Şimdi Ara

Dexter (2006 - 2013) / New Blood (2021) (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.076
Cevap
68
Favori
617.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fds14

quote:

Orijinalden alıntı: aslihnoztrk

Daha demin 4. sezonu bitirdim.

O nasıl sondur ya. Herşey mutlu sonla bitecek diye beklerken Harrison'ın kanın içinde falan oturuşu. Rüya olsun diyorum izlerken ama bi yandanda ağzım açık. Tutamadım kendimi. Rita'ya bende bazen sinir oluyodum ama gerçekten böyle olmamalıydı.

9 ay beklememe gerek yok ama iyiki 5.sezon için yarın başlayacağım.

Drama, trajedi konulu bu yüzden, olması gereken bence bu.
    Konusunun hakkını veriyor. Diğer 2 sezonuda sindire sindire izle bizde 7.sezonu bekleyelim.

inan bana 5 ve 6 yı izledikten sonra ritanın olumunu unutacaksın bende sen soleyince hatırladım

• quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

quote:

O nasıl sondur ya. Herşey mutlu sonla bitecek diye beklerken Harrison'ın kanın içinde falan oturuşu. Rüya olsun diyorum izlerken ama bi yandanda ağzım açık. Tutamadım kendimi. Rita'ya bende bazen sinir oluyodum ama gerçekten böyle olmamalıydı.

Konusunun hakkını veriyor. Diğer 2 sezonuda sindire sindire izle bizde 7.sezonu bekleyelim.

inan bana 5 ve 6 yı izledikten sonra ritanın olumunu unutacaksın bende sen soleyince hatırladım

Dex'in duyguları olmadığı için fazla yansıtılmıyor haliyle Rita'nın ölümü. Adam tek damla gözyaşı dökmedi. Ama o sahne öyle bişeydi ki içime dokundu. Şimdi 5x03 teyim Rita çoktan unutuldu. Bide yavaş izliyim diye günde 2 bölüm seyrediyorum ama bu gidişle 2 haftaya bitecek sonra bekle bekliyosan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forever Support -- 17 Mart 2012; 17:09:23 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dex'in duyguları olmadığı için fazla yansıtılmıyor haliyle Rita'nın ölümü. Adam tek damla gözyaşı dökmedi. Ama o sahne öyle bişeydi ki içime dokundu. Şimdi 5x03 teyim Rita çoktan unutuldu. Bide yavaş izliyim diye günde 2 bölüm seyrediyorum ama bu gidişle 2 haftaya bitecek sonra bekle bekliyosan...

bence bekleme yüklen ve 5, 6 sezon bitir. seni bilmem ama 6 bana büyük doyum yaşattı şu an 7 yi okadar merak etmiyorum

• 6.Sezonu geçen hafta bitirdim,7.Sezon için şafak 196
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bence bekleme yüklen ve 5, 6 sezon bitir. seni bilmem ama 6 bana büyük doyum yaşattı şu an 7 yi okadar merak etmiyorum

spoiler butonunu süs olsun diyemi koymuşlar

• 7.sezonla ilgili tahminim:

Dexterla aşk yaşamaya başlayabilir Debra veya Dexter reddeder. Romandan uyarlandıgını biliyorum dizinin. Romanın sonunun nasıl bittiğini bilmediğimden bir şey diyemeyeceğim.
    Yeni stajerin kesik el olayı var. Herhalde Dexter'in asıl meslegini ögrenecek sık sık oldugu gibi.

• 6.sezon başlangıç bölümündeki dexter ın dansı beni öldürdüGo Dexter
  • 5.sezonu geçen aylarda bitirdim 6.sezon Tv de başlarken ama 6.sezona hala başlamadım.

6.sezona bu yaz tatilinde başlamayı düşünüyorum da 6.sezonun DVD si ne zaman çıkar?
    Geçen sezonu TVRip izledim hep, 6.sezonu 720p dvdrip izlemek istiyorum, değer inşallah.
    .
  • 7. sezon ne zaman çıkcak?
  • aman yarabbi bunasıl bir sezon finalidir böyle soğuk terler döktüm!!
  • Heralde 1-2 ay içinde yeni sezon hakkında ön bilgiler gelmeye başlar.Meraktayız
  • Dizinin kaç sezon olacağı belirlendi mi? Bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Dizinin kaç sezon olacağı belirlendi mi? Bilginiz var mı?

7 ve 8'nci sezon için kanalla anlaşıldı ama ne zaman biteceği konusunda kesin bir açıklama yok yani en azından 2 sezon garanti.

Kaynak

http://tvline.com/2011/11/18/showtime-dexter-renewed-season-7-8/

• Arkadaşlar 6.sezon 7.bölümdeyim bu dexter ın şizofreni olmasında şüpheleniyorum artık :D adamın kardeşi resmen hayalide yaşıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: synchro

7. sezon ne zaman çıkcak?

Mayıs'ta başlayacak çekimler. 25-30 Eylül arasında yayınlanacak ilk bölüm hocam.
  • 3. Sezon 9. Bölümü şimdi bitirdim;

Miguel'i çok sevdim diyebilirim. Ulan her sezonda hep karşı taraftaki adamlara hasta oluyorum; ilk sezonda brien favorimdi, ikinci sezon doakes'u çok severdim ki 3. sezonun son bölümlerine gelmişim hala o adamın ünlü küfür edişini özledim diyebilirim. Her neyse; Dexter'ın biriyle kendi duygularını Miguel ile paylaşması beni gene derinden etkiledi bir kaç bölüm öncesinde izlerken içimden "aha sonunda bir arkadaş buldu artık böyle kanka gibi götürürler" düşüncesine kapılmıştım. Zaten sezon genelinden izleyip yönetmen babında düşünmemeye çalışıyorum çünkü her alikarda biliyorumki bu adam da Dexter'ın önceki arkadaşları gibi eline düşüp öldürülecek Dexter'i tanımam çok kolay olmadı açıkcası ama genede 9. bölümde bu gece son verdim yarın devam edeceğim heyecanlı heyecanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

3. Sezon 9. Bölümü şimdi bitirdim;

Miguel'i çok sevdim diyebilirim. Ulan her sezonda hep karşı taraftaki adamlara hasta oluyorum; ilk sezonda brien favorimdi, ikinci sezon doakes'u çok severdim ki 3. sezonun son bölümlerine gelmişim hala o adamın ünlü küfür edişini özledim diyebilirim. Her neyse; Dexter'ın biriyle kendi duygularını Miguel ile paylaşması beni gene derinden etkiledi bir kaç bölüm öncesinde izlerken içimden "aha sonunda bir arkadaş buldu artık böyle kanka gibi götürürler" düşüncesine kapılmıştım. Zaten sezon genelinden izleyip yönetmen babında düşünmemeye çalışıyorum çünkü her alikarda biliyorumki bu adam da Dexter'ın önceki arkadaşları gibi eline düşüp öldürülecek Dexter'i tanımam çok kolay olmadı açıkcası ama genede 9. bölümde bu gece son verdim yarın devam edeceğim heyecanlı heyecanlı

Miguel'i ilk başlarda bende sevmiştim.. İyi kanka olmuşlardır Dexter'le.. Daha sonra avukat olan kadının evine gittiğinde, karıyla kırıştırıyolar sandm. Birde baktım ki karıyı öldürmüş adam. Daha sonradan psikopata bağladı iyice.. Dedim hay Allah belanı ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: daikataNa~

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

3. Sezon 9. Bölümü şimdi bitirdim;

Miguel'i ilk başlarda bende sevmiştim.. İyi kanka olmuşlardır Dexter'le.. Daha sonra avukat olan kadının evine gittiğinde, karıyla kırıştırıyolar sandm. Birde baktım ki karıyı öldürmüş adam. Daha sonradan psikopata bağladı iyice.. Dedim hay Allah belanı ya.

He valla o gece Dexter ile birlikte öldürdükleri adamdan sonra avukat karıyı öldürmeye değilde evine gidip yatıp uyusaydı daha iyi ederdi, o olayı görünce üzüldüm bayağı. Ben bile olsam sırf yarın dava var diye Dexter'ın kullandığı şıringayla onu bir süreliğine bayıltıp davaya gelmemesini sağlardım. Bak düşününce sapıtıyorum senaryoyu ben yazacağım sanki. Dexter ne hallere düşürdü beni ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar 6.sezon 7.bölümdeyim bu dexter ın şizofreni olmasında şüpheleniyorum artık :D adamın kardeşi resmen hayalide yaşıyo :D

başından beri öyleydi aslında
    6. sezon 7. bölümde brianın görünmesi dexterin karanlık yönünü yansıtıyor acımasız duyarsız umursamaz halini harry ise dexterin biraz daha insancıl yanını yansıtıyor... o bölümü izlerken başlarda hayal de olsa ice truck killer görmek süper diyordum bölüm sonlarına doğru iyice sapıtınca sinir oldum dexter hayalini de yok etti arabayla çiğneyip abisini

yeni sezona kadar yaz tatilinde açacam bütün sezonları tekrar izleyecem bugüne kadar izlediğim en kaliteli en mükemmel dizi ya

• arkadaşlar bizim konuya ne oldu küçülmüş sanki sayfa sayısı azalmış. daha afyonum patlamadı çözemedim
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.