Bildirim
devre tasarım programı eagle yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Çıktı almakiçin cam processoru kullanmana gerek yok. Eagelda board kısmında sol tarafta sekmeler var
ordan displaya gelirsen,bi menu açılacak bu menu ekranda katmanların,devre elemanlarının görülüp görülmemesini sağlandığı kısımdır . Sen burdan 21 ve 22 deki işaretleri kaldırırsan sadece yollar ve via ların gözükecektir. Bu şekilde çıktını alabilirsin.
Kolay Gelsin. -
devreyi çiziyorum bord menüsünde tek sırada veriyor yerleştirmeyi dağıtıyor nasıl yapıcam -
quote:
Orijinalden alıntı: erdalalp
devreyi çiziyorum bord menüsünde tek sırada veriyor yerleştirmeyi dağıtıyor nasıl yapıcam
Schematic'te adi ustunde devrenin semasini ciziyorsun. Burada karti tasarlamana gerek yok. Sadece baglantilari yap yeterli. Daha sonra board'a gectiginde sana butun elemanlari dizer. Sen de oradaki sari cizgileri takip ederek yollari duzgun sekilde pcb uzerine dagitirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X