yorumlardan biri Rita ile ilgiliydi ordan kalmıs aklımda :) Bu aralar iyice hata yapar karakterleri karıstırır oldum yaşlanıyorum herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VocabularyTask

quote:

Güzel bir ara bölümdü

Yukardaki yorumlardan biri Rita ile ilgiliydi ordan kalmıs aklımda :) Bu aralar iyice hata yapar karakterleri karıstırır oldum yaşlanıyorum herhalde.

olur arada öyle şeyler, insanlık hali

• -Stajer öldü.Çok şaşırdım.Hiç beklemiyordum açıkcası.
    -Deb hak vermeye başladı.
  • Cok seviyorum bu diziyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Louis'in ölmesi çok garip oldu. Hayır daha adamın niye Dexter'ın peşinde olduğunu bile anlamadan gitti adam. Arkasında birileri varsa büyük ihtimalle ortaya çıkacaklardır.

• Şimdi izledim.

Dex reyiz öyle Louis gibi çapulculara benzemez mafya falan dinlemez işler karışacak. En iyi sezon olacak gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 635636637638639
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.