Şimdi Ara

devre tasarım programı eagle yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yawff arkadaşlar ben bu işe daha yeni başladım fakat eaglede çizdiğim bi devreyi yazdıramıyorum. bunu nasıl yapıcam. bi bilgisi olan varmı. normal printerden çıktı aldığımda tüm componentler yazdırılıyor. CAM processor die bişi var ama çözemedim

HP LaserJet 1000 USB yazıcım var.

• Çıktı almakiçin cam processoru kullanmana gerek yok. Eagelda board kısmında sol tarafta sekmeler var
    ordan displaya gelirsen,bi menu açılacak bu menu ekranda katmanların,devre elemanlarının görülüp görülmemesini sağlandığı kısımdır . Sen burdan 21 ve 22 deki işaretleri kaldırırsan sadece yollar ve via ların gözükecektir. Bu şekilde çıktını alabilirsin.

Kolay Gelsin.
  • devreyi çiziyorum bord menüsünde tek sırada veriyor yerleştirmeyi dağıtıyor nasıl yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalalp

devreyi çiziyorum bord menüsünde tek sırada veriyor yerleştirmeyi dağıtıyor nasıl yapıcam

Schematic'te adi ustunde devrenin semasini ciziyorsun. Burada karti tasarlamana gerek yok. Sadece baglantilari yap yeterli. Daha sonra board'a gectiginde sana butun elemanlari dizer. Sen de oradaki sari cizgileri takip ederek yollari duzgun sekilde pcb uzerine dagitirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.