Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (569. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
614.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TOSUN-

beyler yeni sezon 30 eylulde baslıyor ve ılk bolumun adı sen misin? .

30 eylüle de çok var arkadaş ya bide son bölümü hatırladıkça ne olacak diye merak sarıyor tekrardan
    tekrar mı başlasak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İronik eğer abisini öldürmese bu sahne olmucaktı

• Nasıl bir dizi arkadaşlar? Konusu nedir? Başlamayı düşünüyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EknCn

Nasıl bir dizi arkadaşlar? Konusu nedir? Başlamayı düşünüyorum da.

Hala buradamisin !
    Mesaji aldin umarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The MasteR

quote:

Hala buradamisin !
    Mesaji aldin umarim.

Evet aldım.
  • quote:

Kesinlikle öneririm,pişman olmazsın...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dexter_(dizi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Kesinlikle öneririm,pişman olmazsın...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Dexter_(dizi)

Burayı ağzım açık okudum "hem seri katil hem de Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan Dexter Morgan'ın hayatını konu alır." şimdiye ne kadar neden başlamadım acaba. Teşekkürler bu kadar bilgi yeterli benim için.

• 2. sezonu bitirdim bugün. İlk sezon kadar güzel değildi benim için. 3. sezonda neler olacak meraktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mone

2. sezonu bitirdim bugün. İlk sezon kadar güzel değildi benim için. 3. sezonda neler olacak meraktayım.

Bağımlılık yapacak sezonlar gelmiş
  • Yvonne Strahovski 5 yıldır Chuck sayesinde izlediğimiz kaliteli ve güzel bir oyuncu. Dexter gibi bir çok insanın bağımlısı olduğu diziye gelmesi çok çok iyi olmuş.
    2 yıldır sinemada sevindiğim iki haber:
    birisi The Expendables in elit kadrosu (özellikle 2) biriside bu haber. Umarım doğrudur.
  • 3. sezon 5 bölümdeyim şimdilik en iyi 1. sezondu bence ama izleyip göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

3. sezon 5 bölümdeyim şimdilik en iyi 1. sezondu bence ama izleyip göreceğiz

İlerleyen sezonlarda fikrin değişebilir dostum
  • quote:

Burayı ağzım açık okudum "hem seri katil hem de Miami Metro Polis Departmanı'nda kan analizcisi olarak çalışan Dexter Morgan'ın hayatını konu alır." şimdiye ne kadar neden başlamadım acaba. Teşekkürler bu kadar bilgi yeterli benim için.

Rica ederim
  • 2. sezon 5. bölümü bitirdim ancak 1. sezon gibi değil. Çok akıcı gitmiyor. Ama hala heyecanlı bir konusu var. Lila çok tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

2. sezon 5. bölümü bitirdim ancak 1. sezon gibi değil. Çok akıcı gitmiyor. Ama hala heyecanlı bir konusu var. Lila çok tatlı

öyledir
  • Arkadaşlar izlemeye yeni başladım daha sadece ilk bölümü izledim bir sorum olacak. Bu ilk bölümün sonunda dexter eve gidince buzdolabında bir magnet görüyor açıyor ve ceset maketi çıkıyor onu katil mi girip koyuyor oraya yoksa o dexterın mı orayı tam anlayamadım. Spoiler vermeden açıklarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Arkadaşlar izlemeye yeni başladım daha sadece ilk bölümü izledim bir sorum olacak. Bu ilk bölümün sonunda dexter eve gidince buzdolabında bir magnet görüyor açıyor ve ceset maketi çıkıyor onu katil mi girip koyuyor oraya yoksa o dexterın mı orayı tam anlayamadım. Spoiler vermeden açıklarsanız sevinirim.

Arkadaşlar izlemeye yeni başladım daha sadece ilk bölümü izledim bir sorum olacak. Bu ilk bölümün sonunda dexter eve gidince buzdolabında bir magnet görüyor açıyor ve ceset maketi çıkıyor onu katil mi girip koyuyor oraya yoksa o dexterın mı orayı tam anlayamadım. Spoiler vermeden açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kürşat.

Dexter'ın değil. Katil bırakmış onu. ;)
  • Arkadaşlar 2. sezonda hiçbir heyecan yok şuan öylesine izliyorum yani , umarım ileri sezonlar daha güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weltmeister

Arkadaşlar 2. sezonda hiçbir heyecan yok şuan öylesine izliyorum yani , umarım ileri sezonlar daha güzeldir

Kaçıncı bölümdesin dostum .
  • 
Sayfa: önceki 567568569570571
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.