Şimdi Ara

Devre kurabileceğim bi Program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi program arıyorum istedğim gibi elemanları yerleştirip gerekli gücü verip devreyi çalıştırıcağım örneğin en basit bi ledi yakabileceğim bi program bilen varmı ?

• Proteus ve Orcad mevcut bu tarz işler için :)
  • microsoft un spice programı da bu iş için gayet basit ve ücretsiz bir program
  • proteus pakedinin isis programı işinizi görür.

Pıc programlayıp lcd ekranda satranç bile oynarsınız.scop bağlarsınız.
  • Proteus prg. diyenlere katılıyorum.Yeni başlayanlar için,hatalı çizim uyarımı v.b. kısaca,gerçekten güzel bir program.
  • 1.si ve en iyisi fritzing i öneririm. özellikle elektronik devre elemanları konusunda muhteşem pcb veya şematik olarak görüntü imkanı var. ücretsiz.
    2.si de edison bununla devrelerini kontrol edebilirsin. bu da ücretsiz. ancak ikiside ingilizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan5971

1.si ve en iyisi fritzing i öneririm. özellikle elektronik devre elemanları konusunda muhteşem pcb veya şematik olarak görüntü imkanı var. ücretsiz.
    2.si de edison bununla devrelerini kontrol edebilirsin. bu da ücretsiz. ancak ikiside ingilizce.

Edison ve Fritzing çok işime yaradı teşekkür ederim ama fritzing de istediğimiz entegre oluşabiliyomu onu bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese çok teşekkür ediyorum sorumun yanıtını aldım
  • fritzing i biraz karıştırdıyasan içinde hazır devrelerde var. belki onlar da işine yarar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.