Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.080
Cevap
69
Favori
654.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Samet.58

quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Rita ölmüş sanırım.Neyse pek umrumda değil sadece Dexter napacak merak ettim.(Final bölümünü izlemedim)

hemen izlemelisin

Yok haftasonuna kadar dayanmaya çalışacağım.Kola mısır ve cips ile izlemezsem olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Bence bir-iki yer doğru ama onun dışında saçmalamış.
    En başta Rita'nın intihar etmesini 'ihtimal' olarak yazması.
    Eğer Elliot öldürse, Arthur ölürken neden iki defa ''her şey zaten bitti'' desin ve Dex de bizler gibi anlamsız bir şekilde baksın? Ya da Mustang'in de kahkahalar atsın? Belli ki Arthur'un işi.
    Arthur başka bir vasıta ile Dex'in evine oradan da arabasını almaya gidiyor belli ki. Arthur'un arabasını aldığı dakika 38. Dakika. Yani akşama doğru. Yani Rita'yı kestikten Dex eve gelene kadar 3 saat kadar(max) bir süre var.
    Diyor ki, Rita gitti geldi çok sürer. Rita Dex tarafından 30. Dakikada uğurlanıyor. Büyük ihtimal havaalanından döndü çünkü unuttuğu kimlikti. Adalara gidip dönmüş olamaz. Yani Rita ile Arthur'un karşılaşmasında bir zaman sorunu yok(arkadaş Elliot teorisini güçlendirmek için kendini biraz kasmış). Ha Elliot olamaz demiyorum ama Arthur bana daha olabilir geliyor.
    Mustang konusun da bende yukarıda yazdığım gibi takıldım. O sahnede arabanın altından ayaklara bakarsanız bagajdan çıkıyor gibi. Sanırım kilit arasına bir şeyler sıkıştırıp zamanı geldiğinden bu sayede çıkıp işini gördü. Sanırım senaristlerin bu noktaya bir açıklama getirmeleri gerekiyor.

ya benim dediğim şu ...

arthur önce ritayı öldürdü diyelim sonra arabayı almaya gitti 30dk 1 saat arabayı aldı dexter içinde hava kararana kadar miami dışına gittiler rahat 3,4,5 saat ...
    sonra dexter trinityi yakaladı uyuşturdu !2saat uyanması !
    öldürmesi paketlemesi ortalığı temizlemesi 1 saat en az hatta 2 saattir !
    sonra 4 saat miamiye marinaya geri dön!
    sonra 1 saat açıl tekneyle cesedi at geri gel !
    sonra eve dön falan ...

benim hesabıma 12 saat geçiyor arada eve gece 2de falan dönüyor hatta bana sorarsan ...
    o kadar sürede son sahnedeki kan iyice kurumuş olmalı bence !

yani trinity dışında biri bence o olayı yapan ...

Dostum 12 saat ne yaptın yahu
    Arabasını almaya yarım saatte gitsin. Dex bagajda olmak suretiyle Miami dışına 1-1.5 saatte çıkarlar(n'aptın 4-5 saat Ankara-İstanbul ediyor o). Dex önceki bölümlerden de bildiğimiz gibi 1.5-2 saatte bitiriyor işini. Toplamda eve dönene kadar Rita'nın üzerinden 4-4.5 saat geçer. Normal kan olsa 4 saat bile çok kuruması için ancak, Trinity'i küveti su doldurmuş, küveti taşırmış. Banyoda taşan su ve kan karışımına Harrison'ı oturtmuş. Yani büyük kısmı su onun. Yerdeki kanın köpük köpük olmasından da sulu olduğu belli.
    Ayrıca Arthur'un öldürdüğünü, Rita'Nın öldüğünü vs. açıklamış senaristler(PHI'nin mesajında yazıyor).

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samet.58

quote:

Rita ölmüş sanırım.Neyse pek umrumda değil sadece Dexter napacak merak ettim.(Final bölümünü izlemedim)

hemen izlemelisin

Yok haftasonuna kadar dayanmaya çalışacağım.Kola mısır ve cips ile izlemezsem olmaz

Plan güzelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midlake -- 15 Aralık 2009; 19:21:38 >

• Dexter kitaplarını okuyan varmı aranızda kitaba göre gittikleri için 5.sezon ile ilgili spoiiler vardır belki ben alamadım bir türlü yazın alırım hem dexter'in yerini de tutar biraz yatıştırıcı gibi

E sonunu öğrendin ne zevki kaldı ki İlginç

• ulan cuntcık arthur :( şimdi kim bakacak 3 çocuğa :( ritayı hiç sevmezdim(seviştiği zamanlar hariç), nedendir bilinmez bir üzüntü kapladı şimdi. belki çocuklar anasız kaldı ondan. telefonun sesi geldiğinde resmen içime bir sıkıntı doğdu. sanki sonunu biliyormuşum gibi. arthur tam olarak sayılmasa bile döngüsünü tamamladı. oğlanı kaçırdı öldüremedi ama büyük bir korku yarattı, kızı silahla intihar etti, ritayı küvette kesti(birde ellediyse), dexter malıda gitti kafasına çekiçle vurdu. resmen cuntcık'ın istediği bir son oldu. tam dexter ritayı öyle gördüğünde kafamın içinde "nemrudun kızı" çalıyordu bir baktım ritayı umursamadı bile :( bende sevmiyordum ama o senin karın lan dexter. dırdırcı olsada, sevişgen olsada çocuğunun anası lan :(

neyse dostlar. 9 ayımız kaldı ben 1 hafta boyunca ritayı alper tunga öldümüye uyarlayıp nemrudun kızı ezgisiyle söylerim artık. veya sadece nemrudun kızına uyarlayıp söylerim bilemiyorum çok karışık duygular içerisindeyim

çok üzgünüm gerçekten. çocuklara kim bakacak lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee_1907 -- 15 Aralık 2009; 20:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Dexter kitaplarını okuyan varmı aranızda kitaba göre gittikleri için 5.sezon ile ilgili spoiiler vardır belki ben alamadım bir türlü yazın alırım hem dexter'in yerini de tutar biraz yatıştırıcı gibi

Kitap sadece ilk sezon olanları kapsıyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 15 Aralık 2009; 19:36:22 >

The flames are all long gone, but the pain lingers on
    Goodbye, blue sky Goodbye, blue sky Goodbye.

ITU/ NavalArch
  • quote:

Orijinalden alıntı: vi®tue

quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Dexter kitaplarını okuyan varmı aranızda kitaba göre gittikleri için 5.sezon ile ilgili spoiiler vardır belki ben alamadım bir türlü yazın alırım hem dexter'in yerini de tutar biraz yatıştırıcı gibi

Kitap sadece ilk sezon olanları kapsıyordu sanırım.

Evet sadece ilk sezon

• İlk sezon hariç dizinin kitaplarla hiç ilgisi yok.Hatta ilk sezon finaliyle kitabın sonuda farklı.Kitapta LaGuerta ölüyormuş,Brian kaçıyormuş ve Debra Dexter'ın katil olduğunu öğreniyormuş diye biliyorum.Hatta ikinci kitapta Astor ve Cody Dexter gibi bir şey oluyormuş.

Orijinalden alıntı: All Apologies
    İlk sezon hariç dizinin kitaplarla hiç ilgisi yok.Hatta ilk sezon finaliyle kitabın sonuda farklı.Kitapta LaGuerta ölüyormuş,Brian kaçıyormuş ve Debra Dexter'ın katil olduğunu öğreniyormuş diye biliyorum.Hatta ikinci kitapta Astor ve Cody Dexter gibi bir şey oluyormuş.

ohaa.astor ve cody vay anasini
  • Astor's Birthday Party - Daniel Licht

Sabahtan beri dinliyorum.

Blood Theme - Daniel Licht

Bir müzik, bir diziye anca bu kadar yakışır.

Dexter eve gelip sesli mesajı dinleyince içime bir sızı düştü.
    Sonra telefonun evde çaldığını görünce "noluyoruz ya" dedim, bebek ağlaması da gelince, dedim bunlara kesin bir şey oldu.
    Çocuğu o halde görüce dexter kâbus görüyor sandım. Rita'yı küvette ölü görünce artık her şeyi anladım.

Müthiş bir sezon, ters köşe bir final oldu ama olsun. Dokuz ay sonra bakalım Dex neler yaşayacak...

Bu arada başlık istediğiniz gibi değişmiştir
    .

:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
  • kitap spoileride böyle oluyormuş saolsın
    Bide farklı sonunu okumuş olurum en azından

• Bugün derste dalmışım farkında olmadan şöyle bir şey çizmişim

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salim89 -- 15 Aralık 2009; 20:52:13 >

Orijinalden alıntı: salim89

Bugün derste dalmışım farkında olmadan şöyle bir şey çizmişim

Kusura bakma ama

• Ufak bir spoiler görürüm diye içinde DEXTER geçen hiçbir yeri açmıyordum

Ama bölümün sonunu izlerken herşey bu kadar güzel bitemez elbet birşey olacak diye içimden geçerken Rita'nın telefonuyla dondum. İnanılmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtsutu -- 15 Aralık 2009; 20:50:03 >

quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Bugün derste dalmışım farkında olmadan şöyle bir şey çizmişim

Kusura bakma ama

haklısın ama ben çok seviyordum Ritayı

• quote:

quote:

E sonunu öğrendin ne zevki kaldı ki İlginç

İnsan "yok öyle değil.Öyle olmuyor filan der der !

Neyse izleyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 15 Aralık 2009; 21:13:14 >

• 3 sene falan oluyor herhalde ilk izlediğim.1-2 bölüm kadar izlemiştim,cnbc-e'den.Sonra bi daha izlyemedim.Şimdi tekrar iniyor.Yarım saati falan kaldı 1. sezonun.1-2 haftaya gelirim bende yanınıza.

Orijinalden alıntı: Cane®

Astor's Birthday Party - Daniel Licht

Sabahtan beri dinliyorum.

Blood Theme - Daniel Licht

Bir müzik, bir diziye anca bu kadar yakışır.

Ben de bugün defalarca dinlemişim. Tüm gün Winampta bu vardı sadece. Döndü başa döndü döndü döndü. Sıkmadı resmen. Halbuki çok dinleyince sıkar bir müzik.

Bunda hiç bir şey yok.

Son formattan bu yana en çok dinlediğim müzik oldu bir anda 1 günde.

Şaka maka baya etkilemiş final yahu.

I can't kill'i daha önce de dinlerdim ara ara. O da epey olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 15 Aralık 2009; 21:28:00 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.